Magik 1 124 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Game Reactor dal dziewiatke. Kampania to ponoc 13 godzin zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Jakim 1 791 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja mam SKROOOOOMNĄ nadzieję, że singiel mimo wszystko wyglądał będzie lepiej niż to demko multi. Jakby nie było za multi odpowiedzialne jest nie Crytek tylko Free Radical Design, więc jakaś tam nadzieja jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
dc1982 35 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dajcie panowie spokój z tym portem , do pieca... (i dosłownie i w przenośni) , nie mogę uwierzyć że tak nas oszukali (bo oceny w periodykach widać też były posmarowane) , tak jak kiedyś Słupek (z którym w nocy testowaliśmy na gorąco na prawie pustych serwerach heh ) pastwił się na Mafią , tak ja nie wybaczę Crytek tej konwersji , mam dobrego kompa ale (pipi) nie kupię tej gry na pc . Czekałem ponad 3 lata na przeniesienie tego IP na moją kochaną ps3 echh.. Cytuj Odnośnik do komentarza
mrynk 110 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 1024x720 na PS3 kontra 1152x720 na X360. Echhh znowu BIEDA. Trzeba będzie w końcu kupić X-a bo te wszystkie multiplatformy na Sony to żal... Japończyki będą się musieli mocno zastanowić nad specyfikacją techniczną PS4, bo kontynuacja obecnych rozwiązań = good bye to non-casual gamer's market Cytuj Odnośnik do komentarza
Assphalt 17 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Pograłem trochę w demo i jeśli pełna wersja będzie tak chodzić w multi to odpadam. Choć gameplay mi się nawet spodobał to framerate wszystko psuje. Graficznie jest dziwnie, niby nawalone szczegółów, ale rozdzielczość i rozmazanie to jakaś kpina. Dla mnie Crysis 2 na PS3 to na razie jedna wielka niewiadoma. Cytuj Odnośnik do komentarza
PolChicken 6 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Na pierwszy rzut oka stwierdziłem, że rozdzielczość jest pewnie niższa niż w rdr Co gorsza animacja też chyba słabiej wypada. Lipa. I ta gra miała wyglądać lepiej niż KZ3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Taa OPM czy OXM źródło wiarygodności ;]. W ogóle wątpię żeby serwisy o tym pisały, dostaną wersję na XO do ocenienia, notkę, że wersja na Ps3 jest taka sama i tyle. Dokładnie tak samo było z Mafią 2 - zero rzetelności.Mnie tylko ciekawi czy coś w u nas w PSX-ie wspomną Ja jestem ciekaw jak ocenę wystawi PSX Ex. i jak wyjdą z twarzą z porówania względem K3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Crying_Wolf 56 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Po pograniu trochę w multi stwierdzam, że musiałbym upaść na łeb żeby kupić tą grę. Hit detection ssie, niewidzialność do wyje.bania, animacja postaci tragiczna, graficznie padaczka, słaby framerate, dwie (na razie) kiepskie mapy, lagi. Całość prezentuje się jak wersja alpha CoD BO. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja bym jednak poczekał do ostatecznych wyroków. Wiadomo że Crytek UK to partacze (w przeciwieństwie do Crytek GmbH z Niemiec), ale gdzieś na neogafie czytałem, że wszystkie dema to buildy jeszcze z tamtego roku. Nie dam ręki uciąć, ale jestem w miarę pewny, że singiel na PS3 będzie wyglądał na bank lepiej. Trzeba czekać jeszcze tydzień na premierę i na porównanie lensoftruth. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość donsterydo Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Kampania to ponoc 13 godzin zabawy Byłoby miło Cytuj Odnośnik do komentarza
