Skocz do zawartości

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

co za awans społeczny

w miesiąc od trzymania telewizora na podłodze do szafki i kolumn :obama: 

ruda to chyba z 3 miesiące teraz będzie musiała brać nadgodziny

• Odpowiedzi 4,5 tys.
  • Wyświetleń 631,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano

Ale rozplanowanie beznadziejne - wciśnięte to pomiędzy wejście do kuchni, a szafę... Sam TV mógłby tak stać, ale jak już sie planuje jakieś stanowisko do grania, czy chociażby kino domowe to już nie bardzo to wygląda.

Opublikowano
34 minuty temu, Wredny napisał:

Ale rozplanowanie beznadziejne - wciśnięte to pomiędzy wejście do kuchni, a szafę... Sam TV mógłby tak stać, ale jak już sie planuje jakieś stanowisko do grania, czy chociażby kino domowe to już nie bardzo to wygląda.

No może i tak, ale na żywo chyba wygląda to lepiej. Jest też taka opcja

80695002_444386436449385_289228069137285

rozmazane ale chuy

Opublikowano

:pawel:

Opublikowano
W dniu 1.12.2019 o 12:30, Hela napisał:

Zmiana telewizora w mojej pieczarze, bo tekst w Death Stranding za mały był z kanapy. 

Przesiadka z:

Spoiler

osjny.jpgj7ku3.jpgvjj4u.jpgs9k6b.jpg

Chuy z telewizorem, plusik za Technicsa. 

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

To i ja coś wrzucę w oczekiwaniu na nowego piątego już plejaka który niedługo zagości w moich skromnych progach . Mam nadzieję że nowa konsola nie będzie wyższa niż 20 cm bo meble już pod nową generację kupione a tyle właśnie ma pólka pod telewizorem z ps4 i wzmakiem . Gry to najważniejsza część tej ściany ale i najmniej widoczna bo dwie najważniejsze czyli piłkę nożną i wyścigi Gran Turismo mam w cyfrze na dysku a jedna gierka przygodowa pod ograniu leci na olx i kupuję następną .

RiBYHkS.jpg

3RlJXnW.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

No może i tak, ale na żywo chyba wygląda to lepiej

Nie wątpię XD 

20 lat temu miałem lepsza arażnację pokouju do grania. User quake96 ma imo lepiej to pomyślane. 

Opublikowano
Godzinę temu, malin1976 napisał:

3RlJXnW.jpg

zdjęcie przedmiotu na aliexpress

vs rzeczywistość

3 godziny temu, Figaro napisał:

80695002_444386436449385_289228069137285

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Regały robione na zamówienie gdzieś pod Kielcami dokładnie stelaże a półki do nich stolarz na miejscu . Szafka vox simple . Książki żony . Na regałach moje są jedynie Chevrolet Camaro Z28 i Ford Mustang Boss 302 od Welly .

Opublikowano
9 minut temu, mozi napisał:

Nie wątpię XD 

20 lat temu miałem lepsza arażnację pokouju do grania. User quake96 ma imo lepiej to pomyślane. 

No nic nie poradzę, chwilowo muszę tak mieć ustawiony sprzęt :-)

Opublikowano

Mało masz tego więc tv na ścianę + prosta półka i maskownica do kabli. Pół dnia roboty i efekt będzie dużo lepszy. Chyba że wynajmujesz i nie chcesz się bawić. 

Opublikowano

już chyba wolałem  jak miałeś ten telewizor na podłodze Figaro

Opublikowano
Godzinę temu, Figaro napisał:

Powieszenie to byl pierwszy pomysł, ale wlasciciel nie byl zachwycony.

To kto jest właścicielem tego telewizora?

Opublikowano

chłopak mojej drugiej połówki

nie wiem czy żartujesz (ciężko wyczuć na tym forum), ale mówiłem o właścicielu mieszkania.

Opublikowano

Myślałem, że w leasing wziąłeś tv i bank się nie zgodził na powieszenie. Jak chłopak dziewczyny to jeszcze nie wszystko stracone.

Opublikowano
3 godziny temu, malin1976 napisał:

To i ja coś wrzucę w oczekiwaniu na nowego piątego już plejaka który niedługo zagości w moich skromnych progach . Mam nadzieję że nowa konsola nie będzie wyższa niż 20 cm bo meble już pod nową generację kupione a tyle właśnie ma pólka pod telewizorem z ps4 i wzmakiem . Gry to najważniejsza część tej ściany ale i najmniej widoczna bo dwie najważniejsze czyli piłkę nożną i wyścigi Gran Turismo mam w cyfrze na dysku a jedna gierka przygodowa pod ograniu leci na olx i kupuję następną .

RiBYHkS.jpg

3RlJXnW.jpg

Pikny „kącik”, ale chyba TV mógłby być większy? Ile to cali? 55?

Opublikowano

Tylko 48 cali na razie ale wraz z nową konsolą wjedzie większy . Pokój 5x5 metrów więc 65 cali by się przydało .

Edytowane przez malin1976

Opublikowano

w ogóle szanuję jak poyebany że nawet te pudełka na dolnych półkach są ustawione idealnie symetrycznie kolorami :banderas: