Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Konsolowa Tęcza

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,2 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Tak wszyscy wrzucają swoje zaliczone tytuły, ciągiem, bez refleksji, a ja wolałbym, aby każdy dodał do tego dwa, trzy zdania, nadając swojemu zdaniu jakiejś indywidualnej opinii - było warto? Nie? Bo

• A ja podejmę rękawicę bo to może być ciekawe.    @ogqozo    Na steam w tej marży 30% mam:   - darmowy SteamOS od Valve który mogę sobie zainstalować na dowolnej maszynie

• No ale co byście powiedzieli na taką Forumkową Bitwę Gierek? Wiadomo, że nie wyszedłby z tego żaden poważny ranking, tylko pewnego rodzaju połączenie popularności, sentymentu, console warsowych antypa

Opublikowano

Obsrali zbroję. Powinni ją wystawić jako jedyny w swoim rodzaju skin z certyfikatem.

Opublikowano

Znowu Ci yebani gracze nie docenili innowacyjnego pomysłu ubisoftu :nosacz2:

Opublikowano
3 godziny temu, Figaro napisał:

poznański salon gier z lat 80tych

tmmfmtltec481.jpg

Tzw. Woz Drzymaly.

Opublikowano

The Matrix Awakens jest niewątpliwie ciekawym sposobem na prezentację UE5 zwykłym graczom, ale dużo lepsze wrażenie robi ten oto bardzo wczesny pre-alpha build niejakich STRAY SOULS:

Jasne, detekcja kolizji kuleje, chłopek dziwnie macha rękami, ale wygląda to zajebiście, voice-acting jest zaskakująco dobry, a ogólne animacja postaci robi fajne wrażenie takiej naturalnej bezładności. No i ta animacja twarzy rodem z LA Noire.
Fajnie by było, jakby to kiedyś ujrzało światło dzienne.

Opublikowano

Jak by komuś brakowało Castlevanii: SotN.

Opublikowano

Wygląda spoko, to chyba będzie teraz w gp?

Opublikowano

Tak mnie jakoś wczoraj naszło na nostalgię i mam ochotę sobie kupić jakiś telewizor CRT oraz pierwszego Xboxa i/lub PS2 i pograć w stare gierki tak jak to kiedyś było. :wub:

Opublikowano
5 minutes ago, suteq said:

Tak mnie jakoś wczoraj naszło na nostalgię i mam ochotę sobie kupić jakiś telewizor CRT oraz pierwszego Xboxa i/lub PS2 i pograć w stare gierki tak jak to kiedyś było. :wub:

Trzymam w szafie mój telewizor 14 cali z lat dziecięcych. Kiedyś podpiąłem sobie pod to N64 i grałem w Quake I oraz Shadowmana, fajny klimat. Przydałby się większy, ale z tym mam wspomnienia.

Opublikowano

W tym roku kupiłem zadbanego LG Flatron 21 cali za potężne 15 zł i polecam taki ruch, bo granie w giereczki retro na takim sprzęcie to jest zupełnie inna zabawa, niż z tymi rozmazanymi pikselami na LCD. A kto wie, czy w przyszłości retroświrom nie odwali tak jak z wieloma gadżetami do tej pory i ceny kineskopowców nie wystrzelą w kosmos. Zresztą już teraz na olx jest w tym temacie niezła loteria, raz trafi się janusz, co chce zarobić na elektrośmieciach i wystawia takie "skarby" za 100-200 zł,kiedy indziej trafisz na kogoś, komu zależy tylko na pozbyciu się grata z mieszkania i wystarczy, że dostanie na symboliczną "flaszkę".

Edytowane przez kotlet_schabowy

Opublikowano
22 godziny temu, suteq napisał:

Czaiłem się ostatnio na przerobionego Xboksa, który moze odpalac gry w 720p - 

Opublikowano

Nie wiem czy to już starość, ale "Unpacking" wygląda świetnie. To zawieszanie papieru toaletowego w łazience :banderas:  Oczywiście jak ktoś lubi takie relaksujące tytuły. No i pomysł tak banalny w prostocie, że aż dziw że dopiero teraz ktoś na to wpadł.

Do kupienia na wszystkie konsole - Switch, PS4, Xbox

Edytowane przez Cedric

Opublikowano
6 minut temu, Cedric napisał:

To zawieszanie papieru toaletowego w łazience :banderas:

Ten GameCube i PS2 w salonie :D

Opublikowano

Dobrze że te c0rwy nie robią żadnej dobrej gry :obama:

Opublikowano

Czyli w 2022 branza koncu zdechnie. Doskonale.