Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

Opublikowano

Wiadomo, że SA Übermensch, ale lepszej okazji na takie niesamowite logo już nigdy nie będzie

4 Grand Theft Auto VICE CITY 

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano
21 godzin temu, suteq napisał:

Serio? Mnie się wydawało, że SA obok VC to najulubieńsza część forumka. :ragus: 

Tuż po premierze było dużo płaczu brudasków, jak to nie tolerują murzyńskich, hip hopowych klimatów (ch.uj, że jak to u R, mieliśmy do czynienia z pastiszem). Ale to antyczne czasy, z których mało kto już tu raczej pisze. Poza tym nie pamiętam, żeby był jakiś hejt .

Dla mnie VC wygrywa spójnością, że tak to ujmę. SA było molochem, czymś niewyobrażalnym w 2004 na PS2, jednej płytce DVD i bez loadingów, szczytowe osiągnięcie technologiczne, wspaniały klimat, stacje radiowe, ilość czynności i możliwości, no sztos, ALE mimo wszystko po latach prędzej wrócę do VC. Może chodzi o te słynne 80s, może o bardziej uniwersalny klimat i fabułę, może w końcu o przyjemniejszą mimo wszystko warstwę wizualną. SA po latach określiłbym jako ociężałe. 

Opublikowano
25 minut temu, kotlet_schabowy napisał:

Tuż po premierze było dużo płaczu brudasków, jak to nie tolerują murzyńskich,

rozi podobno grał z modem wybielającym CJa do poziomu Eminema 

Opublikowano
2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał:

Tuż po premierze było dużo płaczu brudasków, jak to nie tolerują murzyńskich, hip hopowych klimatów (ch.uj, że jak to u R, mieliśmy do czynienia z pastiszem). Ale to antyczne czasy, z których mało kto już tu raczej pisze. Poza tym nie pamiętam, żeby był jakiś hejt .

Aż mi się przypomniał kulega, wiejski wsiur z liceum, który jarał się przepoteżnie moimi relacjami z SA na PS2 (gry R* miały wówczas roczny time exclusive, a typ grał wyłącznie na pc), dopóki nie usłyszał, że gra się czarnym xd I cyk, nagle cała gra okazała się brzmieć wcale nie tak tak fajnie, i to we wszystkich możliwych aspektach xd I  jeszcze te zdanko typu: "Dobrze, że na pc są dostępne skórki postaci, to da się grać białym" :obama:

Mimo tego incydentu, nadal wymienialiśmy się muzyką dla brudasów \m/

Opublikowano

Co prawda na długo przed przed tą pogadanką używał już określeń typu "(pipi)ane czarnuchy", ale o tym faktycznie nie pomyslałem :)

Opublikowano

Nie no zawsze lepiej grać człowiekiem niż murzynem ale śidżej to już legenda

Edytowane przez Pupcio

Opublikowano

W sumie CJ jako postać to dla mnie dolna półka bohaterów GTA po trójce. Jakiś taki nijaki, ciągle zaskoczony, robiony w bambuko, spięty. Tommy Vercetti>wszystko. 

Opublikowano

1. Nico Bellic

2. Victor Vance

3. Tony Ci,priani

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Tylko krew ze Slovaki

W ogóle był chociaż jeden dobry tytul z fajnie napisanym czarnuchem? :/ w filmach od huya a w grach to tak nie przypominam sobie. 

Opublikowano
2 godziny temu, II KoBik II napisał:

Tylko krew ze Slovaki

W ogóle był chociaż jeden dobry tytul z fajnie napisanym czarnuchem? :/ w filmach od huya a w grach to tak nie przypominam sobie. 

Franklin w GTAV

Oh no no no no no no no

Edytowane przez ragus

Opublikowano
10 godzin temu, II KoBik II napisał:

Tylko krew ze Slovaki

TWD-Clementine-Lee-800x600.jpg

latest?cb=20131204143440

332969766cd7f11ddf578a67b4551f559f83c03e

i w sumie to tyle 

Opublikowano
10 minut temu, nobody napisał:

latest?cb=20131204143440

i w sumie to tyle 

mimo wielkiej miłości do MGS2 nawet zapomniałem, że ona tam była xD

Opublikowano

dodałem na doczepkę, bo zawsze chwaliliscie bossów z dwójki. Uwaga reflektuje. 

latest?cb=20170807053021&path-prefix=pl

Opublikowano
16 godzin temu, nobody napisał:

TWD-Clementine-Lee-800x600.jpg

latest?cb=20131204143440

332969766cd7f11ddf578a67b4551f559f83c03e

i w sumie to tyle 

Gdyby nie ten blond babochłop z MGS2 to dałbym plusika, bo faktycznie reszta wymienionych czarnoskórych postaci napisana bardzo dobrze :)
Faktem jest, że oprócz Lincolna z MIII to tak średnio z fajnymi czarnymi, a jeśli chodzi o głównych bohaterów to już w ogóle.
Oprócz nieg był ostatnio jeszcze jakiś czarny, którym się biegało w gierkach?
Jeszcze UBI czasem coś wrzuci - Adewale z dodatku do ACIV i Marcus z WD2, ale to raczej wydmuszki.
No i wcześniej jeszcze ten koleś ze Starhawk, ale nie grałem, więc nie kojarzę, jak tam z jego "głębią".

Opublikowano

Detroit: Become Human

Spoiler

fe6c1688d24e38678354520d466a2ec1.jpg

Opublikowano

nawet nie wiedziałem że Haitańczycy zrobili jakiś cyrk, bo zawsze grałem w wersję z nimi :obama: 

Opublikowano

Chyba o tym nawet w starych PE pisali.

Opublikowano

to niezłe San Andreas Die Twice :pawel: