Opublikowano 9 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój drugi powrót do 3dsa i mała choroba zwana dragonquestomanią
Opublikowano 9 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moje najnowsze nabytki. Może kiedyś w nie zagram, bo jak na razie, to tylko gry z Gamepass'a goszczą na dysku.
Opublikowano 9 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowka w folii Razor's Edge, w sam raz zeby rozerwac i pograc
Opublikowano 9 maja 20195 l a kupiłem sobie piłeczkę rzucaną do kosza, podobno najlepszą w tej generacji niestety bez pompki w gratisie i prawdziwą dalej sobie mogę najwyżej pod nogi podłożyć, bo nie chce mi się dylać do sportowego po pompke
Opublikowano 9 maja 20195 l 5 godzin temu, II KoBik II napisał: Skad ten shitens dorwales? w games4you sobie dzisiaj kupilem @Bzduras nawet calej jednej warstwy nie wydalem
Opublikowano 10 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. w końcu jest, piękności Edytowane 11 maja 20195 l przez MYSZa7
Opublikowano 10 maja 20195 l W dniu 9.05.2019 o 17:27, Bansai napisał: Nowka w folii Razor's Edge, w sam raz zeby rozerwac i pograc Bansai, weź Ty idź na jakieś zajęcia z fotografii, bo to pudełko aż rozsadza kadr
Opublikowano 11 maja 20195 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po obejrzeniu ENDGAME wszedl mocny hajp na Marvele, wiec postanowilem w koncu uzupelnic backlog Oraz uzupelnic kolekcje filmowa
Opublikowano 11 maja 20195 l X360 pad mi padł po wielu latach użytkowania pod PC, wiec szybko wymieniłem na coś taniego montowanie telefonu na plusie, no i lądowanie trzyma 30 godzin wiec nie jest tak źle
Opublikowano 11 maja 20195 l po co się męczyć z taką chińszczyzną jak za stówkę można mieć najlepszego pada ever od xboxa one?
Opublikowano 12 maja 20195 l No szczerze mówiąc jestem mile zaskoczony poziomem ich ostatnich gierek w które grałem (Division czy Origins) więc chętnie kupię nowke, nawet tyle czasu po premierze. Jeszcze Wildlands za mna chodzi i na pewno na wakacje łykne, Twoje wrażenia mnie tylko utwierdzają w przekonaniu że mi się spodoba
Opublikowano 13 maja 20195 l Jeżeli w Wildlands będziesz szukał towarzysza do kooperacji, to Planuje za jakiś czas wbić tam Ostatnie kilkadziesiąt godzin w świecie growym poświęciłem mordobiciom (MK/DoA). Teraz wypada nieco postrzelać. Zobaczymy, jak najnowszy RAGE wypadnie w konfrontacji z poprzednikiem.
Opublikowano 13 maja 20195 l 6 minut temu, Sylvan Wielki napisał: Jeżeli w Wildlands będziesz szukał towarzysza do kooperacji, to Planuje za jakiś czas wbić tam psn id: damianpsx
Opublikowano 14 maja 20195 l W dniu 12.05.2019 o 13:30, XM. napisał: No szczerze mówiąc jestem mile zaskoczony poziomem ich ostatnich gierek w które grałem (Division czy Origins) więc chętnie kupię nowke, nawet tyle czasu po premierze. Jeszcze Wildlands za mna chodzi i na pewno na wakacje łykne, Twoje wrażenia mnie tylko utwierdzają w przekonaniu że mi się spodoba Polecam Watch_Dogs II naprawdę kawał dobrego sotfu. Ubisoft pany!
Opublikowano 14 maja 20195 l Miło się słucha tego. A jeszcze rok temu wszyscy jechali po tej wspaniałej firmie teraz nawet rozi i blubi napierdalają w ich gierkę