Skocz do zawartości

Xbox Game Pass - gry w abonamencie

Featured Replies

Opublikowano
1 godzinę temu, krupek napisał:

Lipa, że PES wypada. Może nowego wrzucą za jakiś czas.

Podobnie było z PES 2019. Wyrzucili i z tego co pamiętam, zastąpiła go aktualna wersja. 

• Odpowiedzi 13,4 tys.
  • Wyświetleń 1,1 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Cześć, w ramach ćwiczeń programistycznych wykonałem stronkę z grami Xbox Game Pass. Nie będzie ona zbytnio reklamowana (nawet sensownej domeny nie ma) ale możecie przekazać dalej i dzielić się linkiem

• za 3 dni nowy rok, więc postanowiłem że zrobie podsumowanie ciekawszych gier które zapowiedziane są do Game Passa na przyszły rok:   1. Monster Hunter Rise - 20 stycznia 2023 r. 

Opublikowano
17 godzin temu, Aleks napisał:

Problemem są zaległości z poprzedniego miesiący? Co mają powiedzieć osoby, które wkroczyły w świat Xboxa i GP? Z usuwanych gier chciałbym zagrać w The Turing Test. Dobrze, że mam za sobą Untitled Goose Games. Gram w Horizon 4 i zacząłem Doom'a. W najbliższych planach Halo (seria), Sunset Overdrive...

Nigdy nie grałem tyle i w różne tytuły :notbad:

Odpuść sobie The Touring Test, Deliver us the moon czy Tacoma znacznie ciekawsze.

Opublikowano

Jak gra wypada z GPU to nie mozna juz w nia grac nawet jak sie ma zainstalowana? Bo ja tu z PS plusa przyszedlem ;)

Opublikowano
2 minuty temu, michu86- napisał:

Jak gra wypada z GPU to nie mozna juz w nia grac nawet jak sie ma zainstalowana? Bo ja tu z PS plusa przyszedlem ;)

Dokładnie tak.

Opublikowano

Było jakieś stanowicko Spencera już kiedy katalog Bethesdy wleci do GP?

Pograłby sobie człowiek z Skyrima bez koenieczności resetowaniak onsoli co 2h bo cache sie zapchało i fpsy spadły do 15 jak na ps3 xD

Opublikowano

To kupienie bethesdy to narazie niewiele dało realnie użytkownikom xboxa, chyba że amunicji trochę do CW dostarczyło.

Opublikowano
12 minut temu, Soban napisał:

Pograłby sobie człowiek z Skyrima bez koenieczności resetowaniak onsoli co 2h bo cache sie zapchało i fpsy spadły do 15 jak na ps3 xD

No ale na PS4 Skyrim w tej specjalnej edycji działa bardzo zacnie :notbad:

Opublikowano
29 minutes ago, Soban said:

Było jakieś stanowicko Spencera już kiedy katalog Bethesdy wleci do GP?

ja na swojej nie mogłem po dłuższych sesjach wchodzić do wody, bo mi wieszało konsolę haha :)

Opublikowano

Ej, wstyd się przyznać, ale w życiu nie grałem w nowe Batmany z trylogii Arkham. 

Widział ktoś na next-genie? 

Wygląda lepiej niż na PS4? 

Jak tak, biorę wersję xboksową kolekcji (może ktoś chce sprzedać?) :D

Opublikowano

bardzo ładna wrzutka z nowymi grami do XGP  :banderas:

Opublikowano
9 minut temu, BrandonLee_z_TheCrow napisał:

Ej, wstyd się przyznać, ale w życiu nie grałem w nowe Batmany z trylogii Arkham. 

Widział ktoś na next-genie? 

Wygląda lepiej niż na PS4? 

Jak tak, biorę wersję xboksową kolekcji (może ktoś chce sprzedać?) :D

Tam chyba żadnych upgrejdów nie było, trochę rozmazane te batmany mogą już być, ale jedynka nadal warta ogrania dla najlepszego klimatu i fajnych walk z bossami. 

Opublikowano
1 godzinę temu, dee napisał:

No ale na PS4 Skyrim w tej specjalnej edycji działa bardzo zacnie :notbad:

Niech jeszcze dadzą 60fps przy 4k bez modowania:banderas:

Ponoć biblioteka od Bethesdy wjedzie na początku przyszłego roku.

Opublikowano

Trzeci raz ograć Skyrim, a przy tym wbić calaczka ( na PS4 miałem platynkę)? Brzmi jak plan na życie :dafuq:

Opublikowano

Co trzeba zrobić, żeby gry z Golda przypisało do konta? W Plusie wystarczyło dodać chyba do biblioteki. A tu?

Opublikowano

zainicjować pobieranie wystarczy, później możesz anulować ściąganie. 

Opublikowano

Ewentualnie ze strony je przypisać do konta i wtedy nawet nie będzie ich pobierać  czy wrzucać do kolejki pobierania. 

Plus jak inne regiony dostają inne tytuły to na stonce też da się je przypisać bez żadnego kombinowania. 

Opublikowano

Kupijąc xsx i zakladajac nowe konto A specjalnie dla gpu 3 miechy za 4 zł (aktywując ofertę) i grając na innym koncie B,które ma być właściwym to:

po upływie okresu promocyjnego na koncie A, aktywuję gpu na koncie B,to:

mogę grać we wcześniej pobrane gry z konta A z gpu,czy muszę je pobierać od nowa?(konto A nie ma juz aktywnego gpu).

Opublikowano

Ten Control wygląda i chodzi jak gówno ale story wciąga.

Po odpaleniu myślałem że znowu gram na ps4.

Opublikowano

Nie gadaj, sam gram w to Control na Sexie i dobrze chodzi, nic nie tnie i się nie zacina więc nie wiem, o czym tu gadasz XD. Żadne tam gówno źle nie chodzi, konsola mocna, to tam nic źle nie działa, płynnie w tych głupich 30-stu klatkach chodzi, ale mowy o gównianym chodzeniu nie ma.

Opublikowano

Zostałem rozpieszczony Gearsami, Forzą czy nawet Fallen Order który lepiej wygląda a chodzi w 60fpsach.

Opublikowano

dlatego kupiłem wersje Ultimate i czekam na patcha xD mam nadzieje ze styczeń luty wleci xD