Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Targi: E3, GC, TGS

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,7 tys.
  • Wyświetleń 917,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
10 godzin temu, bartiz napisał(a):

Dziś co czytałem o ogłoszeniu Divinity 3 przez Lariana, może akurat?

Albo reboot, takie logo niby, po prostu "Divinity"

image.png

3 godziny temu, drozdu7 napisał(a):

nope, Total War w świecie SW

W sumie bym pograł w coś takiego, ostatni Total War w jaki grałem to był Medieval: TW xD.

Opublikowano

Będzie Bloodborne Remastered, Bloodborne 2, MGS Remake od Bluepoint, Half-Life 3 i DMC6, a to tylko takie moje bezpieczne typy - jeśli pójdą na całość to może znajdzie się jeszcze jakaś niespodzianka pokroju Świnki Peppy 2.

Opublikowano

Ciekawe kto wygra GOTY, szanse w tym roku wyrównane, patrząc na cząstkowe wyniki z portali branżowych ^^

Ghost Town - 1

The Alters - 1

Kingdom Come: Deliverance II - 1

Ghost of Yōtei - 1

Hollow Knight: Silksong - 2

Donkey Kong Bananza - 2

Clair Obscur: Expedition 33 - 37

Opublikowano
13 minut temu, Bzduras napisał(a):

Będzie Bloodborne Remastered, Bloodborne 2, MGS Remake od Bluepoint, Half-Life 3 i DMC6, a to tylko takie moje bezpieczne typy - jeśli pójdą na całość to może znajdzie się jeszcze jakaś niespodzianka pokroju Świnki Peppy 2.

I triumfalny powrót Legacy of Kain z częścią, która zamknie raz na zawsze fabułę cyklu, a Kain wyjaśni w niej w końcu Elder Goda frog

Oczekiwań żadnych w sumie nie mam - natomiast jeżeli faktycznie będzie D:OS3, to się więcej, niż ucieszę, bo dwójka to jedna z moich ulubionych gier.

Opublikowano
18 minut temu, KrYcHu_89 napisał(a):

Ciekawe kto wygra GOTY, szanse w tym roku wyrównane, patrząc na cząstkowe wyniki z portali branżowych ^^

Ghost Town - 1

The Alters - 1

Kingdom Come: Deliverance II - 1

Ghost of Yōtei - 1

Hollow Knight: Silksong - 2

Donkey Kong Bananza - 2

Clair Obscur: Expedition 33 - 37

Najlepsze przy TGA jest to, że większość ludzi ogląda to dla zapowiedzi nowych giereczek, a te nagrody to tylko jakiś bonus w tle kaz

No ale w sumie to chyba ostatnie, co nam zostało z E3 i gdzie faktycznie coś fajnego czasem pokażą. Summer Game Fest, gamescom i Tokyo Game Show to zazwyczaj straszna bieda.

Opublikowano
2 godziny temu, Pix napisał(a):

Najlepsze przy TGA jest to, że większość ludzi ogląda to dla zapowiedzi nowych giereczek, a te nagrody to tylko jakiś bonus w tle kaz

No ale w sumie to chyba ostatnie, co nam zostało z E3 i gdzie faktycznie coś fajnego czasem pokażą. Summer Game Fest, gamescom i Tokyo Game Show to zazwyczaj straszna bieda.

Bardzo lubię ten event, fakt nie zawsze spekulacje i hype się sprawdzają (to nie wina Geofa, tylko ludzi) ale to za co doceniam ten twór, to zawsze mamy co najmniej kilka zapowiedzi dużych gier, wywiady z wieloma osobistościami z branży, coroczny pomnik dla Kojimy i wspaniałe muzyczne spektakle, w tym roku pewnie z Claire w roli głównej.

