YETI 10 944 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 (edytowane) Piękne i zapewne cholernie drogie. Edytowane 9 Lutego 2020 przez YETI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 9 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2020 Wow, pięknie się to prezentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
mario10 511 Opublikowano 10 Lutego 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2020 Na prawdę świetnie to wygląda. Ciekaw jestem ceny Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/ można przenieśc do multiplatform Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza
teddy 6 854 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 6 minut temu, bluber napisał: https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/ można przenieśc do multiplatform Żeby dział xboxa zamknąć? Niech już zostanie lepiej 2 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 10 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 54 minuty temu, bluber napisał: https://store.steampowered.com/app/1151640/Horizon_Zero_Dawn_Complete_Edition/ można przenieśc do multiplatform Przeniosą Ci do multiplatform tak samo jak tematy o Yakuzach Propaganda eksików przenajświętszych trzyma się twardo. Cytuj Odnośnik do komentarza
bluber 1 183 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 No tak, w dziale w którym wisi Gucamelee 2 jako gra na PS4, to już można wszystkiego się spodziewać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 W dziale Switcha też wiszą multiplatformy, to nie zła wola czy wyrachowanie, tylko zwykłe lenistwo Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 NO ALE PRZECIEŻ KLAPY!!! W świetle tego co proponujecie to jakie tematy zostałyby w dziale Xone ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 2 godziny temu, kotlet_schabowy napisał: NO ALE PRZECIEŻ KLAPY!!! W świetle tego co proponujecie to jakie tematy zostałyby w dziale Xone ? Ach, pewnie czekasz na odpowiedź "żadne"? No to masz: żadne. Co w związku z tym? Porządek powinien być niezależnie od tego, czy liczba tematów będzie na rękę tej czy innej grupie wojowników plastiku, uduchowionych graczy czy forumowiczów jako usługa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 22 minuty temu, Bzduras napisał: Porządek powinien być No i jest. Już było wałkowane wiele razy od powstania działu Multiplatform, że dotyczy tylko konsol, a jakoś nie widziałem informacji, aby Horizon wychodziło na Xa. Także może skończcie te przepychanki, bo temat na razie zostaje tu gdzie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Spoko, gdzieś mi to umknęło. To co z tymi trzema pierwszymi Yakuzami? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Nie wiem, a zgłaszałeś? Starzy użytkownicy, a zachowujcie się jakbyście się zarejestrowali w tym roku i nie ogarniali struktury forum. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Ja nie, @Figuś wołał Cię już w grudniu do odpowiedniego tematu. I na tym skończę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Aha, od tego jest opcja zgłoś. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 129 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 22 minuty temu, Bzduras napisał: Ja nie, @Figuś wołał Cię już w grudniu do odpowiedniego tematu. I na tym skończę. Nie kłam, w lutym to było 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 @Bzduras - nie sądzisz że to jakaś paranoja? Jakoś takie Ori Ci nie przeszkadza w dziale XOne a tutaj nagle zgłaszasz przenosimy. No nie dajmy się zwariować. Mam nieodparte wrażenie że chodzi tylko i wyłącznie o pękające dupy. I serio mnie to wali bo mam (pipi) tutaj do gadania. Ale proponuję CW i złośliwości zostawić w dedykowanym temacie bo po to on jest. A jak miałem jeszcze coś do gadania na forum to prostą zasadę wyznawałem - jak coś w miarę świeże to przenosiłem a jak jakiś staroć to niech w PC powstanie dedykowany temat i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 11 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Godzinę temu, Bzduras napisał: Ach, pewnie czekasz na odpowiedź "żadne"? No to masz: żadne. Co w związku z tym? Porządek powinien być niezależnie od tego, czy liczba tematów będzie na rękę tej czy innej grupie wojowników plastiku, uduchowionych graczy czy forumowiczów jako usługa. Nie czekam, bo w sumie to było pytanie retoryczne. Tylko po co teraz zgrywać obiektywny dystans, skoro sam złośliwie pisałeś o propagandzie eksików i jakoś dziwnym trafem zawsze chodzi o to, żeby zakpić tylko z Sony. A tak bardziej na temat: mnie takie "oddawanie" eksów trochę dziwi, choć rozumiem, że to czysty biznes. Gra swoje lata ma i teoretycznie cała jej wartość jako exa już się wyczerpała (raczej kto miał się przekonać do PS4, to się już przekonał), ale jestem z tych, może już staroświeckich, osób, dla których wartość i "tożsamość" sprzętu jest budowana właśnie dzięki takim tytułom. Między innymi dlatego właśnie polityka MS i to, co oferuje Xone spowodowała, że nigdy mnie do tego sprzętu nie ciągnęło i, jak można chyba wywnioskować z wyników sprzedaży, nie tylko mnie. A sam Horizon to dla mnie gra na 7 i nawet nie wiem, czy jakoś mocno będę go polecał znajomym blaszakowcom. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Mardok1986 34 Opublikowano 12 Marca 2020 Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2020 Ale ból pośladków, że stara gra wyląduje na pc Fajnie, że tak się stanie, będzie można poczytać i pooglądać analizy porównań pc z ps4 i jak ta gra będzie wyglądała i pociła mocniejsze sprzęty. Cytuj Odnośnik do komentarza
JamJestJanek 0 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Czy można latać na burzoptakach? Bo już 3 razy pokonałem HADESA i chce na takim polatać Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Co Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Alter JJa? Cytuj Odnośnik do komentarza
Zimol 85 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Czy Edycja Kompletna będzie miała osobną instalkę, listę trofeum czy odziedziczy wersję bazową? Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2020 Będzie jako jedna pozycja na liście trofeów. Instalka na nowo jak z wersji cyfrowej, a z płyty to nie mam pojęcia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi