Opublikowano 25 grudnia25 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nie tego się spodziewałem od Mikołaja ale nie narzekam
Opublikowano 25 grudnia25 gru Z gejmingowych prezentów to mi siostra sprawiła głośniki, przydadzą się, bo miałem małego jbl podłączonego. Idealnie pasują do białej, przeszklonej budy. Foto z neta zajebane bo nie chce mi się robić.
Opublikowano 25 grudnia25 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Junior level10 zachwycony, Mikołaj się spisał Pierwsza sesja w Ring Fit po obżarstwie świątecznym prawie umarlismy
Opublikowano 25 grudnia25 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. A pochwalę się, bo szwagier prosto z Japonii przywiózł: Edytowane 25 grudnia25 gru przez Manor
Opublikowano 25 grudnia25 gru Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Chciałem tylko Uncharted a dostałem tyle gier na pleisteiszyn matko boska, dostanę zawału przez te backlogi
Opublikowano piątek o 15:415 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Coraz mniej jara, ale coś wpadło. Nie pamiętam czy wrzucałem Silent Hill F. Ale ostatnie fanty to książki, FM dla przypomnienia sobie jak już pogrzebało serię, FH3 muszę dokończyć, a spóźniłem się na zakup cyfry. Gry na Switcha to prezenty pod choinką .
Opublikowano piątek o 20:565 dni W dniu 22.12.2025 o 18:16, rafanus2 napisał(a):Chyba pójdzie zwrot, temat raczej nie dla mnie.Może i zmieniam zdanie jak baba w ciąży, ale kierownica jednak zostaje xD w poniedziałek spakowałem do zwrotu, a we wtorek wieczorem wszystko rozpakowałem i śmigałem do 4 nad ranem. Od tej pory jak mam chwilę to siadam żeby trochę pojeździć. Jak się znudzi to trudno, sprzedam tak jak steam decka z małą stratą, ale co się do tego czasu wybawię to moje.
Opublikowano poniedziałek o 15:222 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pora na lekture, a potem czeka mnie gra. Ciekaw jestem czy sposoba mi sie tak bardzo jak Super Mario Odyssey. Nie wiadomo kiedy dostaniemy nowe Mario, moze to potrwac jeszcze lata, wiec chetnie zagram w to, co mnie ominelo.
Opublikowano poniedziałek o 16:012 dni Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Spozniony prezent ode mnie dla mnie
Opublikowano wczoraj o 06:22 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. GOTG zakupione również w zielonej wersji by ładnie sobie stało na półeczce.
Opublikowano wczoraj o 07:00 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Niesamowita oprawa a/v, cooperacja i bardzo pozytywne opinie, skusiły na chyba ostatni już zakup w 2025 😁
Opublikowano wczoraj o 14:17 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Miało już nie być zakupów, ale sylwestra spędzamy w domu, więc sprawdzimy z żoną do szampana ;)
Opublikowano wczoraj o 19:13 1 dzień Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ostanie zakupy w PB w tym roku Czas wyruszyć na szlak i wychędożyć jakieś czarodziejki
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zakup prawie na ostatnią chwilę 25'
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Mój ostatni zakup w tym roku.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Ostatnie zakupy growe które dotarły jeszcze w tym roku. Civka to tylko steelbook z amazona za 9 zł z wysyłką.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Po ponad 20 latach konsolowania przesiadłem się na PCta. Grać potrafię tylko na padzie, więc testuje różne modele. Firmy Flydigi nie znałem wcześniej. Ich Vadera 5 Pro testuję dopiero od 2 godzin ale już widzę, że się polubimy. Zamówiłem ze stacją ładującą, dodatkowymi zamiennymi gałkami o różnej wysokości i dodatkowymi dwoma krzyżakami. Na drugim zdjęciu 8bitdo Ultimate, który idzie do szafy.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Zamykamy ten rok zakupów. Miesiąc skromniejszy, bo wiadomo, inne wydatki.Banishers i KCD2 znalazłem pod choinką, ale i dlatego, ze i tak planowałem zakup, więc dorzucam.