Ins 5 689 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Crytek o Crysis 2 na PS3 (Playstation Blog) PSB: One recent IGN article said Crysis 2 didn’t look very good on PS3. CVG/PSM disagreed. What’s your response? NC: I’ve gone on the record saying that if you stick PS3 and 360 side by side I would challenge anyone to find any meaningful difference. I don’t see it at all. Nie no, to juz jest po prostu zalosne <_< Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Dobiłem do 9 lv i muszę powiedzieć, że pod względem gameplayu gra się bardzo fajnie. Jeżeli chodzi o stronę techniczną, zgadzam się, że wszystko jest zbyt rozmyte, ale ogólnie C2 prezentuje się ładnie. Czasami gra potrafi mocno chrupnąć. A co do tych screenów, w ruchu wygląda to znacznie lepiej. PS. Za single odpowiedzialny jest niemiecki Crytek, za multi angielski, więc wielce możliwe, że tryb dla jednego gracza będzie wyglądał lepiej. Edytowane 16 Marca 2011 przez YETI Cytuj Odnośnik do komentarza
MaZZeo 14 182 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ten angielski Crytek to ci co zrobili Haze, więc nie dziwne że zjebali multi na PS3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Litwin81 1 155 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Dziwnie mi się strzela z biodra,odnoszę wrażenie że trafiam dopiero jak wezmę celownik.Dzisiaj podbiegłem typa od tyłu,dostał kuksańca,3 kule z pistoletu i jeszcze obracając się mnie zabił Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Pograłem trochę i feeling nawet niezły. Podobają mi się skoki, którymi można zaskoczyć przeciwnika. Siedzisz sobie i kampisz grzecznie, myśląc, że nikt cie nie sięgnie tam, a tu ktoś robi 2 dobre skoki i jest koło Ciebie O, właśnie. Mam pytanie - jak mogę zmienić rozdzielczość z 640x480 na wyższą ? Aaaa, nie Zapomniałem. Przecież to ma tak wyglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SpacierShark123 1 474 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Grafika ujdzie ale framerate to gruba przesada .Na PC dobiłem 10 poziom multi i już ta grafika nie tyle mnie bawiła co sam gameplay a odpalając na ps3 zupełnie nie miałem ochoty grać w grę... Za wolno to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja wczoraj w zasadzie to dzisiaj zagrałem 3-4 mecze z DC heh... Gra wymaga wiecej poświecenia czasu niz tylko trzy, cztery sesje żeby w pełni ocenić i zrozumieć jak bardzo uzaleznia i kopie Cytuj Odnośnik do komentarza
SzczurekPB 2 254 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja to chyba dziwny jestem bo gra mi się podoba Nie chodzi mi o grafikę bo ta jest przeciętna/ładna ale o sam gameplay. A skoro gra sprawia mi frajdę to można przymknąć oko na techniczne problemy. Na 90% kupuję na premierę Cytuj Odnośnik do komentarza
falcon87pl 123 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Ja myślę, że dużo osób ma setki godzin rozegrane czy to w BC 2 czy CoD'y i później jak się zagra w coś innego to ciągle coś nie pasuje Od razu inne = złe. Sam po sobie wiem. Po wielu godzinach w BC2, jak włączyłem Black Klopsa to nie wiedziałem co się dzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Oldboy 984 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Ja to chyba dziwny jestem bo gra mi się podoba Nie chodzi mi o grafikę bo ta jest przeciętna/ładna ale o sam gameplay. A skoro gra sprawia mi frajdę to można przymknąć oko na techniczne problemy. Na 90% kupuję na premierę To samo miałem z wersją na iXa marudząc w sumie na stronę techniczną i to właśnie gampley spowodował że premiery za Chiny sobie nie odpuszcze.I tak a propo rozgrywek multi W MW2, po raptem tygodnowej młócce, w ogóle nie przypadł mi do gustu i nie widziałem zbytnio sesnu zabijania się nawzajem , za to Crysisem dosłownie jestem zafascynowany i za cholere nie wiem dlaczego tak się dzieje, pomijajac fakt BC2 gdzie tkwi w niej sens rozgrywki i cel (Mcom ) jak i również można upodobac sobie ją na wiele sposobów (pojazdy).I to właśnie powoduje niezłą frajdę.Podobnie jest z Crysis, używanie kamuflażu i kombinezonu urozmaicają naprawdę zabawę a i mam nadzieję że to tylko przedsmak niespodzianek i tego co czyha jeszcze przed nami.Singiel uważam jako dodatek ale mam nadzieje że pozytywne wrażenie po nim pozostanie. Edytowane 16 Marca 2011 przez Bushisan Cytuj Odnośnik do komentarza
