Opublikowano wtorek o 16:214 dni No w końcu nasz mały Poopcio wyszedł ze swojej strefy komfortu i wziął się za horrory. Silent Hill to nie jest, ale od czegoś trzeba zacząć Edytowane wtorek o 16:224 dni przez Josh
Opublikowano wtorek o 19:244 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie grałem w oryginał, sprawdze remake
Opublikowano środa o 06:024 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Padzik do switchunia 2 to chyba kwestia czasu u każdego...a DQXI...wstyd się przyznać, ale nie miałem do tej pory okazji poznać serii ( grałem tylko w demo jedenastki), więc nadrabiam...od ostatniej części😁. Jak siądzie, to wjeżdżam w całą serię. Btw. druga strona okładki bardziej mi się podoba 😉
Opublikowano środa o 06:314 dni 11 godzin temu, Shen napisał(a):Nie grałem w oryginał, sprawdze remakeFajne jest to pudełko, takie retro. To tektura? Co jest w środku? To jest zwykłe wydanie?
Opublikowano środa o 06:404 dni 7 minut temu, DarkStar napisał(a):Fajne jest to pudełko, takie retro. To tektura? Co jest w środku? To jest zwykłe wydanie?Tektura ale są takie tłoczone, błyszczące wstawki. Miałem kupować pozniej, ale juz wyprzedane prawie wszędzie.
Opublikowano środa o 10:024 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dalej rozbudowuję kolekcję o gry, do których chcę wracać. Zamysł był, że będą to tylko platformówki, ale pomyślałem, że mogę ją rozszerzyć o krótkie gry, do których mogę wrócić jak będę mieć wolny weekend. No i padło na moją ulubioną część Spider-mana od Insomniac. Poszerza mi to też kolekcję rzeczy o pajączku (mam jeszcze Spider-Man Uniwersum, ale z węgierską okładką, więc nie chciałem psuć zdjęcia)
Opublikowano czwartek o 07:483 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. to jak to było, kakałko i jedziemy...
Opublikowano czwartek o 08:263 dni Kakałko to chyba do innych gier Tutaj to nie wiem, wóda jakaś, albo chociaż herbata z prądem.
Opublikowano czwartek o 11:103 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Za oknem deszcz. Przypadek?
Opublikowano czwartek o 11:133 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wczoraj Cronos the New Dawn ukonczony na NG+, a dzis rozpoczynam przygode z Hell is Us. Trzeba nadazyc z ta iloscia obfitych premier.
Opublikowano czwartek o 12:013 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Kolejny pakiet chińskich bajek
Opublikowano czwartek o 14:233 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nikt tak nie hajpuje jak @Szermac na tym forum. Trzeba sprawdzić, czy ta walka na żywo jest lepsza niż to drewno, co widziałem na jego filmiku.Szkoda, że jeszcze dwie nocki w robocie, więc dopiero w weekend przysiądę na poważnie.
Opublikowano czwartek o 14:363 dni 1 godzinę temu, RafaU napisał(a):o kuuurcze, a ten steelbuczek to skąd∂? :(
Opublikowano czwartek o 15:303 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Podobno jakaś chillowa gierka o dziewczynce w mundurku.
Opublikowano czwartek o 16:192 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dziś wjechało troszkę dobra od Pani Japonki. Trails in the Sky chapter1 i figurka Master Roshiego
Opublikowano czwartek o 16:452 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Akurat wczoraj skończyłem Cronosa, więc wjechał SH i RE na otarcie łez. Suikoden na kupkę wstydu
Opublikowano 20 godzin temu20 godz. Nawet @grzybiarza sfotografowales. Troche sie zmienil jak go ostatni raz widzialem