Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ale te gierki od EA tylko w opcji cloud? no to słabo strzelanka i wyscigi ogrywać z lekkim lagiem  

Opublikowano
Teraz, Labtec napisał:

Ale te gierki od EA tylko w opcji cloud? no to słabo strzelanka i wyscigi ogrywać z lekkim lagiem  

Są już dostępne na konsolach i pc, a teraz po prostu teraz dodają też możliwość grania w chmurze 

Opublikowano

ale te gry są już w game passie od dawna, teraz po prostu dochodzi opcja grania w nie dzięki chmurze

Opublikowano
3 minutes ago, ASX said:

Są już dostępne na konsolach i pc, a teraz po prostu teraz dodają też możliwość grania w chmurze 

Realizing Why Women Kill GIF by Paramount+

Opublikowano
19 minut temu, messer88 napisał:

Spencera dawaj Mortal Shella do passa.

Wydaje mi się, że to tylko kwestia czasu. 

Opublikowano
5 minut temu, szurubur napisał:

dzialają wam w hadesie acziki? 

działają, ale trzeba zamknać grę i włączyć na świeżo bez quick resume i wszytkie zaległe acziki wpadną

Swoją drogą bardzo ok z tego Hadesa, bardzo wciągająca

Opublikowano
14 minut temu, Figuś napisał:

image0.png

Zajebiscie, stęskniłem się za quakiem:)

Opublikowano

Najlepsza oferta na rynku :)

Opublikowano

kurde będzie trzeba faktycznie rozważyć kupno blachy

Opublikowano

Ta, niech tylko jeszcze wyczarują jakąś ludzką aplikację do Passa, bo to co teraz jest to śmiech na sali.

Opublikowano

Reklama jest naprawdę niczego sobie, ale jak mam być szczery to XGP na PC to katorga - czasem problemy z instalacją, tu w Hellblade nie mogłem zmienić rozdzielczości po podłączeniu PC do telewizora, tu się coś wykrzacza. Najlepiej działają gry 1st party od MSu, ale całościowo raczej negatywne doświadczenie.

Na Xboxiku however... :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Najlepiej działają gry 1st party od MSu, ale całościowo raczej negatywne doświadczenie.

No chyba nie : ) Z tego co sprawdziłem/ograłem: Gears Tactics - działa ok; MFS - trzeba mieć odpaloną non stop grę żeby ją pobrać i działa to jak łajno; Halo: MCC - nie można zainstalować pojedynczych gier, problemy z H:Reach na premierę, problemy z aktualizacjami; FH4 - wszystko ok oprócz tego że trzeba kombinować aby grać na DS4 (no i te nieskipowalne reklamy dodatków, ale to podobno wszędzie jest); Gears of War: Ultimate - gówno obesrane pod względem technicznym, klatki latają od 30 do 75 bez względu na ustawienia; Gears 4 - wszystko ok; Gears 5 - dziwne przycinki przy przechodzeniu do kolejnych lokacji (na dysku SSD). A większość gier nie MS działa bez problemu oprócz Hellblade który jest całkowicie skopany w sklepie MS (a przynajmniej był rok temu) i The Ascent (ale to łatają). A najgorsze jest to że często są to problemy specyficzne dla wersji z MS Store/Gamepassa.

Opublikowano

No tak, napisałeś że najlepiej działają gry 1st party MSu a ja napisałem jakie problemy miałem właśnie w takich grach. 3 gry działające dobrze na 7 to moim zdaniem słaby wynik. Ogólnie jak ktoś korzysta z XGP na PC tylko po to żeby odpalić gierkę (bez zwracania uwagi na achievementy, multiplayer itd.) i jeśli jakiś tytuł nie działa jak powinien to go kasuje i pobiera inny to oferta bardzo dobra. 

Opublikowano

Zacznijmy od tego że cały ten sklepik na PC jest zjebany u podstaw i wielu ludzi ma problemy nawet z tak banalnymi rzeczami jak instalacja czy odinstalacja gier

Opublikowano

Bzduras testuje Win11?

Opublikowano
Godzinę temu, Figuś napisał:

A jak ten sklepik wygląda na Win11? @Bzduras

Dam skriny może, bo wygląda całkiem podobnie do tego z W10, ale jednak trochę odświeżony jest. Nie jest to też finalny build sklepu z tego, co mi wiadomo i w wersji sklepowej systemu będzie jeszcze trochę się różnić.

Spoiler

image.thumb.png.e107865c5cf85f5722f28adf6ca1555e.png

image.thumb.png.8e734383efb2021808f867ba59903117.png

image.thumb.png.e69521ab559a4a1edff5ff9ce8d29d1d.png

image.thumb.png.8317e77555b41c8910f6a9e9d157b9c9.png

image.thumb.png.7e0ab62894635aa3e840428b7a03105c.png

Na pewno działa szybciej, instalowałem ze trzy gry przez ten sklepik i nie było cyrków jak na W10 z jakimiś przerwanymi transferami i innymi dziwnymi błędami znikąd.

Godzinę temu, ASX napisał:

Bzduras testuje Win11?

Każdy chętny może ściągnąć build z W11, wystarczy wskoczyć do programu Insider i wybrać kanał Beta:

image.thumb.png.8575f334ab8212ebb592cfc671a82fc5.png

Opublikowano

największe problemy z aplikacja miałem na PC, jak jechałem na jakieś wyczyszczanej wersji z piratebay ale reinstall oryginalnego win i po kłopocie

Opublikowano

Apka xboxowa jest ok, część gier ma dziwne problemy szczególnie jak wychodzi łatka albo jest inna wersja niż na steam ale z czasem łatają. Za to sklep MS do zaorania, jedna wielka reklama.