W tym roku liczę na 200 mln, w Chinach dopiero zaczęli oglądać w zeszłym roku )

Oglądalność TGA na przestrzeni lat:

2024: 154 miliony

2023: 118 milionów

2022: 103 miliony

2021: 85 milionów

2020: 83 miliony

2019: 45.2 miliona

2018: 26.2 miliona

Opublikowano

Trzeba też przyznać, że z roku na rok jest coraz lepiej. Zeszłoroczna edycja w ogóle była mocno dopakowana jeśli chodzi o ogłoszenia. Intergalactic, Okami 2, Witcher 4, Split Fiction, Project Century, nowy Virtua Fighter, nowa Onimusha, Elden Ring Nightreign, plus jeszcze kilka mniejszych lub większych tytułów. Bardzo lubię tę imprezę, bo naprawdę można coś ciekawego zobaczyć, plus fajny klimat celebrowania kończącego się roku w giereczkowie.

Opublikowano

No w zeszłym roku zdecydowanie najlepsza konfa 2024, ale w tym roku odpuszcze już nie te lata żeby w środku nocy oglądać gerki, do porannej kawki lepiej siądzie. A nagrody? Po 2018 i wygranej gowa to raczej ciekawostka pokroju naszego forumowego głosowania i dodatek do zapowiedzi gier

Opublikowano

Rok temu oglądałem, było warto. W tym roku zapowiada się jeszcze lepiej. W piątek Home Office, budzik na 01:30 się nastawi, obejrzy i jakoś dośpi później D

Opublikowano
10 minut temu, Pupcio napisał(a):

No w zeszłym roku zdecydowanie najlepsza konfa 2024, ale w tym roku odpuszcze już nie te lata żeby w środku nocy oglądać gerki, do porannej kawki lepiej siądzie. A nagrody? Po 2018 i wygranej gowa to raczej ciekawostka pokroju naszego forumowego głosowania i dodatek do zapowiedzi gier

Umarł w Tobie ten radosny, łatwowierny na zapowiedzi gracz ( Niedługo będziesz się cieszył z dodatków do LOL.

Opublikowano

Moje oczekiwania są skromne: chciałbym zobaczyć więcej z Intergalactic, Project: Robot i konkretną zajawkę Silent Hill 1 Remake.

I jak zawsze chciałbym być mile zaskoczony przez jakieś zupełnie nowe tytuły.

Opublikowano
25 minut temu, Pupcio napisał(a):

w tym roku odpuszcze już nie te lata żeby w środku nocy oglądać gerki

pfffff

Pathetic-Cat-meme-10.jpg

Edytowane przez Krzysztof93

Opublikowano

No godzina bardzo mało przyjazna dla polskiego gracza. Pamiętam, że rok temu odpuściłem. Potem cały piątek nie wchodziłem na żadne strony o giereczkach, żeby se nie spoilować i dopiero popołudniu po robocie odpaliłem sobie i obejrzałem całość na spokojnie.

W tym roku jeszcze nie zdecydowałem, ale kurde potem cały piątek się czuć jak gówno to tak średnio ;/

Opublikowano

Szkoda mi na to czasu. W piątek na spokojnie trailery przejrzeć bo pokazy "Dzeffa" zawsze mnie zawodziły, a on sam też jest mało interesujący.

Opublikowano

Odpali się w piątek, bo lubię tę otoczkę branżowej celebracji, tylko trzeba uważać żeby z rana odruchowo nie otworzyć internetów

Opublikowano

Proste, że nie będę siedzieć po nocy żeby obejrzeć festiwal reklam skinów do forcika, nie mam 20 lat i wolę spanko. Rano sobie odpalę elegancko do kawusi, przeskipuję co gorsze momenty i wydestyluję samo mięsko. Tak trzeba żyć

Opublikowano

Brak nominacji dla potężnych Blooberów w kategorii Best Audio Design to jakiś żart. Już w SH2 pokazali kunszt, a w Cronosie tylko potwierdzili, że udżwiękowienie w ich wykonaniu to pierwsza liga. Niech chociaż na osłodę zapodają jakiś teaser SH1, w którym Harry się rozdupca samochodem i wkracza w zamglone uliczki Silent Hill szukać Cheryl, na koniec data premiery 2026 (pewnie bardziej realny jest 2027, ale nie szkodzi pomarzyć) i tyle wystarczyłoby do szczęścia.

Opublikowano

Jeśli jakiś Silent się pojawi, to raczej będzie to Townfall, który jest prawdopodobnie na 2026 planowany. Rimejk jedynki pewnie 2027