Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Spóźniłem się na zabawę ale z powodu kwarantanny musiałem w końcu kupić. Jak zwykle sklep z wawy nie zawodzi i nawet brelok dali. 

1cwJhpb.jpg

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Marzec z głowy:

XQTWJTd.jpg

nrQzPCQ.jpg

Do pełni szczęścia brakuje Dooma, ale co się odwlecze to nie uciecze. Wleci w kwietniu w wersji na PC oczywiście. :cool:

#zostanwdomu

Opublikowano

Ech, w La Mulanę jedynkę zagrywałem się na Vituni, swego czasu kupiłem nawet edycję Limited Run.

A teraz wyszła dwójka. W pakiecie z jedynką. Wydania na bogato, które w sumie nie są mi potrzebne, bo tylko zajmują miejsce, ale tylko takie były dostępne. A ja musiałem to mieć, tylko znów nie mogłem zdecydować czy chcę to na Switcha, czy PS4.

Nie potrafię wyjaśnić co takiego jest w tej grze, ale ją uwielbiam (jedynkę, bo w dwójkę jeszcze nie grałem). Trochę drewniana, trudna i wymagająca cierpliwej eksploracji (żadnych waypointów), ale atmosferą jestem zauroczony.

Wersja Switch rozpakowana, PS4 nadal w folii.

dvjq7FB.jpg

Opublikowano

Dźwięk w grach, to dla mnie podstawa. Traktuję go  na równi z obrazem, także tego :lapka:

OfwQk7v.jpg

xQheiI4.jpg

aUPI5Cc.jpg

Chłopaki na mieście mówią, że jakość dźwięku jest tak samo dobra jak w moich ukochanych TB Elite 800x. Na pewno są lepiej wykonane, lekkie  i wyglądają na trwałe. Oby były również mniej awaryjne od moich dwóch egzemplarzy Turtle Beach, a raczej Turtle Bitch  :[

Teraz czekam aż się naładują i będzie testowane :banderas:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

głupio by było umrzeć na wirusa z gtx 770 i zabytkowym i5 na pokładzie więc czas na mały update, procek to ryzen 9 3900X

9kj441g.jpg

i zaraz będzie orany Quake 2 RTX

Opublikowano

Pierwszy! :) Taki początek miesiąca to ja rozumiem, będzie grane, czytane i pite.

rppJfY4.jpg

Opublikowano

Ostatnie zakupy. Banderas

2b680b350fb81de0d2a3f96b77ed9be9.jpg

Edytowane przez yab

Opublikowano

Jakaś cebula na te słuchawki była? Drugie w tym temacie. One są tylko do X1?

Mam SteelSeries siberia i mają to fajne, że bazę po optyku wpiąłem do tv i działają mi z każdym sprzętem który na tv puszczam.

Opublikowano
9 minut temu, marbel007 napisał:

Jakaś cebula na te słuchawki była? Drugie w tym temacie. One są tylko do X1?

Mam SteelSeries siberia i mają to fajne, że bazę po optyku wpiąłem do tv i działają mi z każdym sprzętem który na tv puszczam.

XBOX + PC z adapterem. Ten model na szczęście nie ma żadnej bazy dokującej. 

Łączy się z konsolą identycznie jak kontroler. Sync i nic więcej. Zero dodatkowych kabli czy zajętych wejść USB. Z tv połączysz go przez BT, Switcha bodajże kablem słuchawkowym. 

Opublikowano

Co to za edycja?

Opublikowano

Taka mi dziś paczka przyszła 

91533544_1290707511119178_45616045909270

Opublikowano

Mam wirusa, obowiązuje kwarantanna. Jest idealnie :drinks:

20200402-155402.jpg

Opublikowano

fVR9rdQ.jpg

Oczywiście za sprawą @Dave Czezky, jak zawsze perfekcyjna obsługa i realizacja. Bohater na jakiego nie zasłużyliśmy. :hi:

Opublikowano

Małe zakupy na kwarantanne. Miałem czekać do ps5 ale nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie w tym roku a zaległości trzeba ograć. Zakupiłem od razu konsole i wszystkie ciekawe exy jakich nie miałem okazji ograć od sprzedaży konsoli. 

37hsveV.jpg

W co by tu zagrać judgment, nioh 2, death stranding, Detroit czy shadow of the colossus. A może opalić switcha lub Xboxa. A może Netflix Amazon czy HBO go. No jest co robic. Jakoś dam sobie radę do końca lata . 

kBxE4mH.jpg

Opublikowano

Ładnie blantman z wyższej :hi:  a jaką masz tam szafke rtv przyjacielu?

Możesz pokazać lepsze zdjęcie i gdzie kupiłeś?

Opublikowano

Zagrzejesz swojego prosiaka na nakrętkach Fanek, nie bierz.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
21 minut temu, Fanek napisał:

Ładnie blantman z wyższej :hi:  a jaką masz tam szafke rtv przyjacielu?

Możesz pokazać lepsze zdjęcie i gdzie kupiłeś?

Szafka do kina jak wszystkie meble w domu na zamówienie. Polecam ten sposób meble często są tańsze niż kupowane gotowe. Można je idealnie samemu dopasować i skonsultować z projektantem. 

Obserwuję od 2 dni pro i nie czuje aby się gotowało. Fakt z tyłu mało miejsca ale po obu bokach jest go sporo. Z tyłu też jest dosyć spora dziura na kable i tam dużo ciepłego powietrza ucieka. Jak wkładam rękę po 3 h ciorania w grę to i po prawej i po lewej jest raczej chłodno tylko z tyłu ciepło. Nie będę się wygłupiać i stawiać na szafce RTV konsoli. Bo to chyba je kurna projektują aby właśnie w takie wnęki pasowały. 

Opublikowano

Kolejne fanty na czas odosobnienia i nie tylko. No i nie tak sztampowo jak wszyscy ;)

Bonusowo, coś do obejrzenia w weekend, jako że było za grosze, a nie miałem okazji zobaczyć wcześniej.

lhK3gN2.jpg

Opublikowano

Mialem czekac na nowe karty ale z tym koronawirusem i opoznieniami zdecydowalem sie na rozwiazanie posrednie

GqDT1J7.jpg

Smok moze udac sie na odpoczynek po kilku latach wiernej sluzby

Opublikowano

No siemanko konsolowe świry:

w6u34by.jpg