Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Nie jestem wyjadaczem metroidvaniowym, a z serią tak naprawdę mam styczność dopiero teraz. Dread'a szczerze polecam, mam za sobą jakieś 3/4 gry i jestem zachwycony. Piękna oprawa graficzna ( te biomy z zalanymi wodą korytarzami robią wrażenie). Do tego gra jest naprawdę przystępna. Nie za trudna, nie za łatwa ( gram na rookie poziomie). Błądzę czasami po planszach, ale dzięki temu odkrywam sekrety. Świetna gra. Zaraz po niej zabieram się za remaster Prime.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. @Chad Davski szkoda winyla ;( trzeba było do mnie wpaść, posłuchalibyśmy
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Sierpień się w zasadzie skończył, więc pora na podsumowanie miesiąca w zakupach growych.Szaleństwa nie było, bo trzeba się zbroić w fundusze na obfitą w premiery jesień.
Opublikowano 13 godzin temu13 godz. 34 minuty temu, Kmiot napisał(a):Sierpień się w zasadzie skończył, więc pora na podsumowanie miesiąca w zakupach growych.Szaleństwa nie było, bo trzeba się zbroić w fundusze na obfitą w premiery jesień.Disco Elysium ma polski język na switchu ?
Opublikowano 7 godzin temu7 godz. 6 godzin temu, Kmiot napisał(a):Sierpień się w zasadzie skończył, więc pora na podsumowanie miesiąca w zakupach growych.Szaleństwa nie było, bo trzeba się zbroić w fundusze na obfitą w premiery jesień.co to za gra o Jarku?
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Nie do końca zakupy, a prezent, ale stałem się posiadaczem Wii U :)
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 14 godzin temu, Figaro napisał(a):@Chad Davski za ile winyl?@genjuro zaraz skończę Dusk i będę szukał nowej gry do ogrania. I myślałem nad tym Dreadem. Podziel się wrażeniami potem!Tez byl w kolekcjonerce.