Bzduras 12 325 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Nawet przyszło dzisiaj 6 godzin temu, Bzduras napisał: Czyli 02.02 wyszła. Zawsze bierzesz to, co pisze Roger w temacie, dodajesz dwa dni i masz datę wysyłki prenumeraty, działa bez pudła. Data nadania 01.02. Cholera, jednak działa z pudłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 4 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2022 Zobaczę jak u mnie, ale to dopiero w przyszłym tygodniu, bo dzisiaj pusto. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Jontek80 234 Opublikowano 5 Lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2022 Byl ktos na gieldzie retro w leeds? Imprezka sie udala. Byly fajne prawdziwe automaty np z pacmanem i street fighterem. Znowu mozna bylo pograc na dreamcascie. Duzo fajnych gierek i sprzetu do kupienia. Nawet stoisko z amigami. Ludzi od groma. Dawno nie bylo gieldy wiec sie ludzie chyba stesknili. Ja zakupilem Conkera, outruna 2 i kilka innych gierek na xboxa i wii. 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Oesu, ale bym zanurkował w tych pudełkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
LeifErikson 1 101 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 @Roger, może znalazłaby się dla kolegi strona w Szmatlawcu na relacje z takiego eventu? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 W dniu 4.02.2022 o 10:32, Bzduras napisał: Czyli 02.02 wyszła. Zawsze bierzesz to, co pisze Roger w temacie, dodajesz dwa dni i masz datę wysyłki prenumeraty, działa bez pudła. The PrenumerataNieDoszła Saga continues. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 (edytowane) Impreza wraca juz chyba na stale. W maju kolejna wiec jak ktos ma blisko albo nawet przylecic jak bilety tanio czasami. Jak mi rzadzacy panowie pozwola to sam lece na pixela w tym roku. Nawet na jeden dzien. Jesli cena biletow lotniczych nie bedzie jakas porazka. Kolejki jak za komuny. Edytowane 6 Lutego 2022 przez Jontek80 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 @Hoipolloi oczami wyobraźni widzę tam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Aż mi się przypomniały kolejki na starą giełdę komputerową we Wrocławiu, tę na stołówce politechniki Podobne klimaty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
MichAelis 5 596 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 I zanim się doszło do kasy, miało się 5kg makulatury w postaci ulotek ze sklepów komputerowych Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 255 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Zeby ominac te kolejke to sie wkladalo 50gr do reki i na pewniaka szlo do drzwi gdzie stal ochroniaz, z ktorym sie witalismy przez podanie tejze reki i przekazanie pieniazka. Ale zeby nie bylo to tez swoje w tych kolejkach odstalem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 6 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2022 Zdobycze. Outruna 2 polecam. Fajny klimat z automatow z lat 90. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mihau_ALU 82 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Siema. 2 pytania: Kiedy wpada wersja pdf dla prenumeratorów? Dlaczego otrzymałem dziś numer PSX extreme, skoro przy składaniu zamówienia wpisałem w uwagach informacje o wysyłce od numeru 295? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Powiedziałbym, że w momencie premiery, ale często jest dostępny wcześniej. To najlepiej od razu na maila prenumerata@psxextreme.pl Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Dziś numer w skrzynce. Tak szybko nie miałem nigdy, oby tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 No to u mnie tradycyjnie brak, nie żebym liczył na to że będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Też nie mam, więc standard. Cytuj Odnośnik do komentarza
PiotrekP 1 711 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Kumpel zamówił od tego numeru i dostał w piątek, w stanie jak z półki sklepowej. Nadany 1 luty. Cytuj Odnośnik do komentarza
marbel007 857 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 2 godziny temu, Square napisał: Powiedziałbym, że w momencie premiery, ale często jest dostępny wcześniej. To najlepiej od razu na maila prenumerata@psxextreme.pl Albo na hello@pixel-magazine.pl Ja zaraz jak przedłużyłem prenumeratę to napisałem by potwierdzić od którego numeru... Nowego jeszcze nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza
Grześ 373 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja również nie otrzymałem jeszcze numeru 294 Cytuj Odnośnik do komentarza
jedrzejzgierz 1 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Szczęściarze Ci którzy mają już numer 294. Ja nadal czekam na 293... Tydzień temu poprosiłem o wysłanie ponownie i zostałem zlekceważony. Jak tak dalej pójdzie, to będę musiał (z bólem) zrezygnować ze świeżo odnowionej prenumeraty. Po co mam płacić za coś czego nie otrzymuje... Btw. Mieszkam w UK. Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 289 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja dziś miałem w skrzynce. Elegancko wyglada, gruba tektura, nic nie zgniecione. A i numer jakiś grubszy… Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 855 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja też dzisiaj dostałem. Mega szybko Cytuj Odnośnik do komentarza
Jontek80 234 Opublikowano 7 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2022 Ja tez w uk. Swoj dostalem w tamtym tygodniu. Chyba we wtorek lub srode a w piatek przyszedl z dosylki. Prenumerata szla 5 tygodni a dosylka 1,5. Sprezentowalem mlodziezy polonijnej. Moze sie wcianie. Bo co zrobie z dwoma numerami. W tym miesiacu to byl rekord. Numer styczniowy w lutym. Ja nie narzekam. Wiem ze zanim pani Marlena odpowie to trzeba liczyc z 2 dni conajmniej. Zazwyczaj pisze na prenumerata@psxextreme.pl i odpowiada. Albo na jej bezposredniego maila. Jednak tu i tu trzeba swoje odczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza
mitra 1 787 Opublikowano 8 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2022 Potwierdzam, że wczoraj doszedł. Nadanie 01.02. jedyna zmiana to nowa folia w pakowaniu jeśli chodzi o standardową przesyłkę. Teraz wygląda jakby był zalaminowany. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi