Skocz do zawartości

Nintendo Switch - temat główny

Featured Replies

• Odpowiedzi 18,5 tys.
  • Wyświetleń 1,6 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Pograłem w Zeldę pół godziny (ale czas zleciał tak szybko, że miałem wrażenie, że minęło tylko 5 minut  )? Był to sam początek gry, gdy Link wybudza się z wieloletniego snu. Wrażenia?   Na pewno zna

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Tak jak wspomniałem w styczniu - Słiczer towarzyszył nam w kolejnej wyprawie i spisał się (jak zawsze) znakomicie. Fantastyczna konsola. Tym razem padło na Florydę i powiem wam, że o ile w takiej Ja

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Mój Słiczerek to istny obieżyświat. Tylko w 2024 r. odwiedził m.in. Francję, Włochy, Norwegię, Grecję... Za kilka tygodni będzie mi towarzyszył w Miami.   Przyda mu się nieco ciepła po arktycznym c

Opublikowano

nintendo america dalej trolluje, wczoraj papuga, niedawno wrzucili na twita takie cos

DTMkWfMV4AA07Wd.jpg

Opublikowano

dS1JLga.gif

kiedy hype wjedzie za mocno xd

Edytowane przez ragus

Opublikowano

to coś to chibi-robo, widać szykuje się nowa część :obama: grałem kiedyś na DSie i było całkiem w porządeczku

Opublikowano

Znalezione obrazy dla zapytania some man wants to watch the world burn

Znalezione obrazy dla zapytania this is fine

świat płonie, twitter płonie, ludzie płoną, chibi-robo płonie. CZO TO NINTENDO ??!! 

Z tego co Ninny póki co "pokazało" wnioskuję, że pokażą nowego FIRE Emblema i DLC do Mario. 

Opublikowano

Chibi-robo, cóż za porywająca marka, zwłaszcza po ostatniej odsłonie na 3DS-a. Jeszcze tego nam trzeba po gameplayu Joshiego który wygląda jak jakiś androidowy badziew. 

Na ten Direct jest za duży hype, duży zawód wprost pewny.

Edytowane przez Arm9_Team

Opublikowano
23 minuty temu, Arm9_Team napisał:

Chibi-robo, cóż za porywająca marka, zwłaszcza po ostatniej odsłonie na 3DS-a. Jeszcze tego nam trzeba po gameplayu Joshiego który wygląda jak jakiś androidowy badziew. 

Na ten Direct jest za duży hype, duży zawód wprost pewny.

To fakt - yoshi na UE wygląda przepaskudnie.

Opublikowano

Yoshi może poczekać. Dostaliśmy przecież wełnistego, ale pełnoprawnego Kirby'ego już nie. Wszystko się pokiełbasiło - WiiU dostało 3DSowego Rainbow Paintbrush, a na 3DSie w tym czasie wydano dwie odsłony głównej serii. Czekam na Kirby'ego w stylu Adventure, czy Crystal Shards. Obym nie musiał czekać do następnej Gwiazdki... :( 

Opublikowano

@Rayos po co dajesz w newsach plotki? raczej chyba to miejsce dla sprawdzonych informacji

Opublikowano
45 minut temu, XM. napisał:

To fakt - yoshi na UE wygląda przepaskudnie.

mówisz o tym? jak dla mnie wygląda przeuroczo

Opublikowano

no wygląda jak gónwo zrobione w UE4 przez studenciaka trzeciego roku na projekt na zaliczenie. liczę na to, że coś poprawią w tej kwestii bo do Wolly World toto się nie umywa 

Opublikowano

Yoshiemu konieczne jest odświeżenie formuły. Ten powyższy gameplay wyprany z pomysłów. Wolly World i Yoshi's New Island kompletnie wyeksploatowały formułę a i one miały w sobie pewną dozę odtwórczości. Powyższe całkowicie nijakie tak jak i charakterystyka świata (niby tektura a za chwilę jakieś bloki skalne) a sama oprawa cholernie sterylna, sztuczna. 

Opublikowano

Już widzę te soulsy na Switcha - dwójka na karcie, jedynka i trójka jako kod do ściągnięcia i 60 dolców piękny kawalerze :kaz:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

przecież mowa tylko i wyłącznie o jedynce, więc wtf? 

a nawet jesli, cała trylogia dark souls przenośnie w cenie 1 gierki? poproszę 3 :fsg: 

Opublikowano

Pierwsze DS mają z 5GB, spokojnie się na carta zmieszczą. No chyba, że nawet te najmniejsze są takie drogie, że biedni wydawcy będą woleli wrzucić gierkę jako do ściągnięcia [']

Opublikowano

Lel myślałem że cała trylogia, a tu dają grę do ogrania za darmo w BC na Xboxie. Ładna mi megatona.

Opublikowano

Rzekomo 8/16GB cart ma przełożenie na 1 płytkę Blu-Ray i czytałem, że w tych przypadkach mają cen nie podnosić. Jednak oczywiście są tacy, którzy już przy 8GB podwyższają cenę o 10 dolców (patrz Rime).

Opublikowano

Są pierwsze leaki z Direct Mini:

Opublikowano
5 minut temu, hav7n napisał:

Lel myślałem że cała trylogia, a tu dają grę do ogrania za darmo w BC na Xboxie. Ładna mi megatona.

Ploty mówią o remasterze, który wyjdzie na wszystko. 

Opublikowano

Nie dziękujcie.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

xdddd co za trolle