Opublikowano 13 godzin temu13 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pozdrawiam braci Resident
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Po takie fanty to ja mogę chodzić do paczkomaciku Miłego granka zagrajmerzy
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. W końcu wyczekiwany resident
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. 4 godziny temu, ofsajd napisał(a):Pan kurier się spisał, jeszcze powiadomienie o wydaniu do doręczenia nie przyszło, a on już w garniturze dzwonił do drzwi. Teraz tylko wykazać się silną wolą i wytrzymać do wieczora. Chyba pobrudził zbroję na sam widok okładki
Opublikowano 10 godzin temu10 godz. @Daffy Cudo. Jaka waga poszczególnych instalek? Edytowane 10 godzin temu10 godz. przez Amer
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Pokaż mi, że dorastałeś w latach 90 nie mówiąc, że dorastałeś w latach 90.Strasznego weekendu.
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. 45 minut temu, Amer napisał(a):@Daffy Cudo. Jaka waga poszczególnych instalek?25,30,30gb
Opublikowano 9 godzin temu9 godz. Odjebal Capcom z kompresją, mega odchudzili wagę gierek. W sumie Re9 to przenośnie ponoć 360p, a w docku 540p to może nie ma się czemu dziwić xd
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. @Kierownik Chad Perfect Blue sie spisało. Nie tylko gre dowiezli ale i kilku umarlaków dorzucili. To pewnie poprzedni personel sklepu.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Są tu jacyś PRAWDZIWI fani residencika w NAJLEPSZEJ jakości konsolowej?Spontaniczny zakup PROsiaczka bo jak zobaczyłem jak wygląda 9 na nim to aż musiałem kupić.
Opublikowano 8 godzin temu8 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wszyscy mają Resika, mam i ja
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nie będę oryginalny, jeśli wrzucę Residencika, ale mój ma spore towarzystwo.Starszą odsłonę mam już premierowo na XSX, ale cała reszta jest na konsoli Sony, więc i ósemka od Pana Dawida z PB musiała wlecieć do kompletu.Odświeżonego fear effecta z LRG przegapiłem, ale całe szczęście Dave ogarnął, pamiętał i dał mi znaćOprócz obecnej generacji coś na starsze sprzęty - Far Cry 2 do ogrania we wstecznej - może wreszcie uda się ukończyć.No i dwie gierki z jajowatą piłką - podobno najlepsza gierka na licencji NFL, jaka kiedykolwiek powstała, czyli ESPN NFL 2K5, oraz MADDEN NFL 11, określany ostatnim dobrym Maddenem - jakoś tak ostatnio mam fazę na te amerykańskie sporty i czasem wleci jakiś meczyk.Bonusowo parę pudełek, nie związanych z gierkami:Całkiem fajny film i trochę świetnej muzy
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. 23 minutes ago, iluck85 said:Zero zaskoczenia dzisiaj Ah piękne te pudełka Xboxowe, szkoda, że to już ostatnie lata z nimi
Opublikowano 6 godzin temu6 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dołączam do zabawy Bonusowo zdjęcie rodzinne:
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 51 minutes ago, Ins said:Dołączam do zabawy Bonusowo zdjęcie rodzinne:W Requiem będziesz grał czy też zachowasz w folii?
Opublikowano 5 godzin temu5 godz. Już rozfoliony, zainstalowany i czeka aż młody pójdzie spać.Reszta tytułów w folii bo mam wersje cyfrowe :) Edytowane 4 godziny temu4 godz. przez Ins
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dołączyć do 9 generacji w 2026 roku? A kto mi zabroni, a gdzie mi się spieszy?HeHe. Miałem kryzys gracza i mnóstwo gier na PS4. Ale w końcu Capcom mnie zmusił do zakupu nowej konsolki.Mój zestaw startowyA tu ciekawostka, mój zestaw startowy z listopada 2005. No kocham po prostu te japońskie giereczki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Bo drogie i bez napędu. Ale planuje wymienić na Pro jak wyjdzie GTA VI.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Zebrało mi się ostatnio trochę gier. Ale dzisiejszy zakup najważniejszy.