Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Odżywianie

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego spartakusy tak mocno polecacie owies? W sensie jaglane, orkiszowe itd. gorsze?

• Odpowiedzi 8,9 tys.
  • Wyświetleń 463,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sprawdzal ktos to ? http://www.dieta4u.com.pl/zamowienie-diety Dobre opinie ?

• Papu z dziś-muffinki z białkiem,wiórkami kokosa,sezamem,ziarnami słonecznika na płatkach owsianych

• U mauricza w lipcu mam robić papiery trenera,dobrze to wróży   Moja dzisiejsza podwójna mc świnia ;)Zrobienie pełnowartościowego posiłku z pieczywem jest łatwe i smaczne.Skład:Paluch pełnoziarnisty

Opublikowano

Pewnie wychodzi najtaniej :nosacz2:

A tak serio to nie wiem, pewnie podobne wartosci ma każde.

Opublikowano

Owsiane sa najsmaczniejsze. Mam nadzieje ze pomoglem.

Kiedys jadlem baton orkiszowy. Oddalem psu, ale tez nie chcial i musialem wyrzucic do kosza

Opublikowano
2 godziny temu, Mejm napisał:

Dlaczego spartakusy tak mocno polecacie owies? W sensie jaglane, orkiszowe itd. gorsze?

Pisałem, że inne też spoko, ale myślę, że owsiane są najbardziej neutralne smakowo, najbardziej dostępne i praktyczne, bo np jaglane trzeba raczej gotować.

Opublikowano

Spaliles jakies 80 kcal. Jest niezle Mili. W nagrode mozesz odkroic sobie du.pke bialego chleba

Tylko bez masła!

Opublikowano

Pod górkę było najgorzej, na szczęście później 1 km zjechałem na dół bez dotykania pedałów.

Opublikowano

No to pewnie z 40kcal. Ale prawidlowo nie od razu rzym zbudowano, nie ma co szalec zeby jeszcze jakas kontuzje zlapac i zamknac sie w sobie z kanapkami

Edytowane przez kanabis

Opublikowano

No te 40 tez oszukane trochę bo polowę górki podjechałem samochodem, nie chciałem startować z samego dołu.

Opublikowano
10 godzin temu, krupek napisał:

Pisałem, że inne też spoko, ale myślę, że owsiane są najbardziej neutralne smakowo, najbardziej dostępne i praktyczne, bo np jaglane trzeba raczej gotować.

Wszystkie sa dostepne. Ja sie dziwie, ze wy zalewacie owsiane od razu jogurtem bez gotowania/parzenia. Bym jedna lyzke mielil w gebie chyba 10min. Orkiszowe najdelikatniejsze, smakowo dla mnie lepsze.

Opublikowano

Znalazlem chleb ktory mi odpowiada i wygladanna zdrowy

Pełnoziarnisty sojowy. Ciezko mokry i nie yebie starymi ludzmi.

Opublikowano
19 minut temu, Mejm napisał:

Wszystkie sa dostepne. Ja sie dziwie, ze wy zalewacie owsiane od razu jogurtem bez gotowania/parzenia. Bym jedna lyzke mielil w gebie chyba 10min. Orkiszowe najdelikatniejsze, smakowo dla mnie lepsze.

Nie no wrzatkiem zalane az troche zmiękną. Wtedy dopiero to jest jadalne.

Opublikowano
27 minut temu, milan napisał:

Znalazlem chleb ktory mi odpowiada i wygladanna zdrowy

Pełnoziarnisty sojowy. Ciezko mokry i nie yebie starymi ludzmi.

Ciekawy pomysł na chleb, aczkolwiek z soją nie ma co przesadzać ilościowo, bo też nie sprzyja odchudzaniu. Choć pewnie nie wiele jej w takim chlebie i jest do sklejenia całości i nadania wilgotności.

@Mejm

Jak dodasz owsiane do jogurtu w takiej ilości, żeby jogurt je pokrył to na momencie miękną. Ostatnio ciągle mam ochotę własnie na owsiane z jogurtem i owocami.

Opublikowano

Panowie, polecacie jakieś wagi łazienkowe?

Poprzednia rozje.bała mi się ostatnio przy remoncie i teraz nie wiem czy brać te najtańsze po 40zł, czy coś droższego. W necie ludzie piszą że te tanizny pokazują chuyowe wyniki, co chwile inne, no ale szkoda mi stówy na coś tak trywialnego jak waga :dunno:

Opublikowano
Godzinę temu, krupek napisał:

Jak dodasz owsiane do jogurtu w takiej ilości, żeby jogurt je pokrył to na momencie miękną. Ostatnio ciągle mam ochotę własnie na owsiane z jogurtem i owocami.

Mam tak jak Redy wyzej ale w sumie moglbym sprobowac z samym jogurtem z ciekawosci nawet. Tylko pewnie w lato bo wole owsianki "na cieplo", czyli wlasnie sparzone wrzatkiem i lekko tylko zimnym jogurtem.

Opublikowano
51 minut temu, maciucha napisał:

Panowie, polecacie jakieś wagi łazienkowe?

Poprzednia rozje.bała mi się ostatnio przy remoncie i teraz nie wiem czy brać te najtańsze po 40zł, czy coś droższego. W necie ludzie piszą że te tanizny pokazują chuyowe wyniki, co chwile inne, no ale szkoda mi stówy na coś tak trywialnego jak waga :dunno:

Swoją kupiłem 3 lata temu w Biedrze za 30 zetta i waży idealnie.

Poletzam.

Opublikowano
10 godzin temu, Masorz napisał:

Swoją kupiłem 3 lata temu w Biedrze za 30 zetta i waży idealnie.

Poletzam.

No nie bardzo :D Wchodzisz na nią po sekundzie i 1-2kg różnicy. Nie zdążyłbym nawet tak szybko zjeść.

Opublikowano

Ja kupilem jakas za 60zl w mediaexpert. Sluzy idealnie. Tylko pamietajcie zeby stawiac ja na idealnie plaskim podlozu bo nawet minimakny odchyl moze skutkowac kwiatkami. Najlepiej zawsze mierzyc dwa razy w dwoch miejscach obok siebie jak jestnok to znaczy kur.wa ze jest ok.

Opublikowano
2 godziny temu, pajgi napisał:

No nie bardzo :D Wchodzisz na nią po sekundzie i 1-2kg różnicy. Nie zdążyłbym nawet tak szybko zjeść.

Absolutnie nie miałem tak ANI RAZU. 

Albo nie przetarłeś oczu, albo jedyny raz waga dostała dauna.

Jak będziesz w Zako to zrobimy testy, żebyś mi wagi przed forumkiem nie oczerniał :usmiech:

Opublikowano

Ja nigdy nie miałem wagi, która nie odpyerdalałaby cyrków. Kupiłem nawet taką że wskazówką i też trzeba co chwilę kółkiem kręcić żeby było idealnie na zero bez obciążenia

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Ja mam też wagę z biedry i jest ok. Tylko wkur.wia mnie, że jest tam kilka profilów dla osób i jak się chce drugi raz zaraz zważyć to trzeba przełączać przez profile, żeby waga pokazała 0.0 i można było na nią wejść. Zawsze robię 3 pomiary, bo zdarzało się, że nie dodawała 2kg, ale to pewnie przez wyczerpującą się baterię. 

Siostra ma wagę z lidla i ta od początku waży za mało o 2kg.