Skocz do zawartości

Zakupy growe!

Featured Replies

• Odpowiedzi 32,9 tys.
  • Wyświetleń 3,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Spóźniona paczka. Ostatnia w tym roku, ale za to jaka Dużo, ważnych i rzadkich sztuk, oraz reszta brakującego setu na makarona.   Zapraszam na 15kg gier na Dreamcasta.  

• Gość Dark_Pharmacist
    Gość Dark_Pharmacist

Wreszcie przyszła upragniona paczka, na którą czekałem niemalże w oknie. Co tu dużo pisać. Jestem meeeeeega zajarany. Dreamcast w secie full wypas, i Shenmue w FOLII Zapraszam na moją bombę z okazji

• Janusz Gamingu
    Janusz Gamingu

Nie sądziłem, że kiedykolwiek uda mi się dostać taką sztukę, w takim stanie. Upolowana nowa. Sam własnoręcznie zdeflorowałem fabryczne zabezpieczenia i jest..... taka jaka miała być.... ja (pipi)e ale

Opublikowano

Do dziś spotykam w sieci ludzi, którzy mają nadzieję, że japońskie wydanie będzie w języku angielskim.

Dzieje się tak z powodu wyjątków ( przykładowo Psycho Break) które maja dodany język angielski , ale tylko dlatego że on już istnieje ( angielska wersja gry została wydana wcześniej).

Lepiej się zainteresować wersjami azjatyckimi których u nas w pudełku nie ma( Oreshika 2), abo grami które są w całości po angielsku a nigdy nie wyjdą (Moe Chronicle).

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Powinienem mieć cyfrową wersje 3 tyg temu, ale oczywiście dystrybutor zawalił, (poczta też), wiec odgrywam się przedpremierowym splatoonem

98268731c28d6cb8db8e07e31447ef49.jpg

aec5be2b8eb58f17634cd6fcd31309c7.jpg

056d899ca68cb81a6cdd569c6c1a347d.jpg

Opublikowano

już nie bedo narzekać, że za głośno mam

2nv9vdx.jpg

Opublikowano

Gazetki i gierki. Dżizas, te Pixelowe okładki :obama:

ptUAfZj.jpg

Beldingford Manor znów mnie zachwyciła. To rzeczywiście najlepsza misja w Hitmanie. Co za klimat!

Opublikowano

2ec0vvk.jpg

\m/

Opublikowano

Dlaczego oni dają na pudełku tyle tych oznaczeń wiekowych?

Opublikowano

Kilka retro gier + pad i Capt. Toad ... Vita prezent (Killzone: Mercenary daje radę na takim małym sprzęcie  ^_^ )

vmxdv5.jpg

Opublikowano

Dostanie się to kompendium w empiku czy tylko cdp.pl?

Przecież to kompendium jest dostępne w kilku księgarniach internetowych. Najtaniej chyba w Matrasie widziałem, za 44 zł. Co Wy się tak na kupno z cdp.pl upieracie? Po co przepłacać.

Opublikowano

ZIKrx16.jpg

21" CRT Sony, do retro grania.

Edytowane przez chmurqab

Opublikowano

PE6NOPK.jpg

FFXII - bo ładna okładka
MGS3 - bo to jest gra, którą warto kupić kilka razy :D

Opublikowano

2d9qkv5.jpg

Ostatnie zakupy. Ale będzie napier.dalane w Onimushe. :banana:

Opublikowano
:fsg:
Opublikowano

Zmęczone pudełka strasznie, ale zawsze coś:

iwXL07P.jpg

Proud to be a klap.

Opublikowano

Forumku, jako były posiadacz PS3, PSVita, obecny posiadacz PSP i PS1 nie mogłem zdradzić jednego obozu więc:

b7m1wn.jpg

Zestawi mnie wyniósł coś koło 2050zł ( w Media Markt sami mi zaproponowali PS Vita TV za ... złotówkę  :cebula: )

Edytowane przez blakuś

Opublikowano

Teraz sa zestawy z PsTv gratis. Widac jaka sprzedaz tego cudaka.

Opublikowano

Teraz sa zestawy z PsTv gratis. Widac jaka sprzedaz tego cudaka.

Fakt faktem moge na tym ograć gry z PSP i PS1, na razie nawet nie otwieram bo nie mam dodatkowej memorki.