Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Spóźniłem się na zabawę ale z powodu kwarantanny musiałem w końcu kupić. Jak zwykle sklep z wawy nie zawodzi i nawet brelok dali. 

1cwJhpb.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Marzec z głowy:

XQTWJTd.jpg

nrQzPCQ.jpg

Do pełni szczęścia brakuje Dooma, ale co się odwlecze to nie uciecze. Wleci w kwietniu w wersji na PC oczywiście. :cool:

#zostanwdomu

Opublikowano

Ech, w La Mulanę jedynkę zagrywałem się na Vituni, swego czasu kupiłem nawet edycję Limited Run.

A teraz wyszła dwójka. W pakiecie z jedynką. Wydania na bogato, które w sumie nie są mi potrzebne, bo tylko zajmują miejsce, ale tylko takie były dostępne. A ja musiałem to mieć, tylko znów nie mogłem zdecydować czy chcę to na Switcha, czy PS4.

Nie potrafię wyjaśnić co takiego jest w tej grze, ale ją uwielbiam (jedynkę, bo w dwójkę jeszcze nie grałem). Trochę drewniana, trudna i wymagająca cierpliwej eksploracji (żadnych waypointów), ale atmosferą jestem zauroczony.

Wersja Switch rozpakowana, PS4 nadal w folii.

dvjq7FB.jpg

Opublikowano

Dźwięk w grach, to dla mnie podstawa. Traktuję go  na równi z obrazem, także tego :lapka:

OfwQk7v.jpg

xQheiI4.jpg

aUPI5Cc.jpg

Chłopaki na mieście mówią, że jakość dźwięku jest tak samo dobra jak w moich ukochanych TB Elite 800x. Na pewno są lepiej wykonane, lekkie  i wyglądają na trwałe. Oby były również mniej awaryjne od moich dwóch egzemplarzy Turtle Beach, a raczej Turtle Bitch  :[

Teraz czekam aż się naładują i będzie testowane :banderas:

Edytowane przez chris85

Opublikowano

głupio by było umrzeć na wirusa z gtx 770 i zabytkowym i5 na pokładzie więc czas na mały update, procek to ryzen 9 3900X

9kj441g.jpg

i zaraz będzie orany Quake 2 RTX

Opublikowano

Pierwszy! :) Taki początek miesiąca to ja rozumiem, będzie grane, czytane i pite.

rppJfY4.jpg

Opublikowano

Ostatnie zakupy. Banderas

2b680b350fb81de0d2a3f96b77ed9be9.jpg

Edytowane przez yab

Opublikowano

Jakaś cebula na te słuchawki była? Drugie w tym temacie. One są tylko do X1?

Mam SteelSeries siberia i mają to fajne, że bazę po optyku wpiąłem do tv i działają mi z każdym sprzętem który na tv puszczam.

Opublikowano
9 minut temu, marbel007 napisał:

Jakaś cebula na te słuchawki była? Drugie w tym temacie. One są tylko do X1?

Mam SteelSeries siberia i mają to fajne, że bazę po optyku wpiąłem do tv i działają mi z każdym sprzętem który na tv puszczam.

XBOX + PC z adapterem. Ten model na szczęście nie ma żadnej bazy dokującej. 

Łączy się z konsolą identycznie jak kontroler. Sync i nic więcej. Zero dodatkowych kabli czy zajętych wejść USB. Z tv połączysz go przez BT, Switcha bodajże kablem słuchawkowym. 

Opublikowano

Co to za edycja?

Opublikowano

Taka mi dziś paczka przyszła 

91533544_1290707511119178_45616045909270

Opublikowano

Mam wirusa, obowiązuje kwarantanna. Jest idealnie :drinks:

20200402-155402.jpg

Opublikowano

fVR9rdQ.jpg

Oczywiście za sprawą @Dave Czezky, jak zawsze perfekcyjna obsługa i realizacja. Bohater na jakiego nie zasłużyliśmy. :hi:

Opublikowano

Małe zakupy na kwarantanne. Miałem czekać do ps5 ale nie wiadomo czy w ogóle wyjdzie w tym roku a zaległości trzeba ograć. Zakupiłem od razu konsole i wszystkie ciekawe exy jakich nie miałem okazji ograć od sprzedaży konsoli. 

37hsveV.jpg

W co by tu zagrać judgment, nioh 2, death stranding, Detroit czy shadow of the colossus. A może opalić switcha lub Xboxa. A może Netflix Amazon czy HBO go. No jest co robic. Jakoś dam sobie radę do końca lata . 

kBxE4mH.jpg

Opublikowano

Ładnie blantman z wyższej :hi:  a jaką masz tam szafke rtv przyjacielu?

Możesz pokazać lepsze zdjęcie i gdzie kupiłeś?

Opublikowano

Zagrzejesz swojego prosiaka na nakrętkach Fanek, nie bierz.

Edytowane przez MYSZa7

Opublikowano
21 minut temu, Fanek napisał:

Ładnie blantman z wyższej :hi:  a jaką masz tam szafke rtv przyjacielu?

Możesz pokazać lepsze zdjęcie i gdzie kupiłeś?

Szafka do kina jak wszystkie meble w domu na zamówienie. Polecam ten sposób meble często są tańsze niż kupowane gotowe. Można je idealnie samemu dopasować i skonsultować z projektantem. 

Obserwuję od 2 dni pro i nie czuje aby się gotowało. Fakt z tyłu mało miejsca ale po obu bokach jest go sporo. Z tyłu też jest dosyć spora dziura na kable i tam dużo ciepłego powietrza ucieka. Jak wkładam rękę po 3 h ciorania w grę to i po prawej i po lewej jest raczej chłodno tylko z tyłu ciepło. Nie będę się wygłupiać i stawiać na szafce RTV konsoli. Bo to chyba je kurna projektują aby właśnie w takie wnęki pasowały. 

Opublikowano

Kolejne fanty na czas odosobnienia i nie tylko. No i nie tak sztampowo jak wszyscy ;)

Bonusowo, coś do obejrzenia w weekend, jako że było za grosze, a nie miałem okazji zobaczyć wcześniej.

lhK3gN2.jpg

Opublikowano

Mialem czekac na nowe karty ale z tym koronawirusem i opoznieniami zdecydowalem sie na rozwiazanie posrednie

GqDT1J7.jpg

Smok moze udac sie na odpoczynek po kilku latach wiernej sluzby

Opublikowano

No siemanko konsolowe świry:

w6u34by.jpg