Opublikowano 18 marca 20223 l 2 minuty temu, GearsUp napisał: Czyli tak: najszybsze czasy ładowania na wersji PS5, najpłynniejsze cut-scenki, nie ma flickeringu związanego z zastosowaną nową metodą AA, najbardziej realistyczne cienie, nowe animacje ognia a co z tym idzie wszystkich wybuchów w grze, natywny haptic feedback od padającego deszczu na dualsensie. No nic trzeba będzie się zaopatrzyć w tę wersję. Zapomniałeś jeszcze o najlepszym draw distance i level of detail, największej ilości roślinności i najwyższym AF. A całkowity brak filckeringu i idealną ostrość idealnie potwierdza film od 7:09.
Opublikowano 18 marca 20223 l 4 minuty temu, tjery napisał: idealnie potwierdza film od 7:09. Wolę 7:50
Opublikowano 18 marca 20223 l Cytat największej ilości roślinności Tu bym też polemizował. Na dalszym dystansie nadal poziom PS4 ale na krótszym w trybie fidelity? Imo jest tu jej więcej niż na wersji PC. Edit: oczywiście w żadnym wypadku nie twierdzę, że jest to lepsza wersja od tej PC (zwłaszcza z modami) tylko, że oferuje coś innego, nowego i równie dobrze te nowe rzeczy mogą zostać zaimplementowane do wersji PC ale póki co trzeba obadać jak to wygląda na PS5, zwłaszcza robiąc wielką rozpierduchę w mieście te nowe animacje ognia mogą robić robotę. Edytowane 18 marca 20223 l przez GearsUp
Opublikowano 18 marca 20223 l 1 godzinę temu, GearsUp napisał: Tu bym też polemizował. Na dalszym dystansie nadal poziom PS4 ale na krótszym w trybie fidelity? Imo jest tu jej więcej niż na wersji PC. Edit: oczywiście w żadnym wypadku nie twierdzę, że jest to lepsza wersja od tej PC (zwłaszcza z modami) tylko, że oferuje coś innego, nowego i równie dobrze te nowe rzeczy mogą zostać zaimplementowane do wersji PC ale póki co trzeba obadać jak to wygląda na PS5, zwłaszcza robiąc wielką rozpierduchę w mieście te nowe animacje ognia mogą robić robotę. Tu mod eksplozji, z którego korzystam, zobacz np. 1:26, te "nowe" eksplozje od Rockstara "trochę" odstają:) ogólnie koleś odwalił chyba najlepiej wyglądające eksplozje w grach jakie widziałem. Edytowane 18 marca 20223 l przez tjery
Opublikowano 18 marca 20223 l No ładnie to wygląda a wracając do wersji enhanced to silnik usprawniony też został o nową fizykę rozbijania szkła
Opublikowano 20 marca 20223 l Nie ma takich roznic ktore moglyby usprawiedliwic kupno tego gowna obsranego. Jak ktos by powiedzial te 10 lat temu jak czekalismy na premiere ze to sie zamieni w taki koszmar to by nikt nie uwierzyl.
Opublikowano 20 marca 20223 l Ciekawe, czy przy ewentualnym wznowieniu rdr 2 też polegną, czy może zrehabilitują się po gta collection i odświeżonym gta5. Ale zeszmacił się rockstar - ikona jakości gamingu.
Opublikowano 21 marca 20223 l 2 godziny temu, Boomcio napisał: Ciekawe, czy przy ewentualnym wznowieniu rdr 2 też polegną Przepraszam bardzo ale co jest nie tak w odświeżonym GTA V?
Opublikowano 21 marca 20223 l 1 hour ago, GearsUp said: Przepraszam bardzo ale co jest nie tak w odświeżonym GTA V? Że za darmo nie rozdaja, a dla tych, którzy łaskawie pobiora darmowy preorder do GTA6 plus roczny karnet do burdelu (wybranego).
Opublikowano 21 marca 20223 l 11 godzin temu, GearsUp napisał: Przepraszam bardzo ale co jest nie tak w odświeżonym GTA V? Wiele rzeczy.
Opublikowano 21 marca 20223 l Najbardziej boli to, że R* odstawiło greedy move i kazało sobie płacić po raz kolejny za to samo, dodatkowo wykorzystując zagrywkę z fomo (o kurczaczki, -50% przez pierwsze trzy miesiące? To lepiej kupię już teraz, żeby później nie przepłacić!), a usprawnienia... no odblokowali klatki i są cienie ładniejsze, fakt. Spoiler Z drugiej strony bardziej boli mnie to, że dałem im się wydoić, bo lubię piątkę Ech, czuję się brudny i swędzi mnie cullen, ale fajnie się pyka.
