Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano

Tak są tu wyznawcy Xboxa którzy świadomie tyle płacą, po co to nie wiem ale są.

• Odpowiedzi 13,5 tys.
  • Wyświetleń 1,2 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano

Ja płacę pełną cenę od momentu kupna konsoli. 50 ziko to nie majątek, nie chce mi się nawet bawić w jakieś kody z lewych źródeł czy vpn’y^^

Edytowane przez KamilM

Opublikowano

Myśle że większość z 25 milionów subskrybentów płaci pełna cenę, bo większość ludzi nie ma czasu albo nawet nie jest świadoma by bawić w klepywanie kodów z eneby, jakieś VPNy czy konwersję z Golda.

Natomiast to forum skupia raczej ludzi zorientowanych więc tu częściej i chętniej korzystamy z okazji żeby przyoszczedzić na gierkach.

Opublikowano

Oczywiście, że ogromna, przeogromna większość płaci pełną cenę. Po prostu podpina kartę i zapomina o sprawie. 

Mi się skończył Gamepass 25 kwietnia. Kupiłem nowy kod i nawet nie odpaliłem jeszcze konsoli żeby go wklepać

Opublikowano

To tak samo jak z abonamentami na streaming. Mam kuzyna który cały czas ma jakieś CDA, Netflix, HBO itp. w jakiś promo za grosze albo nawet za darmo.

Są spodoby na wszystko, ale jak ktoś w temacie nie siedzi, to jak 95% ludzi płaci 100%.

Opublikowano
13 minutes ago, SnoD said:

To tak samo jak z abonamentami na streaming. Mam kuzyna który cały czas ma jakieś CDA, Netflix, HBO itp. w jakiś promo za grosze albo nawet za darmo.

Są spodoby na wszystko, ale jak ktoś w temacie nie siedzi, to jak 95% ludzi płaci 100%.

Raczej 99.5%. Nawet na tym forum, pełnym przecież świadomych graczy, ludzie płaca pełna cenę. Ja pewnie przy Starfield odnowię i też kończę z kodami. Jak kod kosztuje prawie 10, a normalna cena to 20$ to za 10 miesięcznie mi się nie chce bawić

Opublikowano
W dniu 3.07.2023 o 13:43, Czoperrr napisał:

Przecież ta gra jest do bólu liniowa i nie da się tam zaciąć. Podobało mi się bardzo, skończyłem w 3 nocne posiedzenia. Na słuchawkach robi robotę i polecam mocno.

Jest liniowa, owszem, ale czasem miałem problem, żeby znaleźć platformę, na którą trzeba wskoczyć. Może kwestia tego, że grałem z xcloud i czasem hoooya było widać w ciemniejszych miejscach, stąd skakałem na lewo i prawo, żeby postać wspięła się we właściwym miejscu.

Jak pisałem, jestem w mniejszości i mnie nie podeszło. Niemniej cieszę się, że ludzie są zadowoleni, bo przynajmniej jest w co zagrać :)

Opublikowano
13 minutes ago, ProstyHeker said:

Jest liniowa, owszem, ale czasem miałem problem, żeby znaleźć platformę, na którą trzeba wskoczyć. Może kwestia tego, że grałem z xcloud i czasem hoooya było widać w ciemniejszych miejscach, stąd skakałem na lewo i prawo, żeby postać wspięła się we właściwym miejscu.

Jak pisałem, jestem w mniejszości i mnie nie podeszło. Niemniej cieszę się, że ludzie są zadowoleni, bo przynajmniej jest w co zagrać :)

Upewnij się, że używasz światełka w ciemnych lokacjach 

Opublikowano
23 godziny temu, KamilM napisał:

Ja płacę pełną cenę od momentu kupna konsoli. 50 ziko to nie majątek, nie chce mi się nawet bawić w jakieś kody z lewych źródeł czy vpn’y^^

Nie trzeba bawić w zadne kody z lewych źródeł ani vpn żeby mieć tańszego passa.

Przecież konwersja golda na gpu 1 do 1 działa.

Kupujesz sobie golda na 2 lata a potem 1 miesiac gpu. Kobiec końcow otrzymujesz 25 m-cy gpu.

Opublikowano

Napaliłem się na Dordogne, bo uwielbiam takie artsy fartsy gierki, ale niestety fabuła to głównie jakaś drama niekochanej dziewczynki, a gameplay ogranicza się do popychania drzwi i klikania na obiekty. Momentami wygląda pięknie, ale jakoś nie chce mi się do tego wracać ;( 

Opublikowano
DOSTĘPNE DZISIAJ
Grand Theft Auto V
6 LIPCA
McPixel 3
11 LIPCA
Common'Hood
Insurgency: Sandstorm
14 LIPCA
Exoprimal
18 LIPCA
The Cave
Techtonica
Opublikowano
43 minuty temu, Bielik napisał:

Ważne, że w current genowej wersji to sprawdzi się ten tytuł, ogrywałem go na premierę więc jakieś 10 lat temu ?

Na pewno? Po dodaniu do kolejki kafelek gry wskakuje w zakładce Xbox One, a nie Series.

Opublikowano
1 godzinę temu, adasiulko napisał:

Na pewno? Po dodaniu do kolejki kafelek gry wskakuje w zakładce Xbox One, a nie Series.

u siebie widzę obie wersje, zwykłą i XS

Opublikowano

Bez sensu, że te całe 101 gb to ściągasz łącznie z online, a fabularny dodatek to tylko "dodatek". No ale pogram sobie, dokończę inne aktywności w fabule, jak zbieranie śmieci batyskafem czy co tam jeszcze, no i co najważniejsze w 60-klatkach. 

Opublikowano

A dobra trzeba w GTA zrobić transfer savów z last gena, zobaczymy czy zadziała sciagniecie wersji "zwykłej", upload sava i ściągnięcie wersji next gen?

Opublikowano
W dniu 5.07.2023 o 19:30, Faka napisał:

Bez sensu, że te całe 101 gb to ściągasz łącznie z online, a fabularny dodatek to tylko "dodatek". No ale pogram sobie, dokończę inne aktywności w fabule, jak zbieranie śmieci batyskafem czy co tam jeszcze, no i co najważniejsze w 60-klatkach. 

Ale to 101gb to nie jest tylko online? Bo u mnie ściągało jaki dwa osobne pliki i online olałem.

A dobra ja zjebalem bo zainstalowałem wersję dla Xbox one tym sposobem :/

Edytowane przez izon