Opublikowano czwartek o 09:185 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nie tego się spodziewałem od Mikołaja ale nie narzekam
Opublikowano czwartek o 10:075 dni Z gejmingowych prezentów to mi siostra sprawiła głośniki, przydadzą się, bo miałem małego jbl podłączonego. Idealnie pasują do białej, przeszklonej budy. Foto z neta zajebane bo nie chce mi się robić.
Opublikowano czwartek o 13:115 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Junior level10 zachwycony, Mikołaj się spisał Pierwsza sesja w Ring Fit po obżarstwie świątecznym prawie umarlismy
Opublikowano czwartek o 14:525 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A pochwalę się, bo szwagier prosto z Japonii przywiózł: Edytowane czwartek o 14:545 dni przez Manor
Opublikowano czwartek o 15:035 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chciałem tylko Uncharted a dostałem tyle gier na pleisteiszyn matko boska, dostanę zawału przez te backlogi
Opublikowano piątek o 15:414 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coraz mniej jara, ale coś wpadło. Nie pamiętam czy wrzucałem Silent Hill F. Ale ostatnie fanty to książki, FM dla przypomnienia sobie jak już pogrzebało serię, FH3 muszę dokończyć, a spóźniłem się na zakup cyfry. Gry na Switcha to prezenty pod choinką .
Opublikowano piątek o 20:563 dni W dniu 22.12.2025 o 18:16, rafanus2 napisał(a):Chyba pójdzie zwrot, temat raczej nie dla mnie.Może i zmieniam zdanie jak baba w ciąży, ale kierownica jednak zostaje xD w poniedziałek spakowałem do zwrotu, a we wtorek wieczorem wszystko rozpakowałem i śmigałem do 4 nad ranem. Od tej pory jak mam chwilę to siadam żeby trochę pojeździć. Jak się znudzi to trudno, sprzedam tak jak steam decka z małą stratą, ale co się do tego czasu wybawię to moje.
Opublikowano wczoraj o 15:22 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora na lekture, a potem czeka mnie gra. Ciekaw jestem czy sposoba mi sie tak bardzo jak Super Mario Odyssey. Nie wiadomo kiedy dostaniemy nowe Mario, moze to potrwac jeszcze lata, wiec chetnie zagram w to, co mnie ominelo.
Opublikowano wczoraj o 16:01 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spozniony prezent ode mnie dla mnie
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GOTG zakupione również w zielonej wersji by ładnie sobie stało na półeczce.
Opublikowano 12 godzin temu12 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niesamowita oprawa a/v, cooperacja i bardzo pozytywne opinie, skusiły na chyba ostatni już zakup w 2025 😁
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miało już nie być zakupów, ale sylwestra spędzamy w domu, więc sprawdzimy z żoną do szampana ;)
Opublikowano 41 minut temu41 min Ostanie zakupy w PB w tym roku Czas wyruszyć na szlak i wychędożyć jakieś czarodziejki