Opublikowano 15 marca 20214 l Tak, grałem w Dawn of Sorrow oraz Portrait of Ruin oraz w Aria of Sorrow na GBA wieki temu. Również bardzo dobre, ale pamięć już trochę się zaciera.
Opublikowano 15 marca 20214 l W dniu 14.03.2021 o 08:32, SebaSan1981 napisał: Był Dzień Kobiet to bez fajnego prezentu dla połowicy się nie obyło, później był Dzień Mężczyzny i wiadomo jak to jest, nastąpiły jakieś podarki rewanżowe. Żenszina znów zaskoczyła mnie growym prezentem, grą o której nawet nie miałem pojęcia że została wydana na konsole bo to dość wiekowy tytuł: No ale jaram się starożytną Grecją więc szybko obadam co to za ustrojstwo. No i podobno na tym nie koniec bo drugi gift ma przyjść z Rosji z opóźnieniem ale to pozostaje na razie tajemnicą. Mam nadzieję że to jakaś konsola Dendy z kartridżami albo oldschoolowy handheld "Elektronika" z wilkiem co jajka do koszyka zbiera Spoko gra, ale zatrzymałem się na ostatnim bossie bo wymagało przeokrutnego grindu - levele szły jak krew z nosa i odpuściłem.
Opublikowano 15 marca 20214 l 30 minut temu, Czoperrr napisał: Tak, grałem w Dawn of Sorrow oraz Portrait of Ruin oraz w Aria of Sorrow na GBA wieki temu. Również bardzo dobre, ale pamięć już trochę się zaciera. Też już niewiele pamiętam z tych 3 gier na DS jeżeli chodzi o lokację i przeciwników, ale gameplayowo gry są prawie identyczne. Bloodstained jest cudowne, żaden indyk nie daje takiego doświadczenia.
Opublikowano 15 marca 20214 l W dniu 14.03.2021 o 08:32, SebaSan1981 napisał: Był Dzień Kobiet to bez fajnego prezentu dla połowicy się nie obyło, później był Dzień Mężczyzny i wiadomo jak to jest, nastąpiły jakieś podarki rewanżowe. Żenszina znów zaskoczyła mnie growym prezentem, grą o której nawet nie miałem pojęcia że została wydana na konsole bo to dość wiekowy tytuł: No ale jaram się starożytną Grecją więc szybko obadam co to za ustrojstwo. No i podobno na tym nie koniec bo drugi gift ma przyjść z Rosji z opóźnieniem ale to pozostaje na razie tajemnicą. Mam nadzieję że to jakaś konsola Dendy z kartridżami albo oldschoolowy handheld "Elektronika" z wilkiem co jajka do koszyka zbiera Ostatnio w CDA wspominali tę grę i się jarali jaka to perła. Aż mnie zaintrygowało. A potem Ty wrzucasz fotkę gry, więc też sobie zamówiłem, bo widocznie przeznaczenie gamingowe daje mi jakiś znak.
Opublikowano 15 marca 20214 l Jest urocza, jak ktoś lubi "hakenslesze" to szybko się tu odnajdzie. To takie trochę Diablo ale w krainach starożytnych cywilizacji. Samo menu nie powala, przypomina mi jakąś samoróbkę na zadanie klasowe z informatyki ale sam gameplay, klasy, bronie, przybliżanie/oddalanie obrazu to zalety TQ. Fabuła ma tu drugo, trzecio a może nawet czwartorzędne znaczenie. Jedyny fakap do tej pory to czasami nie da się zadawać mobom dmg zanim na górze ekranu nie wyświetli się pasek z hp potworka. Ale ogólnie fajna gierka, tym bardziej że to prezent więc nie mam co narzekać.
Opublikowano 15 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Ja dorwałem dwa sztosiwa. Poczekają na długi weekend. Jedna od forumkowego kolegi @stoodio, a druga z promki.
Opublikowano 16 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Padzik zakupiony, headset również. Teraz tylko czekać na gierki xD Edytowane 16 marca 20214 l przez Szymek
Opublikowano 17 marca 20214 l To cd action nie zbankrutowalo w zeszlhm roku przypadkiem?O mały włos, ale w ostatniej chwili znalazł się nowy wydawca
Opublikowano 18 marca 20214 l W dniu 15.03.2021 o 19:38, Kmiot napisał: Ostatnio w CDA wspominali tę grę i się jarali jaka to perła. Aż mnie zaintrygowało. A potem Ty wrzucasz fotkę gry, więc też sobie zamówiłem, bo widocznie przeznaczenie gamingowe daje mi jakiś znak. Nie nie nie! Tragiczna gra, zalatuje ostrym pececiarstwem. Pogralem 3 godz i skasowalem z PC.
Opublikowano 18 marca 20214 l W TQ gameplay i interakcje są specyficzne i uproszczone do granic możliwości więc nie każdemu ta stara gra się spodoba. Nie ma tu odskakiwania na boki i masakr mobów jak w Diablo. Niby masz podpinane skille do kołowego menu ale w zasadzie i tak używasz jednego, malsymalnie dwóch plus L1 z health potion. Ot rozbudowujesz postać pod jakikolwiek dmg + wysysanie zdrowia i energii z mobków a w czasie walki trzymasz tylko wciśnięty kwadrat i się samo walczy
Opublikowano 18 marca 20214 l Teraz już za późno na ostrzeżenia, bo gra już na półce. Teraz czekam na wyjątkowo wyrozumiałe samopoczucie i dam jej szansę. Kiedyś tam. Ale lubię starożytną Grecję i mity, więc jestem dobrej myśli.
Opublikowano 19 marca 20214 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Czekalem na update i w koncu sie ogra w najlepszej next genowej wersji Spoiler A w kwietniu pewnie w gamepassie jak znam zycie XDDD
Opublikowano 19 marca 20214 l Ten Hades na kardridzu to Moja kopia tez juz do mnie leci i robie pod siebie z niecierpliwosci