Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakupy growe!

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Mam i ja :)

20220218_155140.thumb.jpg.dd78b2fc303e75e9c7b0e55a09641642.jpg20220218_155055.thumb.jpg.061dc773d65131bfe0782ab6b7966a1c.jpg

• Odpowiedzi 33,6 tys.
  • Wyświetleń 3,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Coś dla fanów mamutów na forumku :hi:

dsw3regrg.thumb.jpg.b4b9b0b77f22fc20feb53cb87bd15134.jpg

sd4rtrt.thumb.jpg.f91757cc2a98c461ff8d591c770de528.jpg

Opublikowano

Mój też dotarł. 

IMG_20220218_165328.jpg

Opublikowano

Zrobi ktoś ładną sesję tego mamuta skurwiela :rep_up:

Opublikowano

Sytuacja jest taka, a nie inna tj bende grau w gre ;) 

IMG_20220218_164102700.jpg

Opublikowano

ten mamut jakis maly sie wydaje w porównaniu do pierwszych filmików.

Opublikowano
Spoiler

:lapka:

6E0D5CD5-4745-4A1E-8653-84057E7064FC.jpeg

Opublikowano
3 godziny temu, PiotrekP napisał:

IMG_20220218_200715.jpg

Obrzydliwy twór :bad:

Nieczytelna, ch#jowo pomalowana masa - jedna z najbrzydszych figurek, jakie w życiu widziałem.

Opublikowano

A mogliby tego mamuta z LEGO zrobić, wyglądałby lepiej.

Opublikowano

Kwestia perspektywy. Trzeba ją na żywo mieć w łapach. Ona jest też objętościowo spora.

IMG_20220218_200715.jpg

Ten tort po prawej coś się panu roztapia.

Opublikowano

Kwestia perspektywy. Trzeba ją na żywo mieć w łapach. Ona jest też objętościowo spora.

IMG_20220218_200715.jpg

Poziom detali tak jak w samej grze miażdży jajca :) No i fajnym elementem są podświetlane oczka w 3 różnych kolorach do wyboru 

Opublikowano

Tom duBois - czy komuś coś mówi to nazwisko ? Ponoć jest to legendarny artysta od okładek gier Konami. Ja tego nie wiedziałem, ale trzeba przyznać, że wykonuje swoją robotę wzorowo, wspominałem o tym już przy okazji limitek Bloodstained.
Cieszę się z Disgaea 3 bo jest to nówka w folii a wyrwać takie egzemplarze jest coraz trudniej. Jeżeli ktoś zbiera fizyki na Vitę to ogłaszam ostatni dzwonek - będzie tylko drożej.
Wymyśliłem sobie mini projekt zebrania dosłownie kilku gier z PSX, które darzę szczególnym sentymentem. Na pierwszy ogień leci staroć od From Software, no i fajnie się to zgrywa z plotkami na temat powrotu studia do te serii.

fzaHicU.jpg

3JxbdwG.jpg

BamQCuZ.jpg

uqCxSNe.jpg

Opublikowano

Jak fszyscy to fszyscy. 

9FAD1206-8F71-4E52-B7D5-BA8418B8024D.jpeg

Opublikowano

FL5g_sNWQAI7krI?format=jpg&name=large

wpadłem do nowego sklepiku z grami w Bielsku Białej i trzeba było coś kupić ;) na chwilę obecną asortyment to... kolekcja właściciela + zdobyczne gierki z ostatnich tygodni.

90PLN za wszytko dałem. Stan gier spoko, wszystko 3xA.

Opublikowano

Za tego Primal’a nalezy sie krzyz swiety i koszyk wiktuałów. No i sliczna edycja. Takie gry powinno rimejkowac, ale od podstaw to sie nie chce i kaski brakuje. 

Edytowane przez Yap

Opublikowano
6 godzin temu, CoATI napisał:

wpadłem do nowego sklepiku z grami w Bielsku Białej i trzeba było coś kupić ;) na chwilę obecną asortyment to... kolekcja właściciela + zdobyczne gierki z ostatnich tygodni.

Gdzie w BB otworzyło się coś nowego?

Opublikowano
W dniu 19.02.2022 o 14:17, CoATI napisał:

Plusik za Mazde 6tke :)

Opublikowano

20220221_135303.thumb.jpg.33360a5663b667136e084ff4c4a468fe.jpg

Po męczarniach i tułaczce po vanach i depotach, w końcu "Choryzon" wpadł w moje łapki. Zamawiany jako preorder w Game miał dotrzeć w piątek. No i dotarł pod mój adres ale byłem w pracy, familia poza domem a kurier DPD zamiast wcisnąć w slot drzwi lub podrzucić do punktu odbioru w pobliskiej aptece (skąd zawsze odbieram paczki) zawiózł Alojkę spowrotem do rozdzielni w Leeds. Wkoorviłem się i zrobiłem poprzez aplikację przekierowanie na poniedziałek na adres mojej pracy. Kurier przywiózł szybko i sprawnie ale.. na magazyn mojej firmy oddalony o 1,5km od mojego depotu! Na szybciora w czasie przerwy pojechałem przeciskając się na placu slalomem pomiędzy tirami aby dotrzeć do biuro- kanciapy gdzie pod stosami worków i pudeł leżała ściśnieta ona - dzielna ruda Alojka czekająca na kolejne przygody już nie magazynowe.

Mam nauczkę na przyszłość, Elden Ringa z Game biorę od ręki prosto ze sklepów - żadnych wysyłek!

Opublikowano
W dniu 18.02.2022 o 20:09, PiotrekP napisał:

IMG_20220218_200715.jpg

Wygląda jak szajs zrobiony z podrabianych klocków Lego.

Opublikowano

Może na żywo lepiej wygląda, bo tak to faktycznie trochę :corvo:

Corvo.