Opublikowano piątek o 05:585 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Święte trio ostatnich paru miesięcy
Opublikowano piątek o 11:204 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moze i bez gratisow, ale bylo tanio
Opublikowano piątek o 11:214 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Obie gierki wyczekane, Tacticsa miałem już przedwczoraj ale czekałem na Joteja aby cyknąć wspólne foto. Radości nie ma końca ale obie gierki poczekają chwilkę aż ogram Golfa i Trailsy. Nie można grać we wszystko naraz, serce gracza tego nie udźwignie.
Opublikowano piątek o 13:364 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Do Mario gratisy Do finala gratisy, rozumiem porcja kofeiny żebym zarwał nockę przy sztosie
Opublikowano piątek o 15:054 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chciałbym z tego miejsca pozdrowić serdecznie cały zespół Microsoft.
Opublikowano sobota o 07:064 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Część zakupów z tego tygodnia, niestety większa część została na weekend w centrum logistycznym InPost Edytowane sobota o 07:074 dni przez second
Opublikowano sobota o 10:593 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miałem brać trochę później ale opinie użytkownika @Szermac sprawiły że przyspieszyłem swoją decyzję Do tego idealna pora roku na horrory.
Opublikowano sobota o 11:563 dni Nawet mnie ta gra zainteresowała, a moje zainteresowanie do dnia premiery wynosiło okrągłe zero, bo jak napisałem recenzję SH2 to trafiłem do papierowego wydania PSXE i otrzymałem zestaw klaunów.
Opublikowano sobota o 22:423 dni 11 godzin temu, Sep napisał(a):Miałem brać trochę później ale opinie użytkownika @Szermac sprawiły że przyspieszyłem swoją decyzję
Opublikowano niedziela o 08:492 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wrzesień zakończony i cóż, tak jak można było się spodziewać - był obfity. Nie tylko w premiery.Cronos aktualnie ogrywany, kończę drugie przejście, a to mi się zwykle nie zdarza, więc niech przemówi jako polecajka.Dwupak Teslagrad, bo to świetne, niewielkie gierki.Reszta do ogrania, na pierwszy ogień pójdą zapewne SHf/Hell is Us (demo mi się podobało).Sayonara Wild Hearts wzięte z uwagi na to, że to wcześniejsze dzieło twórców Lorelei and the Laser Eyes i byłem po prostu ciekawy jak im to wyszło. Grę już przeszedłem (a nawet splatynowałem), bo okazało się, że jest też dostępna w abonamencie (i dedykowanej PS5 wersji), więc nawet nie musiałem zrywać folii.Soulstorm wiem, że mocny przeciętniak, ale zatęskniło mi się za Abem.Kiborg ma mieszane opinie, ale ma też w sobie coś surowego i przyciągnął moją uwagę fajną okładką, hehe.No i biedny Switch 2, który wciąż musi się zadowalać pudełkowymi wydaniami gier na Switcha 1. Pierwsze Galaxy ograłem jeszcze na poprzedniej składance (3D All-Stars), więc w zasadzie właśnie kupiłem za ponad 200 zł dostęp do Galaxy 2 i lepiej, żeby było to tego warte.No i FFT w dwóch wariantach, bo wciąż nie wiem na jakiej platformie będę preferował to wreszcie ograć.
Opublikowano niedziela o 20:022 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu dorwałem joystick, którym grałem na Commodore 64 jako 8-letnie dziecko. Na allegro i olx ceny między 150, a 300zł w zależności od stanu. Dzisiaj pierwszy raz pojechałem na targ staroci i znalazłem tego w niemal idealnym stanie za 25zł. Mikrostyki pięknie klikają <3Czy będę grał nim? Nie. Będzie stał na półce obok PS5 i reszty konsol.
Opublikowano poniedziałek o 15:341 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ladne wydanie malpy dorwalem.
Opublikowano poniedziałek o 15:441 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie grałem ani w pierwszą, ani w drugą część, więc nawet się nie zastanawiałem. PS Nie polecam preorderów w Euro RTV.
Opublikowano poniedziałek o 16:361 dzień Godzinę temu, Yap napisał(a):Ladne wydanie malpy dorwalem.Skąd to?
Opublikowano 19 godzin temu19 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Moja kolekcja platformówek jest już prawie w komplecie. Został mi tylko jeden, no może dwa tytuły (liczę, że ten drugi dostanie port na Switcha) i będę mieć całą kolekcję ulubionych platformówek
Opublikowano 18 godzin temu18 godz. i sporo kolekcjonowania. Nie jest to czystej wody platformówka, ale nie ma co jej odmawiać miejsca w grupie platformowek.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Do kolekcji serii FF. Bravely Default to taki fajnal, bez fajnal w tytule. Miodzio gierka, kiedyś ograna na 3ds, a właśnie zaliczam część drugą, polecam.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Doszła paczka czerwonej dobroci od e-kolegi z forumka. No i jeszcze małpka z rana.