Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Prenumerata i cena PSX Extreme

Featured Replies

Opublikowano

Nawet przyszło dzisiaj :notbad:

6 godzin temu, Bzduras napisał:

Czyli 02.02 wyszła. Zawsze bierzesz to, co pisze Roger w temacie, dodajesz dwa dni i masz datę wysyłki prenumeraty, działa bez pudła.

Data nadania 01.02. Cholera, jednak działa z pudłem. 

• Odpowiedzi 1,9 tys.
  • Wyświetleń 430 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupieni

• Póki co w PSX będzie trzech redaktorów Pixela, ale to są ludzie, którzy już pisali do PE. Pierwszy to Bartłomiej Kluska, miał już u nas kilka tekstów, swego czasu pisał regularnie, Jest to szanowany d

Opublikowano

Zobaczę jak u mnie, ale to dopiero w przyszłym tygodniu, bo dzisiaj pusto.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupienia. Nawet stoisko z amigami. Ludzi od groma. Dawno nie bylo gieldy wiec sie ludzie chyba stesknili. Ja zakupilem Conkera, outruna 2 i kilka innych gierek na xboxa i wii.

20220205_113543.jpg

20220205_113548.jpg

20220205_114307.jpg

Opublikowano
W dniu 4.02.2022 o 10:32, Bzduras napisał:

Czyli 02.02 wyszła. Zawsze bierzesz to, co pisze Roger w temacie, dodajesz dwa dni i masz datę wysyłki prenumeraty, działa bez pudła.

pobrane.jpeg-10.jpg.be71cfaea7ec2b14090894cda720b7bb.jpg

The PrenumerataNieDoszła Saga continues. 

Opublikowano

Impreza wraca juz chyba na stale. W maju kolejna wiec jak ktos ma blisko albo nawet przylecic jak bilety tanio czasami.

Jak mi rzadzacy panowie pozwola to sam lece na pixela w tym roku. Nawet na jeden dzien. Jesli cena biletow lotniczych nie bedzie jakas porazka.

Kolejki jak za komuny.

20220205_102608.jpg

Edytowane przez Jontek80

Opublikowano

Aż mi się przypomniały kolejki na starą giełdę komputerową we Wrocławiu, tę na stołówce politechniki :nosacz2: Podobne klimaty.

Opublikowano

Zeby ominac te kolejke to sie wkladalo 50gr do reki i na pewniaka szlo do drzwi gdzie stal ochroniaz, z ktorym sie witalismy przez podanie tejze reki i przekazanie pieniazka.

Ale zeby nie bylo to tez swoje w tych kolejkach odstalem.

Opublikowano

Zdobycze. Outruna 2 polecam. Fajny klimat z automatow z lat 90.

IMG-20220205-WA0007.jpeg

Opublikowano

Siema.

2 pytania:

Kiedy wpada wersja pdf dla prenumeratorów?

Dlaczego otrzymałem dziś numer PSX extreme, skoro przy składaniu zamówienia wpisałem w uwagach informacje o wysyłce od numeru 295?

Opublikowano

Powiedziałbym, że w momencie premiery, ale często jest dostępny wcześniej.

To najlepiej od razu na maila prenumerata@psxextreme.pl

Opublikowano

Dziś numer w skrzynce. Tak szybko nie miałem nigdy, oby tak zostało.

Opublikowano

No to u mnie tradycyjnie brak, nie żebym liczył na to że będzie :reggie:

Opublikowano
2 godziny temu, Square napisał:

Powiedziałbym, że w momencie premiery, ale często jest dostępny wcześniej.

To najlepiej od razu na maila prenumerata@psxextreme.pl

Albo na hello@pixel-magazine.pl 

Ja zaraz jak przedłużyłem prenumeratę to napisałem by potwierdzić od którego numeru... Nowego jeszcze nie mam :/

Opublikowano

Ja również nie otrzymałem jeszcze numeru 294

Opublikowano

Szczęściarze Ci którzy mają już numer 294. Ja nadal czekam na 293... Tydzień temu poprosiłem o wysłanie ponownie i zostałem zlekceważony. Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał (z bólem) zrezygnować ze świeżo odnowionej prenumeraty. Po co mam płacić za coś czego nie otrzymuje... 

Btw. Mieszkam w UK. 

Opublikowano

Ja dziś miałem w skrzynce. Elegancko wyglada, gruba tektura, nic nie zgniecione. A i numer jakiś grubszy… 

Opublikowano

Ja tez w uk. Swoj dostalem w tamtym tygodniu. Chyba we wtorek lub srode a w piatek przyszedl z dosylki. Prenumerata szla 5 tygodni a dosylka 1,5. Sprezentowalem mlodziezy polonijnej. Moze sie wcianie. Bo co zrobie z dwoma numerami. W tym miesiacu to byl rekord. Numer styczniowy w lutym.

Ja nie narzekam. Wiem ze zanim pani Marlena odpowie to trzeba liczyc z 2 dni conajmniej. 

Zazwyczaj pisze na prenumerata@psxextreme.pl i odpowiada. Albo na jej bezposredniego maila. Jednak tu i tu trzeba swoje odczekac. 

Opublikowano

Potwierdzam, że wczoraj doszedł. Nadanie 01.02. jedyna zmiana to nowa folia w pakowaniu jeśli chodzi o standardową przesyłkę. Teraz wygląda jakby był zalaminowany.