Lukas_AT 1 172 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Zagrałem kilka meczy i powiem szczerze - wciągnęło mnie. Grafika prezentuje się ładnie. Oczywiście to nie PC, ale nie można narzekać. Obraz mógłby jedynie być trochę ostrzejszy. Gameplay mi przypadł do gustu. Taki Killzone już od samego początku mnie odepchnął (nie wiem czemu), a tu jest wręcz przeciwnie. Szkoda tylko, że mapy są bardzo małe. Już po 3 rundach można je w miarę poznać. Kombinezon świetnie urozmaica grę. Niewidzialność potrafi uratować życie, można też dzięki niemu podejść wroga od tyłu. Edytowane 16 Marca 2011 przez Lukas_AT Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) mega pozytywnie zaskoczył mnie sam gameplay - na serio gra się fajnie i strzela się bardzo przyjemnie. Zaryzykowałbym stwierdzenie,że kupuje w dniu premiery....gdybym miał xboxa360 lub mocnego pc. Jakość portu na ps3 przemilczę - rozdzielczość,aliasing i framerate po prostu wymiatają, a szkoda bo prócz tego oprawa jest bogata w szczegóły Edytowane 16 Marca 2011 przez Ficuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Ja wczoraj w zasadzie to dzisiaj zagrałem 3-4 mecze z DC heh... Gra wymaga wiecej poświecenia czasu niz tylko trzy, cztery sesje żeby w pełni ocenić i zrozumieć jak bardzo uzaleznia i kopie No domyślam się, dzisiaj pograłem jeszcze chwilkę i samo multi podoba mi się. Co napisałem od razu, mapki fajne te w demie, fajnie się strzela, nanosuit, żadnych badziewi, lagów. I gdyby nie zwalony port, gdyby singiel dawał radę to może bym kupił nawet na premierę. Ale za zwalonego bubla nie dam 200 złoty, pech. Jestem ciekaw jak singiel wypada skoro inny Crytek go robi a singiel bardziej mnie interesuje niż multi. Edytowane 16 Marca 2011 przez SłupekPL Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 480 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 (edytowane) Hmm moim zdaniem singiel to porażka, jest nuuuuuuddddddnnnnyyyyy i to strasznie.Niby zadyma jest,miasto się sypie,ufole szaleją ale czegoś zabrakło. Beta singla na pc mnie po prostu odrzuciła. Imo FarCry 2 oferował o wiele ciekawszy i "żywszy" tryb dla pojedynczego gracza. Jedyne co się dobrze prezentuje to właśnie multi ,gra się przyjemnie i jest w miarę dynamicznie (o grafice na PS3 się nie wypowiadam bo ograłem tylko na X360 i PC). Grę kupie ale jak mocno stanieje, dam jej czwartą szansę Edytowane 16 Marca 2011 przez kudlaty88 Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Hmm moim zdaniem singiel to porażka, jest nuuuuuuddddddnnnnyyyyy i to strasznie.Niby zadyma jest,miasto się sypie,ufole szaleją ale czegoś zabrakło. Beta singla na pc mnie po prostu odrzuciła. Imo FarCry 2 oferował o wiele ciekawszy i "żywszy" tryb dla pojedynczego gracza. Jedyne co się dobrze prezentuje to właśnie multi ,gra się przyjemnie i jest w miarę dynamicznie (o grafice na PS3 się nie wypowiadam bo ograłem tylko na X360 i PC). Grę kupie ale jak mocno stanieje, dam jej czwartą szansę No podobno (podobno bo nie wiem czy to prawda) w recenzjach też tak piszą, że singiel jest nudny. To tym bardziej pomijając zwalony port nie kupiłbym gry, żadnej gry dla samego multi ;]. Czekam na Duka ;]. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi