Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Kostka mi akurat nie przeszkadza, wyjmijcie kije z dupy, nie wszystko musi być poważne ;d
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Były jakieś plotki o tym galaretowatym sześcianie, że będzie w nowym GOW. Poza tym Faye fajna laska, nic dziwnego, że Kratos z nią cimcirimcim.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Nie wiem po co Druckmann coś tam hajpowal przed pokazem i to jeszcze z The last of us na tapecie, wszyscy myśleli, że coś będzie a tu nic znowu. Lipa trochę, nowy GoW mi się akurat podoba, fajny motyw z tym, że te wydarzenia jakby w innym świecie ale w tym samym czasie co w fabule GoW 2018, rzeczywiście za dużo tych jaskrawych kolorów ale bardziej na to czekam niż na kolejną taka sama grę o Marvelowskim superbohaterze... Trochę lipa ogólnie, pokaz PS a większość pokazanych gier i tak ogram na PC.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Phatnom Blade 0OnimushaILLControl ResonantTomb Raider AtlantisGod of War Laufeypokurwiony wrzesień się szykuje Spoko pokaz, mega zawód Silentem za to.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Schizofrenia na pełnej w Santa Monica - żelek, wszędobylski róż i do tego bardzo brutalna walka. No nie jest to szczyt spójności.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pokaz ok, ale o wielu grach wiadomo było od dawna. Nie licząc GOW to nic tu nowego.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Qbon napisał(a):Nie wiem po co Druckmann coś tam hajpowal przed pokazem i to jeszcze z The last of us na tapecie, wszyscy myśleli, że coś będzie a tu nic znowu. Lipa trochę, nowy GoW mi się akurat podoba, fajny motyw z tym, że te wydarzenia jakby w innym świecie ale w tym samym czasie co w fabule GoW 2018, rzeczywiście za dużo tych jaskrawych kolorów ale bardziej na to czekam niż na kolejną taka sama grę o Marvelowskim superbohaterze... Trochę lipa ogólnie, pokaz PS a większość pokazanych gier i tak ogram na PC.Intergalactic myślę może się pojawić na Summer Game Fest
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. ILL i capcom uratowali pokaz na 4/10 a gry Sony first party w rozsypce.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Pokaz wygralo zes.ranko przed GTA6 i wje.banie 80% zapowiedzi na wrzesien.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 2 minuty temu, Pix napisał(a):Intergalactic myślę może się pojawić na Summer Game FestNie ma szans. Jakby coś mieli konkretnego to by pokazali u siebie.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Swoją drogą już wiemy czemu na ostatnim State of Play pokazali sam tytuł God Of War Trilogy. Chodziło o uniknięcie hejtu, że produkują tylko spin-off z babą
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Cuckmann pociągnie ND na samo dno. Pozostało czekać na SGF i FFVII Final Part
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Teraz, Zwyrodnialec napisał(a):Nie ma szans. Jakby coś mieli konkretnego to by pokazali u siebie.Czy ja wiem? Kilka lat temu mieli też State of Play tuż przed Summer Game Fest, a Druckmanna z The Last of Us Fractions wysłali właśnie na imprezę Geoffa. Intergalactic też było zapowiedziane na Game Awards, a nie State of Play. Jest szansa moim zdaniem.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Z Intergalactic jest jeszcze szansa jutro u Geoffa. Chociaż sam w to nie wierzę heh
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Jakbym chciał oglądać starszą babkę skaczącą po ogrodzie i walczącą z kwiatami, to bym odwiedził matkę.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Mi się nowy GOW podoba, na pewno bardziej niż Wolverine, który jest strasznie nijaki.Najlepsze 2 sekundy pokazu?ILL i boksowanie dzidziusia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Media Molecule wydało swoją ostatnią grę 7 lat temu. Nie wiem po co to żyje.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Dawno tak dobrego pokazu od Sony nie było. Wolverine całkiem dobrze się zapowiada, duży pokaz God of Woke. Włosy, twarz i mimika to jakiś nowy poziom jest w tej grze. Nawet w trailerach GTA 6 czegoś takiego nie było.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. 8 minut temu, Szermac napisał(a):Tomb Raider AtlantisTo jest luty 2027.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. ILL i Wolvie rozjebały resztę jak gówno po polunatomiast graficznie Laufey jest taki jak oczekiwałem że będą wyglądać gry na start PS5.. trochę trzeba było poczekać ale jest ta mityczna nextgenowość@Szermac tylko 6 gier? Stuntman wnusiu!ogólnie pokaz taki że trzeba wyjąć kartkę i spisywać w co i kiedy grać l, przeładowanie totalne a jeszcze kilka konf przed nami...dobry czas
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. 1 minutę temu, Pix napisał(a):Czy ja wiem? Kilka lat temu mieli też State of Play tuż przed Summer Game Fest, a Druckmanna z The Last of Us Fractions wysłali właśnie na imprezę Geoffa. Intergalactic też było zapowiedziane na Game Awards, a nie State of Play. Jest szansa moim zdaniem.Jakaś tam jest ale też raczej nikła, chociaż możliwe, że jakiś zwiastun po prostu rzucą, zobaczymy. W sumie ciekawe co tam będzie bo SGF potrwa pewnie ok 2h a dzisiaj mieliśmy już pokazana masę gier multiplatformowych. Słabo ogólnie Sony, kurde, gdzie te czasy gdy człowiek czekał na ich konfe na E3 z wywieszonym jęzorem, bo miał pewność, że tam będzie dużo dobra i to świeżych rzeczy. To co widzimy już od paru ładnych lat to są generalnieciągle jakieś wariacje tych samych gier, same kontynuacje bazujące na tych samych markach.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Obawiam się, że Kena wyleci na 2027 chyba, że u Dzefa coś pokażą Edytowane 3 godziny temu3 godz. przez Patapon