bulaxyz82 168 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No właśnie optymalizacja była dupiasta dlatego obawy o port na switcha są mocno uzasadnione. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 A właśnie - demko DB2 też fajnie. I rytmiczne badziewie do Ring Fita. Dobra to teraz pytanie kiedy prawdziwy Direct. Chyba maj to za optymistycznie. Może czerwiec, bo chyba nie później. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Te Pokemony na koniec to faktycznie był smutny widok. Oczywiście jaram się tym DLC, ale mimo wszystko nie to chciałem zobaczyć jako ostatnią zapowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza
szurubur 113 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Słabooooo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 854 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 No to czekam na następnego. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nic dla mnie, a BioShocka1 (jednej z gier życia) nie mam ochoty przechodzić piąty raz. Dawać prawilnego dajrekta! Z grą Retro! Do chooya. Cytuj Odnośnik do komentarza
izon 997 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Cena Jedi Knighta to jakiś żart.. czy ich tam pogięło? rozumiem jeszcze 39 złotych za taką staroć, ale nie 80.. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 32 minuty temu, zdrowywariat napisał: Dawać prawilnego dajrekta! Z grą Retro! Na to sobie jeszcze poczekasz sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 (edytowane) 5 minut temu, funditto napisał: Na to sobie jeszcze poczekasz sporo czasu Dlaczego? Minęło 6 miechów od ostatniego dajrekta i 6 lat od ostatniej gry Retro, więc sądzę, że jest bliżej, niż dalej xD. Edytowane 26 Marca 2020 przez zdrowywariat Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Trochę ostatnio nie miałem czasu śledzić wszystkich zapowiedzi. Czy wiadomo już jaki duży tytuł Nintendo szykuje na koniec roku? Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 2 godziny temu, bulaxyz82 napisał: Zawiedziony jestem tym jak wygląda Bravely II bliżej jej do bebechów 3DS aniżeli do możliwości Switcha ale obadam demo i sprawdzę na własnej skórze. Na małym ekranie wygląda pokracznie - patrząc łaskawie tła jeszcze w miarę ujdą, reszta niewyraźna/nieczytelna. Na tą chwilę znośnie do premiery może wskoczą na poziom poprawnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 24 minuty temu, zdrowywariat napisał: Dlaczego? Minęło 6 miechów od ostatniego dajrekta i 6 lat od ostatniej gry Retro, więc sądzę, że jest bliżej, niż dalej xD. Dlatego, że był mini. Po co robiliby mini jakby miał być główny zaraz albo blisko? Jest data następnej gry first party (xeno), więc pewnie na razie im starczy. Na direct sobie poczekamy. Kwiecień na pewno nie. Maj wątpię. Raczej czerwiec. Więc z racji braku zapowiedzi nowych gier BD2 na czerwiec najwcześniej. A coś większego dopiero od lipca, sierpnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
zdrowywariat 373 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 1 minutę temu, Basior napisał: Dlatego, że był mini. Po co robiliby mini jakby miał być główny zaraz albo blisko? Jest data następnej gry first party (xeno), więc pewnie na razie im starczy. Na direct sobie poczekamy. Kwiecień na pewno nie. Maj wątpię. Raczej czerwiec. Więc z racji braku zapowiedzi nowych gier BD2 na czerwiec najwcześniej. A coś większego dopiero od lipca, sierpnia. Przecież napisałem, że jest bliżej, niż dalej? xD Szukaj pozytywów! Cytuj Odnośnik do komentarza
balon 5 323 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Meh. Dawać kerwa jakieś nowe Mario, Konga, Zeldę albo Metroida! Cytuj Odnośnik do komentarza
Sven Froost 486 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Fajnie sie zachowali, w dodatku kilka gier dostepnych juz dzisiaj i zrobili fajna niespodzianke z Panzer Dragoon i Jedi Academy, moze zalozymy gildie w Jedi Academy xD Mam nadzieje ze duzy Directy bedzie niedlugo i znowu ztrobia fajna niespodzianke tym razem z duzymi tytulami Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Wg niektórych insiderów planowany był duży Direct i mieli dużo więcej pokazać, ale przez Covid-19 i świadomość, że przez to sporo gier się opóźnia przerzucą część gier na drugą połowę roku Cytuj Odnośnik do komentarza
bulaxyz82 168 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Mała zajawka, krótki teaser na koniec prezentacji mogli rzucić, tak coś na zachętę na drugą połowę roku np. Paper Mario i już by było całkiem ok. W sumie to jest bardzo dobrze w końcu lepszego directa w tym roku nie było. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
roivas 41 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nic zupełnie. Jak już chcą remasterować to niech mi dadzą Eternal Darkness:) Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Bravely Default 2 wyglada spoko. Xeno 1 wyglada jak Xeno 2 w trybie handheld. Cytuj Odnośnik do komentarza
aph 155 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Direct nawet spoko, dobrze że dali znak życia, ale ...każdy tutaj już te gry ograł. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
voi tekku 119 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 3 godziny temu, izon napisał: Cena Jedi Knighta to jakiś żart.. czy ich tam pogięło? rozumiem jeszcze 39 złotych za taką staroć, ale nie 80.. Dokładnie, planowałem kupić, bo przecieki były że wyjdzie, a kiedyś się zagrywałem, ale 80 zl to lekka przesada... Poczekam chyba na jakąś przecenę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 978 Opublikowano 26 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2020 Nie wiem, co tu się poyebało, ale sprawdziłem z ciekawości, że druga część tego Jedi Academy kosztuje 36 zł bez przeceny, gdy taka pierwsza część lata po 80. No nie wiem, co tu się poyebało, ale chyba nintendo zachłysnęło się fjutem w gębie z taką ceną. Cytuj Odnośnik do komentarza
podgoor 22 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 A czy to Nintendo ustaliło taką cenę? Na PS Storze kosztuje jeszcze więcej. Trzeba czekać na promocję i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Basior 1 040 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Jak czytam restere, to z tego piszą (m .in . NateDrake), to prawdziwy Direct dopiero w czerwcu. O ile rozumiem sytuację (korona), to nie rozumiem ruchów marketingowych Nintendo. Nie podanie żadnej dużej gry na którą fani mogą czekać (bo Zeldy i MP4 z racji długiego czasu oczekiwania nie liczę) wygląda na dziwny ruch. Już lepiej jakby podali, że port Zeldy/Mario/Pikmina albo Mario Golf czy coś takiego będzie w tym roku (roku, a nie że będzie) dałoby jakąś perspektywę. Ale cóż może nie znam się na marketingu. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 27 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2020 Nie rozumiem tego narzekania, ze N nic nie pokazuje. Zupelnie jakby kisili gdzies dobre gierki i specjalnie nie chcieli o nich mowic. Moze Nintendo zwyczajnie nie ma tytulu, ktory bylby 'duzy' i gotowy do wypuszczenia w ciagu najblizszych 6 miesiecy? To chyba bardziej slabego planowania niz teorii spiskowej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi