Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Horizon: Zero Dawn

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Wyświetleń 562,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ech, unikam pisania o tym tytule tutaj, bo nie można normalnie o nim rozmawiać (co jest absurdalne do kwadratu). Niestety tak jest od samej zapowiedzi, jak nie "obrona Częstochowy", to trolling, jak n

• MaiorZero
    MaiorZero

CDP Red klasa  

• Pierwszy ex w tym roku, ktorego chyba nawet nie dam rady skonczyc i nie chodzi tu wcale o slaby poczatek gry, kiepskie dialogi, polski dubbing (z angielskim wcale nie jest lepiej - choc roznica dzwiek

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

No tak, w dziale w którym wisi Gucamelee 2 jako gra na PS4, to już można wszystkiego się spodziewać. 

Opublikowano

W dziale Switcha też wiszą multiplatformy, to nie zła wola czy wyrachowanie, tylko zwykłe lenistwo :dunno:

Opublikowano
2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał:

NO ALE PRZECIEŻ KLAPY!!!

W świetle tego co proponujecie to jakie tematy zostałyby w dziale Xone ?

Ach, pewnie czekasz na odpowiedź "żadne"? No to masz: żadne. Co w związku z tym? Porządek powinien być niezależnie od tego, czy liczba tematów będzie na rękę tej czy innej grupie wojowników plastiku, uduchowionych graczy czy forumowiczów jako usługa.

Opublikowano
22 minuty temu, Bzduras napisał:

Porządek powinien być

No i jest. Już było wałkowane wiele razy od powstania działu Multiplatform, że dotyczy tylko konsol, a jakoś nie widziałem informacji, aby Horizon wychodziło na Xa. Także może skończcie te przepychanki, bo temat na razie zostaje tu gdzie jest.

Opublikowano

Spoko, gdzieś mi to umknęło. To co z tymi trzema pierwszymi Yakuzami? :usmiech:

Opublikowano

Nie wiem, a zgłaszałeś? Starzy użytkownicy, a zachowujcie się jakbyście się zarejestrowali w tym roku i nie ogarniali struktury forum.

Opublikowano

Ja nie, @Figuś wołał Cię już w grudniu do odpowiedniego tematu. I na tym skończę.

Opublikowano
22 minuty temu, Bzduras napisał:

Ja nie, @Figuś wołał Cię już w grudniu do odpowiedniego tematu. I na tym skończę.

Nie kłam, w lutym to było :yao:

Opublikowano

@Bzduras - nie sądzisz że to jakaś paranoja? Jakoś takie Ori Ci nie przeszkadza w dziale XOne a tutaj nagle zgłaszasz przenosimy. No nie dajmy się zwariować.

Mam nieodparte wrażenie że chodzi tylko i wyłącznie o pękające dupy. I serio mnie to wali bo mam (pipi) tutaj do gadania. Ale proponuję CW i złośliwości zostawić w dedykowanym temacie bo po to on jest.  A jak miałem jeszcze coś do gadania na forum to prostą zasadę wyznawałem - jak coś w miarę świeże to przenosiłem a jak jakiś staroć to niech w PC powstanie dedykowany temat i tyle. 

Opublikowano
Godzinę temu, Bzduras napisał:

Ach, pewnie czekasz na odpowiedź "żadne"? No to masz: żadne. Co w związku z tym? Porządek powinien być niezależnie od tego, czy liczba tematów będzie na rękę tej czy innej grupie wojowników plastiku, uduchowionych graczy czy forumowiczów jako usługa.

Nie czekam, bo w sumie to było pytanie retoryczne. Tylko po co teraz zgrywać obiektywny dystans, skoro sam złośliwie pisałeś o propagandzie eksików i jakoś dziwnym trafem zawsze chodzi o to, żeby zakpić tylko z Sony. 

A tak bardziej na temat: mnie takie "oddawanie" eksów trochę dziwi, choć rozumiem, że to czysty biznes. Gra swoje lata ma i teoretycznie cała jej wartość jako exa już się wyczerpała (raczej kto miał się przekonać do PS4, to się już przekonał), ale jestem z tych, może już staroświeckich, osób, dla których wartość i "tożsamość" sprzętu jest budowana właśnie dzięki takim tytułom. Między innymi dlatego właśnie polityka MS i to, co oferuje Xone spowodowała, że nigdy mnie do tego sprzętu nie ciągnęło i, jak można chyba wywnioskować z wyników sprzedaży, nie tylko mnie. 

A sam Horizon to dla mnie gra na 7 i nawet nie wiem, czy jakoś mocno będę go polecał znajomym blaszakowcom. 

Opublikowano

Ale ból pośladków, że stara gra wyląduje na pc :D Fajnie, że tak się stanie, będzie można poczytać i pooglądać analizy porównań pc z ps4 i jak ta gra będzie wyglądała i pociła mocniejsze sprzęty.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Czy można latać na burzoptakach? Bo już 3 razy pokonałem HADESA i chce na takim polatać

Opublikowano

Czy Edycja Kompletna będzie miała osobną instalkę, listę trofeum czy odziedziczy wersję bazową?

Opublikowano

Będzie jako jedna pozycja na liście trofeów. Instalka na nowo jak z wersji cyfrowej, a z płyty to nie mam pojęcia.