Opublikowano 10 lipca 20222 l @Pupcio Mieliśmy w planach odwiedzić Mazziego z EKIPĄ przy następnej okazji (siedzi na Hokkaido od długiego czasu), jednak COVID zamknął skutecznie Japonię. Może za rok, może za dwa
Opublikowano 10 lipca 20222 l On 7/7/2022 at 2:03 PM, Grabek said: Nie stricte growy, ale wrzucam. kiedyś złożę, a może nawet pomaluje. za ile to?
Opublikowano 10 lipca 20222 l Kiedyś koło 350-450zl Dzisiaj licz koło kafla. Dużo jak na te skale, bo to ma coś koło 20cm. Jakby miał z 40cm , to spoko. Swego czasu modele Star Wars tez tyle kosztowały, ale unormowały się ceny. Ale Milenium dalej w cenie.
Opublikowano 10 lipca 20222 l 38 minut temu, michal napisał: tysiak za marke ...hmmm. I tak kupię Poczekaj na jakiś reissue. Już zdaje się kilka było i naprawdę nie ma co przepłacać. Jak Kotobukiya zrobi kolejny rzut, to spokojnie znajdziesz model poniżej 500zł. Tanio było na HLJ, ale tam wysyłka podrożała koszmarnie w ostatnich latach. Plus cło trzeba uwzględnić. Dystryktzero też miał model w ofercie nie tak dawno. https://www.hlj.com/1-100-scale-metal-gear-rex-reissue-kbykp-221r Sam swego czasu myślałem, czy nie zamówić, ale nie mam zdolności ani warunków do profesjonalnego malowania (tyle co panel line i jakieś drobiazgi zrobię), a wersja "goła" wygląda trochę nudno - http://dalong.net/reviews/kotobukiya/rex/rex_p.htm (przynajmniej o wypełnienie linii się prosi).
Opublikowano 10 lipca 20222 l Tak, ten model wymaga więcej niż samego pomalowania. Będzie wyglądał „płasko” jak zabawka. Oprócz washa można coś dodać, jakieś otarcia, może mini rysy, jakiś zaciek. Na necie ten model tylko malują i wyglada słabo. Tysiak to nie jest warte, nawet za nazwę. edit tu sensowna cena, ale wysyłka tez swoje i na bank cło dowala. Mi ostatnio za model z Japonii o wartości 230zl doliczyli 60zl https://www.bigbadtoystore.com/Product/VariationDetails/105518 Edytowane 10 lipca 20222 l przez iluck85
Opublikowano 10 lipca 20222 l Serio az tyle za to kasuja? Ja preorder z dystryktuzero robilem za 440 zdaje sie.
Opublikowano 11 lipca 20222 l Wyprodukowali konsolę, która wygląda jak gówno, ale są porządną marką, słuchają opinii graczy i jest dla nich ważna, więc sprzedadzą im nakładkę upiększającą
Opublikowano 11 lipca 20222 l Test pierdzenia zdany pomyslnie skoro skorupa małża kupionaCo Ty. Póki co doszła obudowa, czarny pad i czarny jak smoła dysk w drodze. A konsola uj wie kiedy bo euro się nie spieszy [emoji23][emoji23]
Opublikowano 11 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzuć potem testy w której obudowie bardziej cewki słychać.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Jeszcze Pandemonium i Jak odpalam tego typu gry, to dochodzi do mnie jaki stary już jestem
Opublikowano 12 lipca 20222 l Teraz jestem na finiszu skyrima (robie jeszcze deadric questy) to szybko nie ruszę obliviona, zeby sie nie przejesc przed starfieldem, ale oczywiscie będzie grane.
Opublikowano 12 lipca 20222 l Godzinę temu, maciucha napisał: Wy dajecie jeszcze radę grać w te obliviony czy tylko na półeczkę? Nic się nie zestarzało i jedyne co denerwuje, podobnie jak na premierę, to spoerdoliny scaling. Wziąłem pudło bo dodatków nie ma na storze
Opublikowano 12 lipca 20222 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pierwsze dobra na PS5 Na konsole jeszcze czekam