Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

No Man's Sky

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,2 tys.
  • Wyświetleń 149,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Yano ale ty grałeś xxxx godzin w division, mgs online i monster huntery. Twoja tolerancja na powtarzalne nudne grindowanie jest większa od naszej.

• przecież widać na pierwszy rzut oka, że to nieoficjalna okładka tylko jakiś marnie wykonany fanart

Opublikowano

On gra juz po patchu. Pisal o tym na samym poczatku.

Opublikowano

oglądałem kilka godzin gameplaye, i mam troche obawy co do różnorodności zadań oraz różnorodności "zawartości" planet, bo planet są miliardy, ale pewnie sporo z nich będzie wyglądać dosyć podobnie - siłą rzeczy. podobnie rośliny i zwierzęta raczej nie są aż tak losowo generowane żeby zapewnić różnorodność na dłuższą mete....

a mimo tych obaw mam ogromną chęć kupić gre na premiere i zagłębić sie w ten świat, mimo że mam obecnie w co grać

czuje że ta gra może podzielić graczy na 2 grupy:

1 tych co "przejdą" i powiedzą "eh w sumie nudnawe to było"

2 i tych co zakochają sie w eksploracji i bedą do gry wracać całymi miesiącami żeby zobaczyć "jeszcze coś" nowego

Opublikowano

Moze to jest sciema i ta gra jest tak naprawde single player :P

Już jakiś czas temu pisałem że zapewne typy nawet nie napisali kodu na multi i jest to 100% SP.

Opublikowano

Analizujac sobie dochodze do wnioskow, ze dawno w grze nie bylo pokazanej tak bezsensownie ludzkiej natury. Natura niszczenia. Chodzimy z pistolecikiem na plazme i niszczymy przyrode we wrzechswiecie by pozyskac surowce albo zrobic dziure w scianie by dowiedziec sie, ze za nia i tak nic nie ma.Ludzie posiadaja chec poznawania jak wszytsko co nas otacza dziala albo skad sie wzielo a nie przebywania wrzechswiata ktory nie kryje w sobie tajemnic poza wizualnym. Wyszedl jednak crap, bo nawet nie sredniak. Chociaz podany w tak kolorowym papierku i wizualnie tak stworzony, ze bedziemy potrzebowac jeszcze troche czasu, zeby do takich wnioskow dojsc.

Opublikowano

Czytałem gdzieś, że ostatni skok warp na planetę w centrum wszechświata wymaga zużycia całego paliwa a planeta na której się ląduje jest wyeksploatowana na maksa z surowców. Na planecie są tylko bezkresne złomowiska bezużytecznych statków, które nie mogą jej opuścić oraz piloci-kanibale, którzy polują na siebie w celu stania się The One niczym Jet Li.

Ponoć Greenpeace forsował takie zakończenie.

Opublikowano

Taa, a po czasie żeby się wydostać będzie można kupić paliwo jako dlc w cenie 5 PLN/L.

Opublikowano

Bardzo chciałem sie w tej grze zatopic. Ale przejrzalem filmy i jednak odpuszcze. Kasa pojdze na Lare Croft i jej przygodę na syberii.

Opublikowano

Teraz zacząłem rozkminiać czy to strzelanie pistolecikiem do skał przez 90% gry nie okaże się nudne, ale z drugiej strony mam ochotę polatać po wszechświecie i poczuć jego przytłaczający ogrom.

Opublikowano

We Wszechświecie jest z całą pewnością więcej gwiazd niż ziarenek piasku na wszystkich plażach na Ziemi, więc NMS to i tak tylko namiastka owego ogromu :lol:

EDIT: Astronomowie z Australii obliczyli, że gwiazd we Wszechświecie jest 10 razy więcej niż ziarenek piasku na wszystkich plażach i pustyniach świata - informuje serwis BBC News.

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

14 fps nextgen experience :D 

Opublikowano
Opublikowano

czyt. game development zmienia we współczesnego drwalo-hipstera ;)

Opublikowano
  • Autor

Wszystko szło ok, a potem za development gry wziął się bluber i się z(pipi)alo - tak to widzę.

Opublikowano

prawdopodobnie to zbieranie milionów żelaza i węgla będzie znacznie bardziej obecne na początku, potem po ulepszeniu statku i ekwipunku bedziemy mieli więcej możliwości zwiedzania wszystkiego i szukania rzadkich bajerów bez potrzeby wiercenia każdego kamienia

Opublikowano

Na metacritic jedni dają 10 inni zero i wychodzi taka średnia i ciężko jakieś wnioski wyciągać. Sony widzi w tym tytule jakiś potencjał, że wziął się za tak mocne promowanie tej gry szczególnie, że to nie jest ex a do tego miał być indor. Chyba bezpieczniej będzie kupić w pudle aby w razie wpadki móc się szybko pozbyć i nie stracić $.

Opublikowano

od wczoraj pooglądałem z 5 godzin gameplayu, większość to był początek gry 3 różnych graczy

wszyscy mieli podobne rzeczy

- zadania typu, napraw, zbuduj

- zbieractwo surowców żeby wykonać zadania

- no i oczywiście eksploracja

ale mimo takich podobieństw różnice były spore, oczywiście w planetach i w stylu rozgrywki, i w sumie każda gra (tzn inne gry) jest taka sama dla każdego, a tymczasem tu mimo podstawowych zasad działania każdy jest w innym świecie

no ogolnie nie moge sie powstrzymać, chyba powiem - "(pipi) biede, jutro kupuje"

zwłaszcza że tydzień temu pooglądałem kompletnie przypadkiem z 10 filmów dokumentalnych o wszelakich kosmicznych zagadnieniach, i wejście w ten świat samemu i eksploracja strasznie mnie kręci

Edytowane przez Yano

Opublikowano

Skad wiesz ze beda sprzedawac? Mowisz pewnie o zagranicznym tesco? Bo tez bym zapolowal. Zwlaszcza ze empik i tesco mam pod domem

Opublikowano

W UK Yano.

Opublikowano

No, w Uk. W tym samym sklepie kupiłem GTA V i Dooma na premierę, też minutę po północy. Trzeba tylko pojaśnić ludkowi z obsługi, że chcesz to i to, żeby przyniósł z zaplecza, bo na półce o tej porze raczej nie będzie.