Opublikowano 24 sierpnia 20195 l 22 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Bawi mnie ten płacz na ekran. Jak wy w generacji gameboya wytrzymywaliście, wtedy słońce swieciło tak samo xd Większości pewnie na świecie nie było Tutaj panuje syndrom surykatek, jeden narzeka, a reszta mu wtóruje. Edytowane 24 sierpnia 20195 l przez Strife
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l 39 minut temu, Dr.Czekolada napisał: Bawi mnie ten płacz na ekran. Jak wy w generacji gameboya wytrzymywaliście, wtedy słońce swieciło tak samo xd Dawało rade, ustawiało sie odpowiednio kontrast
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l To wy mieliście kiedyś game boya ,że takie głupoty piszecie? W słońcu były najlepsze kolory, tam to się grać nie dało przy słabym świetle. A Switch ma gówniany ekran jeśli chodzi o granie w dobrze naświetlonych pomieszczeniach, na zewnątrz jest zwyczajnie (pipi)owy.
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Tutaj chodzi o odbijające się otoczenie w ciemnych scenach, nic nie daje ustawienie jasności na maksa bo w ciemnych momentach i tak będzie odbijać się wszystko na ekranie.
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Te hiperbole xd. Siedzę w dobrze oświetlonym pokoju i normalnie gram. NIE DA SIĘ GRAĆ!!!
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l 37 minut temu, Ukukuki napisał: To wy mieliście kiedyś game boya ,że takie głupoty piszecie? W słońcu były najlepsze kolory, tam to się grać nie dało przy słabym świetle. Miałem Advance i pamiętam, że granie na nim było hardkorowe. Wolałbym już podświetlany ekran niż grać czekając na słońce. Switch musiałby mieć ekran anti glare, jaki teraz można spotkac np w laptopach ale folia ochronna i tak swoje robi.
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l No bo było trzeba było dobrze się ustawić pod światło albo kupować te lampki doświetlające. Ja tam od Switcha nie wymagam żeby dało się grać w słońcu tak jak na telefonach chociaż fajnie by było. Dla mnie problemem jest ,że w dobrze oświetlonym pomieszczeniu słabo się gra w ciemne gierki jak Diablo 3 czy Hollow Knight.
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l 5 hours ago, Gromit said: Frosti nie kłam, na plaży przecież nic nie widać na tym gównianym ekraniku Z kad wiesz jak mocno swieci slonce w Skandynawii okolo 20-stej i czy nie bylo pochmurno? xD Dalo sie grac ale czasami nie widzialem malych przeciwnikow w niektorych lokacjach
Opublikowano 24 sierpnia 20195 l Mi się gra najgorszej z opcji: Gpd win 2, new 3ds XL z górnym ips, vita slim, switch. Niska jasność i mocne refleksy. Jak się nie ma porównania to może nie przeszkadza. P. S. Jeszcze jest kwestia czasów. W czasach gb którego mialem nie było innych ekranów mobilnych. A teraz masz laptopy, smartfony, tablety. I kurczę wszystkie mają lepsze ekrany. Xiaomi za 500 zł ma lepszy. Edytowane 24 sierpnia 20195 l przez NemoKOF
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l 18 godzin temu, _Forum_ napisał: Z kad wiesz jak mocno swieci slonce w Skandynawii okolo 20-stej i czy nie bylo pochmurno? xD Dalo sie grac ale czasami nie widzialem malych przeciwnikow w niektorych lokacjach No właśnie z kąd on morze to wiedziedź takie żeczy?
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l 3 godziny temu, _Forum_ napisał: Przepisz zdanie jak morzesz bo nie wiem o co biega *skąd
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l Ja to chętnie kupie :) Tego slima. Jak miałem zwykłego i tak 90% grałem jako handheld. Wiec te żyroskopowy i inne pierdy mi sa zbędne :) Ogram zelde, Luigiego i pojdzie w świat :) Ale faktycznie 999 to dużo, nie muszę mieć ceny jak w USA na Amazonie, ale 849 byłoby ok :)
Opublikowano 25 sierpnia 20195 l 1 godzinę temu, -Q- napisał: ale bym ograł trylogię mass effect na switchuniu ehhh Oj taaak, szczególnie dwójeczke był z miłą chęcią przyjął. Pasterz wymiatał. Szkoda, że EA tak schędożyło sprawę z Andromedą.
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l 8 godzin temu, Starh napisał: Wiadomo już coś na temat switcha pro? Nie i nie liczyłbym na to, że wyjdzie szybko - właśnie dostaliśmy rewizję, może to jest PRO:)
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Dostałem dzisiaj 8bitDo SN30 Pro+. Póki co przetestowałem go z Androidem, PC i Switchem. Działa bez problemu. Ten krzyżak to jednak niebo a ziemia w porównaniu z tym, co jest w joy-conach i pro controllerze. Odpaliłem Puyo Puyo Tetris, Cadence of Hyrule, The Messenger i Celeste. Wszędzie inputy nagle zaczęły mi wchodzić bez żadnego problemu, lewo/prawo/skosy, co się nie zdarzało wcześniej. Jestem podjarany, ale mi się zachciało ogrywać indyki od nowa
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Ja jeszcze nie zamówiłem, bo byłem akurat na wakacjach i z kasą było średnio. No ale przymierzam się i biorę na 100% w tym tygodniu, a po twojej mini recenzji jeszcze bardziej się napaliłem. I jak te wklęsłe przyciski? Bo ja skłaniam się jednak do wersji gameboyowej edit: to rób b-sidey w Celeste. Edytowane 27 sierpnia 20195 l przez zdrowywariat
Opublikowano 27 sierpnia 20195 l Jestem zwykłym nubem więc te wklęsłe przyciski mi nie przeszkadzają. Pewnie trzeba dłużej pograć, żeby coś powiedzieć więcej. Popykałem jeszcze w Mario Tennis Aces, żyroskopy działają, wibracje są, tak więc to jest pełnoprawny pad do Switcha.