Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 712
  • Wyświetleń 122,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• albo stołem

• Strasznie słaby ten nowy kawałek. Jazgot od którego boli głowa po przesłuchaniu i pomyślałbym, że to jakiś bonus track z St. Anger. Metallice bardzo lubie i mam nadzieję, że nie skiepszczą całej płyty

• El Loco Chocko
    El Loco Chocko

Opublikowano

końcówka outlaw torn - zawsze ciareczki. Powinni to częściej grać :obama:  

a S&M do mnie nie trafia, ale zauważyłem, że ludzie co mety nie lubią to akurat S&M im pasuje :dunno: 

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Ghost fajnie zagrał na koncercie, wcześniej o nich nie słyszałem, ze trzy kawałki mi wpadły w ucho. Szkoda, że mieli beznadziejne nagłośnienie w porównaniu z Metą, czasami był zbyt duży jazgot.

Teraz czekam na dwie płytki gratisowe z Hardwired za bilety, szkoda, że nie ma trackingu.

Edytowane przez Plugawy

• 4 miesiące temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Logo Amazonu daje nadzieję, że na Prime Video wrzucą te koncerty w dobrej jakości. Ogólnie na platformie mozna znaleźć troche koncertowych perełek, jest i coś od Mety, jest np. R+

Opublikowano

Będzei na Amazonie, ale tylko przez kilka dni.

Ist möglicherweise ein Bild von 4 Personen und Text „THE CODA METALLICA COLLECTION 4D FORTYYEARS OF METALLICA BOTH SHOWS. BOTH SETS. WATCH NOW. Only available Dec 24- Dec 27 prime video“

Opublikowano
W dniu 19.12.2021 o 20:45, YETI napisał:

Fixxxer zagrany pierwszy raz na zywo.

Film jest niedostępny. Chyba komuś się nie spodobał ten fixxxer

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tego fixxera nie graja na zywo bo jest jakis trudny czy jak? w ktorym fragmencie? :)

Opublikowano

myślę, że kwestia popularności, bo nie jest to jakiś kawałek co ląduje nawet w top30 mety u większości fanów. Sam bym chciał usłyszeć z zapomnianych utworów live Low Man's Lyric w miejsce ballady zamiast przeruchane nothing else matters

Opublikowano

wczoraj sobie odświeżyłem metalikę, bo po gimnazjalnej zajawca szybko mi przeszło i przez naście lat nie słuchałem

i to była dobra decyzja, że nie słuchałem 

Opublikowano

9 hours ago, grzybiarz said:

tego fixxera nie graja na zywo bo jest jakis trudny czy jak? w ktorym fragmencie? :)

Raczej sami fani są za to odpowiedzialni. 

Utwory z Load i Reload zostały podzielone na dwie części wydane w dwóch albumach. Dlatego są do siebie tak podobne. Metallica chciała po Black Albumie wydać jeden wielki z taką ilością piosenek ale studio wydawnicze się na to nie zgodziło więc podzielili na dwie części. To po pierwsze. A po drugie te podobne piosenki wyszły właśnie po Black Album, który jak wiadomo mocno zaorał. I nagle Metallica zaczęła grać coś jakby innego ? Fanom się to nie spodobało dlatego utwory z tych albumów nie są tak samo dobrze odbierane na koncertach. 

Mi jednak bardzo pasują te dwa albumy ponieważ to właśnie od nich zaczęła się moja znajomość z Metallica, gdy na Mtv usłyszałem po raz pierwszy ich Untill It Sleeps i Load to była pierwsza płyta której słuchałem na swoim discmanie bezustannie cały rok w 1996. :obama:

Opublikowano

ja zaczynałem od st.anger ze stadionu dziesieciolecia xd eh, az sie lezka kreci w oku jak wrocilem z koloni w zakopcu, a w domu mame miala dla mnie eminem show, st.anger i heroski 4

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

A można bylo tak zagrac cała płytę w 2003 zamiast na tych popsutych bębnach co zagłuszały wszystkie gitary. 

Wtedy st anger byłby dziś bardziej kultowy jako całość. 

• 2 miesiące temu...
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Powinni to wytłoczyć i wydać jako remaster oryginału. Unnamed Feeling brzmi coorwa cudownie z normalną perkusją :fsg:

edit: widzę, że Masorz wrzucał stronę temu. Chuj, niech już zostanie i tu

edit2: ale tego @Masorz nie wrzucał, widzieliście? Cała linia basowa dograna i pięknie zmixowana z AJFA:

Blackend i The Frayed Ends of Sanity jak rozkurwia :obama: Nie ma po tym powrotu do oryginalnego releasu

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Coś tu cicho, nowy singiel i teledysk na yt, nowy album kwiecień, nowa trasa koncertowa. Zastanawia Mnie forma nowej trasy gdzie w każdym mieście są przez dwa dni i grają dwa gigi z dwoma różnymi setlistami. Pomijam fakt że zapewne nie wydoje na taki 2 dniowy koncert finansowo bo x2 (żona) i ewentualnie będę cebulowa na bilet za mam nadzieje maks 1k na jeden dzień, Zastanawia Mnie kondycja prawdę mówiąc już dziadków którzy zarzucili taką trasę że przedsprzedaż już w ten piątek a będą w PL dopiero w lipcu 2024 :/