Opublikowano sobota o 21:043 dni Nie jestem wyjadaczem metroidvaniowym, a z serią tak naprawdę mam styczność dopiero teraz. Dread'a szczerze polecam, mam za sobą jakieś 3/4 gry i jestem zachwycony. Piękna oprawa graficzna ( te biomy z zalanymi wodą korytarzami robią wrażenie). Do tego gra jest naprawdę przystępna. Nie za trudna, nie za łatwa ( gram na rookie poziomie). Błądzę czasami po planszach, ale dzięki temu odkrywam sekrety. Świetna gra. Zaraz po niej zabieram się za remaster Prime.
Opublikowano sobota o 21:313 dni @Chad Davski szkoda winyla ;( trzeba było do mnie wpaść, posłuchalibyśmy
Opublikowano sobota o 22:363 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sierpień się w zasadzie skończył, więc pora na podsumowanie miesiąca w zakupach growych.Szaleństwa nie było, bo trzeba się zbroić w fundusze na obfitą w premiery jesień.
Opublikowano sobota o 23:123 dni 34 minuty temu, Kmiot napisał(a):Sierpień się w zasadzie skończył, więc pora na podsumowanie miesiąca w zakupach growych.Szaleństwa nie było, bo trzeba się zbroić w fundusze na obfitą w premiery jesień.Disco Elysium ma polski język na switchu ?
Opublikowano niedziela o 05:332 dni 6 godzin temu, Kmiot napisał(a):Sierpień się w zasadzie skończył, więc pora na podsumowanie miesiąca w zakupach growych.Szaleństwa nie było, bo trzeba się zbroić w fundusze na obfitą w premiery jesień.co to za gra o Jarku?
Opublikowano niedziela o 09:402 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie do końca zakupy, a prezent, ale stałem się posiadaczem Wii U :)
Opublikowano niedziela o 10:412 dni 14 godzin temu, Figaro napisał(a):@Chad Davski za ile winyl?@genjuro zaraz skończę Dusk i będę szukał nowej gry do ogrania. I myślałem nad tym Dreadem. Podziel się wrażeniami potem!Tez byl w kolekcjonerce.
Opublikowano niedziela o 13:572 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja rownie wstawie jakies zdjecie. Widac moje przeszczepy i telefon. moze na kolejnym bedzie lepiej widac to piekne wydanie.Nie, tez przeszczepy i tez telefon.
Opublikowano niedziela o 14:102 dni 1 godzinę temu, grzybiarz napisał(a):@suteq o co chodzi z minusami dla mgs?Zgaduję.Pewnie, że to plucie fanom w mordę i nie godzi się kupować za pełną cenę gry w takim stanie technicznym.
Opublikowano niedziela o 14:332 dni 22 minuty temu, Paolo de Vesir napisał(a):Pewnie, że to plucie fanom w mordę i nie godzi się kupować za pełną cenę gry w takim stanie technicznym.pierdolenie
Opublikowano niedziela o 15:172 dni Ja tam nie kupiłem nie ze względu na stan techniczny tylko ze względu na według mnie złą wycenę - za 150zł brałbym z pocałowaniem rączki, a tak poczekam na premierę, zwłaszcza, że mogę sobie odpalić MGS Collection vol.1 i tam ograć, jak mnie najdzie na powrót do MGS3.
Opublikowano niedziela o 18:172 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Damn Locust....It Never Ends
Opublikowano poniedziałek o 10:271 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziękuję Pan @Chad Davski
Opublikowano poniedziałek o 10:281 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mam i ja. Pocztex raczył dowieźć
Opublikowano poniedziałek o 12:191 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nowe zabawki do retro ;)
Opublikowano poniedziałek o 12:401 dzień Mój wymarzony kolor N64 :) Szkoda, że to nie ma 4 portów z przodu.
Opublikowano poniedziałek o 13:461 dzień Godzinę temu, RafaU napisał(a):Nowe zabawki do retro ;)Mógłbyś napisać jak to działa ? On odtwarza oryginale karty/płyty ?
Opublikowano poniedziałek o 15:451 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu jakaś gierka kupiona na Switcha Dwa. Zobaczymy czy podejdzie bo filmiki do końca mnie nie przekonały.
Opublikowano poniedziałek o 16:331 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem poczekać z zakupem do Metroida 4, ale no, za dużo dobrego się o Bananzie naczytałem
Opublikowano poniedziałek o 17:101 dzień 1 hour ago, Ins said:W końcu jakaś gierka kupiona na Switcha Dwa.Zobaczymy czy podejdzie bo filmiki do końca mnie nie przekonały.Mnie ten nie przekonał, a nawet odrzucił.
Opublikowano poniedziałek o 17:141 dzień 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):Mnie ten nie przekonał, a nawet odrzucił.Wiesz że on ma drugi filmik, w którym mówi czemu Bananza to system seller ?
Opublikowano poniedziałek o 17:171 dzień 1 minute ago, funditto said:Wiesz że on ma drugi filmik, w którym mówi czemu Bananza to system seller ?Wiadomo, że ta gra to system seller skoro jest jedyną obok Mario Kart grą na ten system.