Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wiedźmin 3: Dziki Gon

Featured Replies

Opublikowano

Szanuję takie podejście. Oby więcej devów brało przykład.

• Odpowiedzi 12,1 tys.
  • Wyświetleń 1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pierwszy? Przepraszam, ale musze wam to zrobić.  Łatka sie sciąga, a w tle leci soundtrack. Za chwile kotary zasłaniam, a browar z sokiem malinowym nalany, drugi bo jednego już walnąłem z wrażen

• Pogralem troche godzin i nie dam rady wiecej. Krotko mowiac,gra jest do bani i prze hype'owana cos w stylu Watch_Dogs(chociaz dobrze sie tam bawilem).   Gram na PC i podczas wiekszej rozroby gra gub

Opublikowano

Co tam wydawca Control pisał o tym, że się nie da zrobić upgrade dla osób, które kupiły grę na premierę?

BOLZGA znowu górą

Opublikowano

Akurat nie ograłem jeszcze Krew i Wino, więc sejwik z PS4 na PS5.

Szkoda, że nie premierę PS5 :)

Opublikowano
10 minut temu, 20inchDT napisał:

Jak dadzą raytracing, to nie ma co marzyć o 4k 60fps

Na One X masz te 4K, 30 fps plus HDR, pytanie co chcą dać w tej wersji na next geny?!

Opublikowano

Dadza lepsze tekstury i szczątkowy raytracing. Moze bedzie performance mode z 60fps, ale bez raytracingu.

Opublikowano

Sprawdziłem ile mi zajęło przejście podstawki w styczniu 2016 - 111h :obama: O cholercia, zapomniałem, że ta gra była taka długa. Jak zacznę od początku z dodatkami to ile to będzie, ze 200?!

Opublikowano

Dobre info, bo od kilku dni mnie nosiło żeby kupić Gerarda z dodatkami, a tak sobie poczekam na remasterka :fsg:

Opublikowano
24 minuty temu, 20inchDT napisał:

Sprawdziłem ile mi zajęło przejście podstawki w styczniu 2016 - 111h :obama: O cholercia, zapomniałem, że ta gra była taka długa. Jak zacznę od początku z dodatkami to ile to będzie, ze 200?!

Ja za pierwszym razem, ze wszystkimi kontrabandami, misjami i "?" strzeliłem 197h z tego co widzę. Teraz grałem drugi raz i na początku KiW mam 100h więc tak - moloch :banderas:

Opublikowano

Czyli co? Wrzucam tylko płytkę z Wiedźminem z ps4 i ściąga mi się łatka z odpowiednimi bajerami? No jest to jakiś powód by kupić ps5.

Opublikowano
3 godziny temu, Figuś napisał:

:obama:

niech nie pyerdola o nowej graficzce i sr.aniu w baniu tylko mody ! niech wreszcie wystartuja z modami na konsole. community na pc robi cuda nie widy z 3 wiedzmina. nie wyobrazam sobie juz na te chwile grac w w3 bez enchanced edition mod, bo mechanika staminy to tam jest gamechanger, ktory powoduje ze vanilla w sumie ssie. rozdzialke i fpsy niech sobie wsadza w kieszen.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Panowie takie pytanko odnośnie W3 i kuszącej przesiadki na PS5. Posiadam podstawkę W3 na płycie, dokupione cyfrowo oba dodatki i save file warty pewnie ponad 100h grania. Jako ze na PS5 planuję wszystko miec już tylko cyfrowo, zastanawiam się nad zakupem samej podstawki W3 w wersji cyfrowej, dociągnięciem zakupionych dlc i zassaniu swojego sejwa w celu dokończenia pobocznych questów (i wystartowaniu na PS5 z NG+). Czy orientujecie się jak w takiej sytuacji zachowa się mój save? Z tego co czytam sejwy nie są kopatybilne pomiędzy podstawką a wersją GOTY, ale jak wygląda sytuacja w przypadku kompatybilności sejwa w moim przypadku, czyli w skrócie:

Podstawka(płytka)+DLC(cyfra) ---> Podstawka(cyfra)+DLC(cyfra)

Czy ktoś z Was robił podobną przesiadkę na PS4 i może potwierdzić kompatybilność sejwów w takiej kombinacji, bądź zaprzeczyć?

Opublikowano

Schuyowaciały i zrogowaciały rockstar (gta v i kupowanie po raz kolejny XD) powinien brać przykład od CDP jak robić upgrade gierki i na dodatek za darmo, jeśli ktokolwiek posiada egzemplarz Wieśka, no będzie grane jeszcze raz, tak w sylwestra się pogra, już zaplanowane XD

Edytowane przez Faka

Opublikowano

Nie wiem czy było- Saber Interactive (Ci od switchowej wersji) portuja wieska na nextgeny także myślę, że chyba w dobrych rękach jest port patrząc na wersje przenośną. 

Opublikowano

Zacząłem znowu grać w Wiedźmina z myślą o platynce. Najtrudniejsze to będize zebranie tych wszystkich kart, reszte jakoś się zrobi. Gram w NG+ na najwyższym, wiec rzeczywiście jest dosyć trudno w porównaniu z pierwszym przejściem. Żałuje, że nie zacząłem wtedy na najwyższym i dopiero w połowie gry na niego przełączyłem bo było za łatwo. 

Po przejściu RDR2 grafika i jazda na Płotce to początkowo lekki plaskacz, ale człowiek się przyzwyczaja i łyka te swojskie miejscówki jak pelikan. Jednak co Wiedźmin to Wiedźmin, jest ten klimacik.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Gra na Drodze ku zagładzie okazała się przyjemna od jakiegoś 18 levelu. A gdy już masz pełny rynsztunek Wilka lub Kota to gra łatwieje. Trzeba tylko swoje odegrać. 

Opublikowano

W 2020 nie mieć ograne gotg :sapek: 

To nieźli z was g r a c z e :reggie: 

Tak na serio to po prostu jestem zazdrosny że macie tę wspaniałą przygodę wciąż przed sobą :frog: 

Opublikowano

ale przecież oni nie ogrywają jej po raz pierwszy 

swoją drogą - ile ty masz tych gier generacji :D