Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Zobaczymy czy faktycznie taki sztos z tego wyszedł.

20211030_150716.thumb.jpg.24a9e28abb2e7221a81ffbbe2e1ca757.jpg

Edytowane przez ofsajd

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam zostać ojcem chrzestnym więc zapisałem się na zdalny kurs. Płyty instruktażowe dostałem pocztą. :hi:

20211030-143349.jpg

20211030-143310.jpg

Opublikowano

Ehh... The Godfather zajebista gierka, jest sentyment. A któraś z tych płytowych Mafii jest tip top out-of-box, bez pobierania poprawek z sieci? xd

Opublikowano
Godzinę temu, u55r napisał:

Mam zostać ojcem chrzestnym więc zapisałem się na zdalny kurs. Płyty instruktażowe dostałem pocztą. :hi:

20211030-143349.jpg

20211030-143310.jpg

Mafię II będziesz ogrywał na PS4 czy PS5? Pytam, bo ciekawi mnie czy już jest zjadliwa na poprzedniej generacji pi tym spyerdoleniu klatkarza czy jednak poczekać jeszcze i dać jej szansę dopiero na nowej konsoli SONY we wstecznej. 

Opublikowano
2 hours ago, LukeSpidey said:

Mafię II będziesz ogrywał na PS4 czy PS5? Pytam, bo ciekawi mnie czy już jest zjadliwa na poprzedniej generacji pi tym spyerdoleniu klatkarza czy jednak poczekać jeszcze i dać jej szansę dopiero na nowej konsoli SONY we wstecznej. 

Gram na PS4. Piąteczkę kupie kiedyś tam i nie będę się bawić we wsteczne kompatybilnosci. :sir:

Opublikowano

Goodies z Perfect Blue

uyu7777.thumb.jpg.ec3b4eb37f762a3523cbd639f75425c2.jpg

Opublikowano

Jakiś unpacking tej limitki Gris?

Opublikowano
11 minut temu, SnoD napisał:

Jakiś unpacking tej limitki Gris?

No właśnie nie bardzo, póki co zostawiam w folii bo mam cyfrówkę.

Opublikowano

Zakupy z ostatnich paru miesięcy. COD wpadł dzisiaj. 

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

spacer.png

:)

Opublikowano

Od @Dave Czezky po Tales czas na następne chińskie gówno. A nie jakieś wyścigi:xboxssie:

IMG_20211104_182042.jpg

Opublikowano

Ostatnie zakupy, BG głownie dla dodatku na płycie. Eternal Champions to jedna z ciekawszych bijatyk na Mega Drive. Reszta to uzupełnienie kolekcji na PS4 i jedna gierka na PS5. Horizon dla dodatku, podstawka ograna. 
615EADB6-D16F-43E3-AB02-0E1882C581D8.thumb.jpeg.0605380667c4c5b249f912ff3f1457ae.jpeg

Opublikowano
2 godziny temu, Ukukuki napisał:

Ostatnie zakupy, BG głownie dla dodatku na płycie. Eternal Champions to jedna z ciekawszych bijatyk na Mega Drive. Reszta to uzupełnienie kolekcji na PS4 i jedna gierka na PS5. Horizon dla dodatku, podstawka ograna. 
615EADB6-D16F-43E3-AB02-0E1882C581D8.thumb.jpeg.0605380667c4c5b249f912ff3f1457ae.jpeg

W OnRush, brakuje mi jednego pucharka. Jak kumpel mi udostępniał konto to grałem ale w pewnym momencie już nie wyszukiwało mi pokoi. Dlatego zastanawiam się czy kupić pudło za 10 zł, czy dać sobie spokój bo gra - nie działa (?)

Opublikowano
9 godzin temu, mitra napisał:

W OnRush, brakuje mi jednego pucharka. Jak kumpel mi udostępniał konto to grałem ale w pewnym momencie już nie wyszukiwało mi pokoi. Dlatego zastanawiam się czy kupić pudło za 10 zł, czy dać sobie spokój bo gra - nie działa (?)

Szczerze mówiąc nie gram online na konsolach, interesuje mnie tylko singiel.Ja za gierkę nówkę dałem chyba 20 zł, więc to nie jest pieniądz a jak mi nie podejdzie to zawsze może być jako dawca pudełka. Chociaż rozgrywka wygląda fajnie więc myślę ,że będzie ok :) 

Opublikowano

Co ty tu za zabawki wklejasz xD tu się gry wrzuca chłopaku 

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Co ty tu za zabawki wklejasz xD tu się gry wrzuca chłopaku 

DLC do gier a że podane na innym nośniku niż płyta czy kartridż? Deal with it.

Nadal łapie się do tego tematu bo jest formą fizyczną a nie digital purchase.

adfer555.thumb.jpg.9ae9b3f66827b5354adbbd4d3599a520.jpg

Opublikowano

Amebo poziomem wykonania cieszy oko, ale za każdym razem jak sobie uświadomię, że przecież tego nie postawię, a co najwyżej schowam do szuflady, to odechciewa mi się zakupu.

Chociaż jak wszystko od Nintendo - może być dobrą INWESTYCJĄ, by za jakiś czas sprzedać z zyskiem i nie musieć pracować przez resztę życia.

Ale to najwcześniej na emeryturze.

Opublikowano
3 godziny temu, Kmiot napisał:

Amebo poziomem wykonania cieszy oko, ale za każdym razem jak sobie uświadomię, że przecież tego nie postawię, a co najwyżej schowam do szuflady…

Niby dlaczego ?

Opublikowano
8 godzin temu, giger_andrus napisał:

Niby dlaczego ?

Z tego samego powodu, z którego oddał karton pacmanowych fantów, włącznie z np. lampką nocną :reggie:

Opublikowano

Kupiłem sobie magnetowid i kilka VHSów :dafuq:

20211105_181126.jpg

Edytowane przez Quake96

Opublikowano

I cyk, backlog rośnie.

1636216699902.jpg

Opublikowano

Wczoraj nie wytrzymałem. Wszystko przez Forze i gamepass. :)

spacer.png

spacer.png

Rodzina w komplecie 

spacer.png