Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

The Last Of Us Remastered Edition

Featured Replies

Opublikowano

Serio?

• Odpowiedzi 2,5 tys.
  • Wyświetleń 371,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Akurat TLoU najslabszym elementmem jest gamplay wiec jak ktos oglada przejscie na YT to duzo nie traci. 

• LoU jest grą która nie musi się bronić przed żadną krytyką. Skoro wychodzi w wersji Remastered to znaczy że wybija się ponad obowiązujący nurt którym płyną sobie takie growe ekskrementy jak GTA5, Bios

• Chryste Panie...

Opublikowano

Nie, żartuje a tak piszę bo nie mam co robić ....

Opublikowano

Ja tam kolegę rozumiem, do naprawdę późnych etapów w grze myślałem że broni z amunicją w magazynku nie można przeładowywać i że jest to za(pipi)iście klimatyczny wybór. :pawel:

@kufir R1 kiedy nie mierzysz z broni :czesc:

Opublikowano

Aha.

Opublikowano

Modlę sie żeby w dwójce wprowadzili customowe serwery, te niektóre bronie to jest taka patola że szkoda gadać 

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Skończyłem... gra wspaniała. Historia opisana w grze, przemyślana, dojrzała bardzo fajnie to wszystko wyglądało.

Ewentualny minus to fakt że trochę chyba za szybko się to wszystko skończyło. Chciało by się jeszcze pograć. :)

Opublikowano

To jedna z gier, w których by się chciało żeby się nie kończyła :) a ograłeś już dodatek?

Opublikowano

Jeszcze nie ale na pewno to zrobie.

Opublikowano

Ta gra zmienia podejście do wszystkiego w co grało się wcześniej. Jakkolwiek zachęcać do zagrania to i tak będzie mało ;]

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Bo faktycznie ma coś w sobie co przyciąga i sprawia, że chciałby się więcej. Mnie ta gra urzekła dawno temu i już z 5 razy ją przeszedłem.

Gameplay i przede wszystkim historia i główne postaci sprawiają, że ciężko odejść od konsoli.

• 3 miesiące temu...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika :lapka:

Opublikowano

Ja dopiero bedę robił story, z wielką zresztą przyjemnością. Ogrywałem na ps3 ale kiedy to było...

Opublikowano

Jak ta gra była przemyślana fabularnie, brutalna, prawdziwa, z miażdżącym prologiem i epilogiem. Nie zazdroszczę tym, którym nie trafiła w gust. Przecież to był czysty fun na najwyższym poziomie trudności, a że lubię skradanki to już w ogóle. Strzelanie i oklepywanie mord też miało powera. Tu nic nie trzeba ruszać, w dwójce wystarczy znane bigger, better and more badass. I tak będzie!

Opublikowano

To co ja pamiętam najbardziej to zmiana taktyki przechodzenia każdej lokacji zależnie od poziomu trudności. Na normal to leciało się z przyzwyczajenia, strzelanie, koktajle mołotowa, łuk, i czasami duszenie albo pałą przez łeb. Im wyżej tym całkowicie inaczej i dłużej :) Trzeba było już brać pod uwagę to jak przeciwnik się porusza po lokacji :fsg: liczę na to samo w dwójce. 

Opublikowano

Opublikowano
4 godziny temu, Szymek napisał:

gierka juz chyba do pobrania ze sklepu...to moze jakies wieksze granko na weekendzie w multika :lapka:

Super, że dali w plusie bo widzę duży ruch w interesie na serwerach:)

Opublikowano
8 godzin temu, Szymek napisał:

Czwartek i piątek zapewne będę wieczorem, weekend odpada. 

Opublikowano

Ja jestem bardzo zadowolony, mimo iż mam wersje pudełkową wraz z dodatkiem,   że dali w plusie ta cudo bo gra jest warta każdej minuty. Klimat, fabuła, postaci, skradanka robią mega robotę. I trochę się ją odświeży i każdy kto nie miał okazji jeszcze zaznajomić się z tą świetną przygodą będzie miał ku temu okazje.

Opublikowano

O, powrót do multi jeszcze jak :lapka: coś tam się postrzela na n00bkach co nie @Pupcio

Opublikowano
15 godzin temu, XM. napisał:

Fajny filmik, tylko bardziej pasuje do Part II.

Opublikowano
Godzinę temu, _Be_ napisał:

O, powrót do multi jeszcze jak :lapka: coś tam się postrzela na n00bkach co nie @Pupcio

Plusik mi się skończył :pechowiec: dla was to dobrze bo jestem zbyt potężny na takie forumkowe płotki :master:

Opublikowano
13 godzin temu, YETI napisał:

Czwartek i piątek zapewne będę wieczorem, weekend odpada. 

Juz wczoraj walczylem chyba ze 3 mecze. Strasznie ciezkie dla mnie sterowanie jest, szkoda ze nie ustawic pod siebie. No ale co mi akcja wczoraj siadla na schodach :obama: Koncowka meczu . My juz bez respow oni jeszcze trzy. Typa podnosze chyba ze 3 razy w ciagu 10 sekund. Mecz skonczylem chyba z 4tys punkow ale to jak gosciu w rewanzu zasztyletowal typa ciskajac w niego chooyami  na tych schodach no to nie mam pytan. 

Edytowane przez Szymek