Opublikowano 21 marca 20223 l 10 minut temu, Bzduras napisał: -50% przez pierwsze trzy miesiące? gdzie tak drogo? Spoiler też się dałem wydymać ale tylko na 40zł
Opublikowano 21 marca 20223 l Dokładnie. Ja piątkę kupiłem kilka razy. Na każdą generację, a teraz znowu pach kilka grubszych złociszy.
Opublikowano 21 marca 20223 l 4 minuty temu, Figuś napisał: gdzie tak drogo? Pokaż ukrytą zawartość też się dałem wydymać ale tylko na 40zł Na obu platformach masz -50% do czerwca, na PS5 po tym czasie chyba GTAO też już nie będzie darmowe (czyli golarka robi brrrr na 170 złociszy, kawalerze) jak dobrze ich zrozumiałem: Co do spoilera: Spoiler ja też, bo ściepiłem się z ziomkiem Nie dostanie rockstarowa parówa pełnej kwoty, o
Opublikowano 21 marca 20223 l 3 minuty temu, Bzduras napisał: Na obu platformach masz -50% do czerwca Na pleju jest -75%.
Opublikowano 21 marca 20223 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Na obu platformach masz -50% do czerwca, na sonce jest -75%, jakbym się ściepnął z ziomkiem to wyszłoby mnie 20zł mniejsze z tym gdzie tanio gdzie drogo, wziałem bo singla przeszedłem jeszcze na PS3, na PS4 grałem tylko w online który był jeszcze wtedy bez zawartości i tez na pożyczonej kopii
Opublikowano 21 marca 20223 l 2 minuty temu, Square napisał: Na pleju jest -75%. Aaa widzisz, myślałem, że jest -50% ceny, ale GTAO za friko zbija ją jeszcze dodatkowo. Nawet c00rwa nie miałem jak tego zweryfikować, bo nie da się tego sprawdzić na storze nie mając konsoli 1 minutę temu, Figuś napisał: mniejsze z tym gdzie tanio gdzie drogo, wziałem bo singla przeszedłem jeszcze na PS3, na PS4 grałem tylko w online który był jeszcze wtedy bez zawartości i tez na pożyczonej kopii Fakt. Perfidne to zagranie z ich strony, że kasują siano za dziewięcioletnią gierkę z lekkim puderkiem i mam tego świadomość. Jednak no fajnie mi się po tym Los Santos śmiga
Opublikowano 21 marca 20223 l Ja pierwszy raz grałem na PS4 dopiero i było ok, ale po przejściu już mi się totalnie nie chciało powtarzać misji, a miałem taki zamiar. Jakby było za darmo to pewnie bym przeszedł, a tak to dzięki.
Opublikowano 21 marca 20223 l Jeśli na ps5 ilość detali na mapie online będzie taka sama jak w single player to zmiana platformy na nowszą ma sens. Bo każdy kto grał w GTAV ten wie że online jest mocno okrojone z detali i obiektów względem trybu fabularnego. Brak zwierzaków, śmieci na ulicach, sekretnych pojazdów itd, co trochę kłuje w oczy i sprawia że gra wydaje się pusta. Jeśli tego nie podciągną a jedynie poprawią samą grafikę i efekty świetlne to szkoda wydawać na nextgenowe GTAV kasę (tak jak na LiS remastered, gdzie zmian niemal nie widać wcale).
Opublikowano 21 marca 20223 l Ja też dałem się ogolić na te 40zł, ale ja grałem ostatnio w GTA V na PS3. Szczerze mówiąc nie powaliła mnie wtedy szczególnie ta gra, głównie za sprawą zjebanego systemu policji. No, ale stwierdziłem że odświeżyłbym sobie fabułę, w 60 fps i jakimiś udogodnieniami. Niestety okazuje się, że R wciąż ma wyjebane na singla i nawet w tej wersji na PS5 nie zadali sobie trudu by naprawić stare bugi czy dodać content z online do singla (chociażby niektóre auta czy stroje). Szkoda też, że jednak nie oddzielili online od singla i wciąż jest ta sama wspólna lista trofeów, co u mnie na 99% oznacza brak platyny co jest mega irytujące. Ale tu w sumie 0 zaskoczenia, bo R robi najchujowsze trofea od zawsze. No i drugi minus że gra waży prawie 90gb, po wyjebaniu online pewnie byłoby o połowę mniej. Swoją drogą, jak tak się przyjrzeć to nie ma jakichś ogromnych różnic w grafice od czasów PS3, co pokazuje że wycisnęli z tamtej maszyny ostatnie poty. A może, że lenie śmierdzące nie powinni kasować pełnej ceny po raz trzeci za kosmetycznego patcha? You be the judge.
Opublikowano 21 marca 20223 l Wchodzę do sklepu PSN na PS5, sprawdzam czy jest do kupienia GTA5 na tę konsolę po 42 zł. Szukam i nie mogę znaleźć. Jest tylko darmowy GTA5 Online. WTF?!