Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PlayStation VR - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 2,9 tys.
  • Wyświetleń 228,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wytrzymałem, Wczoraj w drodze po żonę z pracy wpadłem z synami do gdańskiego MM. Sporo sztuk VR leżało obok slimki ps4, więc wziąłem. 1769zł i jeszcze dostałem 150 zł na paliwo w BP, więc spoko.

• Mam już za sobą lekko licząc ponad 50h spędzone w VR więc podzielę się swoimi refleksjami.   Wykonanie - sprzęt wykonany bardzo ergonomicznie. Mój dotychczasowy rekord to około 3h non stop i poza ci

• Ale nawet jak kupić Oculusa i mocnego kompa to w co tam grać? są w ogóle już jakieś gry w sprzedaży czy tylko 3 sztuki? Wydaje mi się, że na PC nic nie ma, na PS VR przynajmniej są już tytuły.   Je

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kurde, liczyłem choćby na te 5 godzin gejmpleju, chociaż z moją tolerancją na horrory pewnie będę się po 10 minut zastanawiał zanim otworzę kolejne drzwi. Cóż, kupię i tak i sobie połażę.

Opublikowano

Pojeździsz. Pojeździsz na wózku wariacie.

Opublikowano

Grę ktoś widział w jakiś sklepach stacjonarnych? Bo na stronach MM i saturna nie ma...

Kolejna gra od Sony, która ma polską lokalizację itd, a problem z dostępnością fizycznych kopii występuje.

Opublikowano
14 minut temu, .:marioo:. napisał:

Grę ktoś widział w jakiś sklepach stacjonarnych? Bo na stronach MM i saturna nie ma...

Kolejna gra od Sony, która ma polską lokalizację itd, a problem z dostępnością fizycznych kopii występuje.

Dostałem maila od muve,że jest jakieś opóznienie dostaw w całym kraju,wysyłają dopiero w poniedziałek.Szkoda.zapowiadał się upojny weekend w psychiatryku.

Opublikowano

ponoc nowe Movy

playstation_move_patents_jan18.png

Edytowane przez aphromo

Opublikowano

chodzi mi po glowie zakup vr. troche sie waham, sa na to jakies fajne gierki/nie tylko oprocz resident evil (to akurat pewniak)?

w ogole warto waszym zdaniem?

Opublikowano

Na co dzień nie grywam ale każda osoba , która sprawdza VR nie dowierza . Efekt jest świetny , jak pierwszy raz założyłem i odpaliłem UD to zdecydowanie największy szok od czasów gdy ojciec przyniósł na chate PSX w okresie premiery . Warto no i jest kilka fajnych gier a jeszcze lepsze zapowiedziane .

Opublikowano

Napewno warto zobaczyć ten efekt bo to coś nowego w doznaniach. Sam co jakiś czas odpalam i ciężko sie oderwać.

Opublikowano

ok a wiecie jak poznac (jak nie jest opisane np. na allegro), ze to ta nowa wersja okularow?

Opublikowano

W nowym jest przycisk na górze, kontrolka na spodzie, z boku kółeczko z wcięciem, w starym przycisk na spodzie i kółeczko z boku jest wklęsłe:

nowe z lewej

PlayStationVR-Side-View-1024x439.jpg

a tu nowe z prawej strony

playstation-vr-2017-review-bottom-compar

w nowym przycisk do regulacji na górze:

playstation-vr-2017-review-looking-down-

więc niezależnie z której strony robić zdjęcie to znajdzie siejakiś detal po którym mozna poznać. No i jednostka przetwarzająca, stara:

20151224103523696.jpg

nowa:

3317274-img_20171117_121055.jpg

ale zmiany w nowszej wersji to tylko kosmetyka, nie dopłacałbym jakoś ekstra żeby mieć nowszą wersje.

Opublikowano

Wiadomo w ogóle kiedy ta nowsza wersja vr trafi na Polski rynek i jaka będzie cena zestawu?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Takie samo pytanie wrzuciłem do działu PS 4 PRO. 

Cześć, prośba o szybka opinię. 

Mam Fat-a i jestem zadowolony. TV Full HD i nie zmieniam przez 2 lata na bank jeszcze. Jednak zastanawiam się nad Pro ze względu na VR. Bo tak jak w RE7 po 3 minutach zapominam o jakości to w Skyrim naprawdę mnie ta ostrość i ogólna jakość drażni. Pytanie do tych co mają korzystają z VR i najlepiej jak mieli FAT i przesiedli się na PRO, warto dla VR-a czy różnica nie jest warta 1200 PLN? 

Thx

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
W dniu 24.01.2018 o 10:01, Siara_iwj napisał:

Witam, zakupiłem pełną wersje, jestem mega zadowolony, jest grafika jak w demie, zagadki są zróżnicowane.

Edytowane przez tadel