Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

HC ROOM'y

Featured Replies

Opublikowano

Taa, raczej powodów do narzekania nie mam, zmieniłem znacząco "imidż", teraz się noszę na łyso, maks 1mm włosia na głowie i mam brodę.

Było do przewidzenia że ktoś zacznie lurkować w detale :D

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 656,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nowe mieszkanie, powoli wszystko nabiera wygladu, musze przyznac ze ciezko miec swój wlasny kacik majac 16 letnie dziecko, ale jakos wyszlo zeby bylo, przytulnie/rodzinnie ale i tez hardcorowo    

• Dzisiaj robilem w domu porzadki i natrafiłem na dosc nostalgiczne zdjecia. Takze przedstawiam wam moj HC Room z około 2001 roku, boom!             

• To u mnie będzie Cię ranić podwójnie   Moją jaskinię zorganizowałem na szczycie domu, gdzie jest idealna bariera akustyczna ( nigdy nie gram na słuchawkach, a najczęściej późną porą ) dzięki

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał:

Się tam znasz - to jest właśni DUAL SENSE :dafuq:

albo życia sens:xboss:

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Znalazł dualSENS życia :obama:

Opublikowano
2 minuty temu, SebaSan1981 napisał:

Taa, raczej powodów do narzekania nie mam, zmieniłem znacząco "imidż", teraz się noszę na łyso, maks 1mm włosia na głowie i mam brodę.

Ale cycki nadal masz takie fajne?
Bo mi się wydawało, że ten łysy na zdjęciach to Ty, ale skoro piszesz, że "zmieniłeś znacząco imidż" :reggie:

Opublikowano

że niby przypadkiem tam to zdjęcie w ramce postawił

Opublikowano

@Wredny Hehe łapiesz mnie za słówka :) Nie, nie zmieniłem sobie zaimka, baba by mnie chyba z domu wygoniła. Kiedyś tam wrzucałem fote z jakimś sterczacym fryzem na czubku głowy. Teraz łysa pała i broda.

@mcp te ramki to się u mnie poniewierają w każdym pokoju, po prostu nie cierpię pustych ścian i szafek, wszedzie musi coś stać.

Opublikowano

@MaZZeo to Brazen Gaming Chair. Zamówiłem sobie go z sieciówki Game jakieś pół roku temu ale chyba zeszły bo nie widzę ich dalej w ofercie. Są za to też na ebayu za dość przyzwoite ceny.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.co.uk%2Fulk%2Fitm%2F143874358039

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Z grubsza tak to teraz u mnie wygląda ;) Bez szału, ale próg 500 fizycznych wydań gier już przekroczony :D Z platform jest PS1/2/3/4/PSP/PSV, Xbox/X360, a nawet jakieś Nintendo NGC/GB/GBA ma u mnie swoje miejsce, podobnie jak poczciwy pecet.

IMG_20201207_133722.jpg

IMG_20201207_133835.jpg

IMG_20201207_133856.jpg

IMG_20201207_133916.jpg

IMG_20201207_134245.jpg

IMG_20201207_134326.jpg

IMG_20201207_134415.jpg

Opublikowano

Moja jaskinia w tymczasowym mieszkaniu do czasu zakończenia wykończania domu. Series X dumnie stoi w rogu pokoju :-) Jest ciasno i przytulnie. Gra się Wybornie. Rolety 100% czasu zasłonięte tak jak Pan Jezus powiedział.

spacer.png

Opublikowano

Najs. Wybornie tak połączyć dwie pasje w jednym miejscu :D Niestety ja swojego graciarstwa do pokoju za bardzo nie przeniosę, bo ciężko byłoby malucha zaparkować w pokoju, choć jako ciekawostkę dodam, że niegdyś zimowałem 4 motorowery w miejscu, gdzie teraz siedzę przed konsolą :Coolface:

Opublikowano

Rozumiem, że te motorowery to motorynki były :-) 

Opublikowano
2 godziny temu, Wieslaw napisał:

Rozumiem, że te motorowery to motorynki były :-) 

Motorynka też była, ale innym razem ;) To akurat były 3 Ogary i Komar :D

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Update pokoju, combo w postaci ps5 + oleda jest ukończone wiec można zaczynać nowa generacje jak człowiek. Teraz tylko czekac na next-genowe gierki xd 

E2AA5D23-6371-46FF-8F7A-DB87165DD8F1.jpeg

04DDAC8C-8CE3-4BC8-AB9A-6F7494BBD545.jpeg

Opublikowano

nie jestem ślepy, ale dla mnie to i tak za daleko przy takim tv xd

Opublikowano

Panie, jak to 55” z 2-2,5m w zależności czy włączę tryb skupienie czy chill na kanapie. Perspektywa foty trochę zakłamuje rzeczywistość. Oczywiście 65” tez by dobrze przypasował ale to raczej dalszy plan ;)

Opublikowano

Fajny pokój, ale masz tam jakąś roletę czy coś innego? Osobiście obróciłbym to PS5 w prawo.

Opublikowano
Godzinę temu, Square napisał:

Fajny pokój, ale masz tam jakąś roletę czy coś innego? Osobiście obróciłbym to PS5 w prawo.

Roletka jest na oknie regulowana. 
Tez bym obrócił ale narzeczona stwierdziła ze ma stać tak i co mam zrobić? ;)

Opublikowano

A skąd kanapa? Wygodna? Będę szukał niedługo czegoś w typie narożnika.

Opublikowano

@Redmitsu to LG B9/BX? Co to za soundbar? Nie zasłania on TV? Mam CX i na podstawie jest on tak nisko, że każdy głośnik, który sprawdzałem jest za wysoki. 

Opublikowano

@krupekkanapa z Agaty, polecam one były na ekspozycjach wiec można było sobie je sprawdzic, ten model ani nie jest twardy ani za miękki, jak za kanape w okolicach 2k pln uważam ze jest dobra

@Aleks

b9 a soundbar to poczciwy n650 od samsunga. Tez mi zależało żeby nie zasłaniał tv No i nie zasłania, tzn jest delikatnie wyższy od dolnej ramki ale nie jest wyżej od faktycznej ramki gdzie zaczyna się ekran. Zreszta zawsze siedzi się trochę wyżej, 

tl;dr nie zasłania ;)

Edytowane przez Redmitsu