Opublikowano 9 lutego 20241 r Nie wiadomo czy będzie crap, Prey mi się podobało więc jestem dobrej myśli. Żeby już tylko nie werbowali Arnolda próbując przyciągnąć nim widownie
Opublikowano 9 lutego 20241 r 49 minut temu, Figuś napisał: O jezu Tylko przypomne laikom, że jedne z lepszych komiksow o Predatorach, to te z Machiko, która dołączyła do jednego z klanów predatorów, więc na starcie bym nie skreślał.
Opublikowano 10 lutego 20241 r Mam ten komiks. Dla nabuzowanego nastolatka robił wrażenie if you know what I mean hehe
Opublikowano 12 lutego 20241 r Strong female protagonist? Sexy Strong female protagonist? Ja bym chciał dobre AVP, ale w klimacie gier.
Opublikowano 8 kwietnia8 kwi Wygląda nawet niezle, tylko design predatorów nie do końca mi pasuje. Jakieś dziwne proporcje.
Opublikowano środa o 18:371 dzień Nie wiem co myśleć. Mialem nadzieje, że w komiksowe klimaty pójdą. No i ta mordaFanning chyba jest androidem? Jakis crossover z Obcym się szykuje?
Opublikowano środa o 18:581 dzień No mega dziwnie ten ryjec wygląda. A Elle na pewno jest Androidem, widać logo Weylanda na gałkach ocznych przez ułamek sekundy
Opublikowano środa o 19:021 dzień No i ci ludzie z laserkami blasterkami tez pachna bardziej jakas korpo milicja.Ciekawe do kogo ta blondyna mowila.
Opublikowano środa o 20:491 dzień Wygląda to strasznie dziwnie, nie "przeraża" ten ryjec jak na Predatora przystało
Opublikowano środa o 21:091 dzień Dramatyczny ryjec, przecież w jedynce jak ściągał hełm pod koniec i zaryczał to ciary były momentalnie na ciele. Tutaj to wygląda jak jakaś fanowska nieudana gumowa maska na jakiś comicon
Opublikowano środa o 22:121 dzień Z tego co pamiętam to do tej pory było już kilka rożnych rodzajów Predatora ale takiego brzydkiego to jeszcze nie było xd Jestem ciekaw jak to będzie wyjaśnione, może jakaś krzyżówka czy coś.
Opublikowano środa o 22:271 dzień Gowno obsrane. Nic, tylko pluc wszystkich odpowiedzialnych za ta profanacje.Dla przypomnienia, ryj Predatora z 1987: Edytowane środa o 22:301 dzień przez Lukas_AT
Opublikowano wczoraj o 00:21 1 dzień Tu jest dobre zestawienie. Niezły hate w necie, przy Sonicu to dało efekt, ale tu wątpie, pewnie zostanie ten dziwoląg. Kto to przyklepał. Pewnie to będzie biedny i niezrozumiany predator który chce dobrze
Opublikowano wczoraj o 00:31 1 dzień Co to kurwa jest xD?Może to ma być Predator-baba, no ale tak czy siak żenada.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Fabuła "podoba się dla mnie" Ma być przyszłości a nie gdzieś znów w czasach rycerzy No i jaram się niesamowicie. Byle nie umrzeć do Listopada. Używając forumkowego slangu, ... drgnął mi
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Ten Predator wygląda jak cosplayowiec z drugorzędnego konwentu w Koziej Wólce.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. kurwa nic mi sie nie podoba w tym trailerze. no, ok fanning jest ladna. reszta wyglada jak gowno.design predatora fatalny, znow jakies chuj wie jakie science fiction. prey bylo calkiem fajnym odswiezeniem a tu sie szykuje kicha jak avp czy obcy... juz nawet nie pamietam tytulu. ta kontynuacja prometeusza.
Opublikowano 23 godziny temu23 godz. Jakby postawić obok siebie kilku OG Predatorów i tego nowego, to by wyglądał przy nich jak Maciuś z Klanu