Opublikowano 30 grudnia 20195 l co za awans społeczny w miesiąc od trzymania telewizora na podłodze do szafki i kolumn ruda to chyba z 3 miesiące teraz będzie musiała brać nadgodziny
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Ale rozplanowanie beznadziejne - wciśnięte to pomiędzy wejście do kuchni, a szafę... Sam TV mógłby tak stać, ale jak już sie planuje jakieś stanowisko do grania, czy chociażby kino domowe to już nie bardzo to wygląda.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l 34 minuty temu, Wredny napisał: Ale rozplanowanie beznadziejne - wciśnięte to pomiędzy wejście do kuchni, a szafę... Sam TV mógłby tak stać, ale jak już sie planuje jakieś stanowisko do grania, czy chociażby kino domowe to już nie bardzo to wygląda. No może i tak, ale na żywo chyba wygląda to lepiej. Jest też taka opcja rozmazane ale chuy
Opublikowano 30 grudnia 20195 l W dniu 1.12.2019 o 12:30, Hela napisał: Zmiana telewizora w mojej pieczarze, bo tekst w Death Stranding za mały był z kanapy. Przesiadka z: Spoiler Chuy z telewizorem, plusik za Technicsa.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. To i ja coś wrzucę w oczekiwaniu na nowego piątego już plejaka który niedługo zagości w moich skromnych progach . Mam nadzieję że nowa konsola nie będzie wyższa niż 20 cm bo meble już pod nową generację kupione a tyle właśnie ma pólka pod telewizorem z ps4 i wzmakiem . Gry to najważniejsza część tej ściany ale i najmniej widoczna bo dwie najważniejsze czyli piłkę nożną i wyścigi Gran Turismo mam w cyfrze na dysku a jedna gierka przygodowa pod ograniu leci na olx i kupuję następną .
Opublikowano 30 grudnia 20195 l 3 godziny temu, Figaro napisał: No może i tak, ale na żywo chyba wygląda to lepiej Nie wątpię XD 20 lat temu miałem lepsza arażnację pokouju do grania. User quake96 ma imo lepiej to pomyślane.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Godzinę temu, malin1976 napisał: zdjęcie przedmiotu na aliexpress vs rzeczywistość 3 godziny temu, Figaro napisał: Edytowane 30 grudnia 20195 l przez maciucha
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Regały robione na zamówienie gdzieś pod Kielcami dokładnie stelaże a półki do nich stolarz na miejscu . Szafka vox simple . Książki żony . Na regałach moje są jedynie Chevrolet Camaro Z28 i Ford Mustang Boss 302 od Welly .
Opublikowano 30 grudnia 20195 l 9 minut temu, mozi napisał: Nie wątpię XD 20 lat temu miałem lepsza arażnację pokouju do grania. User quake96 ma imo lepiej to pomyślane. No nic nie poradzę, chwilowo muszę tak mieć ustawiony sprzęt :-)
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Mało masz tego więc tv na ścianę + prosta półka i maskownica do kabli. Pół dnia roboty i efekt będzie dużo lepszy. Chyba że wynajmujesz i nie chcesz się bawić.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Powieszenie to byl pierwszy pomysł, ale wlasciciel nie byl zachwycony.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Godzinę temu, Figaro napisał: Powieszenie to byl pierwszy pomysł, ale wlasciciel nie byl zachwycony. To kto jest właścicielem tego telewizora?
Opublikowano 30 grudnia 20195 l chłopak mojej drugiej połówki nie wiem czy żartujesz (ciężko wyczuć na tym forum), ale mówiłem o właścicielu mieszkania.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Myślałem, że w leasing wziąłeś tv i bank się nie zgodził na powieszenie. Jak chłopak dziewczyny to jeszcze nie wszystko stracone.
Opublikowano 30 grudnia 20195 l 3 godziny temu, malin1976 napisał: To i ja coś wrzucę w oczekiwaniu na nowego piątego już plejaka który niedługo zagości w moich skromnych progach . Mam nadzieję że nowa konsola nie będzie wyższa niż 20 cm bo meble już pod nową generację kupione a tyle właśnie ma pólka pod telewizorem z ps4 i wzmakiem . Gry to najważniejsza część tej ściany ale i najmniej widoczna bo dwie najważniejsze czyli piłkę nożną i wyścigi Gran Turismo mam w cyfrze na dysku a jedna gierka przygodowa pod ograniu leci na olx i kupuję następną . Pikny „kącik”, ale chyba TV mógłby być większy? Ile to cali? 55?
Opublikowano 30 grudnia 20195 l Tylko 48 cali na razie ale wraz z nową konsolą wjedzie większy . Pokój 5x5 metrów więc 65 cali by się przydało . Edytowane 30 grudnia 20195 l przez malin1976
Opublikowano 30 grudnia 20195 l w ogóle szanuję jak poyebany że nawet te pudełka na dolnych półkach są ustawione idealnie symetrycznie kolorami