Skocz do zawartości

Predator Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 719
  • Wyświetleń 79,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Słabizna. Oprócz nachalnej lewackiej propagandy dla przygłupów ("mężczyzna zły, biały człowiek zły, głupi i nieekologiczny, kolorowa kobieta silna i niezależna, niszczy socjalne normy i zamiast zbiera

• Z tym trafianiem w punkt to mielibyscie problemy nawet na paraolimpiadzie.   Nikt nie mowi, ze baba wojowniczka zle, tylko, ze jej cala postac jest zbudowana wokol dazenia do tego. Przez co

• Obejrzałem przed chwilą i naprawdę spoko. Co prawda słabiutkie CGI zdradzało streamingowe korzenie tego tytułu, ale ogólnie można było to przełknąć. Z bohaterką mam problem, bo niby aktorka jest w

Opublikowano

Nie wiadomo czy będzie crap, Prey mi się podobało więc jestem dobrej myśli. Żeby już tylko nie werbowali Arnolda próbując przyciągnąć nim widownie :/ 

Opublikowano
49 minut temu, Figuś napisał:

O jezu  :/

Tylko przypomne laikom, że jedne z lepszych komiksow o Predatorach, to te z Machiko, która dołączyła do jednego z klanów predatorów, więc na starcie bym nie skreślał.

Przechwytywanie.JPG.f0b733bbf97eed1622f834092a7ece47.JPG

Przechwytywanie2.JPG.0b67a4ac7a35e3e2cd33989179b4d99b.JPG

Opublikowano

Strong female protagonist? :drakenope:

Sexy Strong female protagonist? :drakeyeah:

Ja bym chciał dobre AVP, ale w klimacie gier.

• 1 rok później...
Opublikowano

Edytowane przez Sep

Opublikowano

Wygląda nawet niezle, tylko design predatorów nie do końca mi pasuje. Jakieś dziwne proporcje.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Nie wiem co myśleć. Mialem nadzieje, że w komiksowe klimaty pójdą. No i ta morda

Przechwytywanie.JPG

Fanning chyba jest androidem? Jakis crossover z Obcym się szykuje?

Przechwytywanie.JPG

Opublikowano

Chyba lepsze to niz Prey ale nadal sredniawka.

Opublikowano

No mega dziwnie ten ryjec wygląda. balon A Elle na pewno jest Androidem, widać logo Weylanda na gałkach ocznych przez ułamek sekundy

Opublikowano

No i ci ludzie z laserkami blasterkami tez pachna bardziej jakas korpo milicja.

Ciekawe do kogo ta blondyna mowila.

Opublikowano

Dramatyczny ryjec, przecież w jedynce jak ściągał hełm pod koniec i zaryczał to ciary były momentalnie na ciele. Tutaj to wygląda jak jakaś fanowska nieudana gumowa maska na jakiś comicon

Opublikowano

Z tego co pamiętam to do tej pory było już kilka rożnych rodzajów Predatora ale takiego brzydkiego to jeszcze nie było xd Jestem ciekaw jak to będzie wyjaśnione, może jakaś krzyżówka czy coś.

Opublikowano

Gowno obsrane. Nic, tylko pluc wszystkich odpowiedzialnych za ta profanacje.

Dla przypomnienia, ryj Predatora z 1987:

image.jpeg

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano

Tu jest dobre zestawienie. Niezły hate w necie, przy Sonicu to dało efekt, ale tu wątpie, pewnie zostanie ten dziwoląg. Kto to przyklepał. Pewnie to będzie biedny i niezrozumiany predator który chce dobrzeniki

RDT_20250424_0220231894909668023065556.jpg

Opublikowano

Wygląda jak zombie z RE Afterlife.

Opublikowano

Fabuła "podoba się dla mnie" Ma być przyszłości a nie gdzieś znów w czasach rycerzy facepalm No i jaram się niesamowicie. Byle nie umrzeć do Listopada.

Używając forumkowego slangu, ... drgnął mi ;)

Opublikowano

Ten Predator wygląda jak cosplayowiec z drugorzędnego konwentu w Koziej Wólce.

Opublikowano

kurwa nic mi sie nie podoba w tym trailerze. no, ok fanning jest ladna. reszta wyglada jak gowno.

design predatora fatalny, znow jakies chuj wie jakie science fiction. prey bylo calkiem fajnym odswiezeniem a tu sie szykuje kicha jak avp czy obcy... juz nawet nie pamietam tytulu. ta kontynuacja prometeusza.

Opublikowano

Jakby postawić obok siebie kilku OG Predatorów i tego nowego, to by wyglądał przy nich jak Maciuś z Klanu facepalm