Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 5,8 tys.
  • Wyświetleń 632,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Na tym forum jest coś takiego jak konsolowy ex, aby mogły być nowe topiki w dziale Xbox.       

• Recenzji EDGE prawdopodobnie nie bedzie, bo embargo wymaga skonczenia gry a ponoc gra jest tak chujowa ze recenzent nie ma zamiaru jej konczyc. xDDDD

Opublikowano

Fak... Nadal mam beczunię z kultu Kojimy i tego bezgranicznego zaufania, którym darzy go Sony, ale...

No bardzo intrygująca wizja. Jeśli wszystko fajnie zagra i zostanie fabularnie wyjaśnione, do tego porządny gameplay... To może być najlepsze i najbardziej oryginalne nowe IP od lat.

Czekam na konkrety, ale oczywiście chcę w to zagrać :)

Opublikowano

Kurna liczyłem na soczysty gameplay, którego nie dostałem :(  

Owszem gra mocno intryguje swoją tajemniczością - te wszystkie trailery, ale już bez przesady Kojima.

Na tym całym wydarzeniu Sony powinna być mięsista rozgrywka, pokazująca i potwierdzająca fanom Kojimy, czego tak naprawdę oczekiwać.

Opublikowano
W dniu 8.12.2017 o 20:44, MEVEK napisał:

Taki klimat   :obama:  

Zastanawiam sie o co chodzi z tymi śladami odbitych dłoni na błocie, chodzą na rekach xD 

No i czekam na nowe wypieki Yonga :ohboy:

Bardziej bym celował w to, że mają stopy jak małpy

Opublikowano

Ten trailer choć długi to jest tak pokrecony że tylko Kojima mógłby to wymyślić. 

Opublikowano

Tylko żeby sami nie pogubili się w scenariuszu. Tam jest tyle dziwnych rzeczy...

Opublikowano

Mechanika umierania zbliżona do tej z Soulsów brzmi intrygująco.

Edytowane przez Frantik

Opublikowano

Obstawiam, że ten gówniak to hodowanie w kółko siebie do grania po zgonie.

Opublikowano

Fani juz znaleźli jakieś powiazania między tym a poprzednim trailerem?

Opublikowano

Np to, ze ten gostek wygladajacy jak z oddzialow specjalnych to postac Mikelsena - robi identyczny gest stojac na samochodzie, co w pierwszym trailerze.

Opublikowano

@XM. W sumie jak pan Japończyk wyżej mówi. Osobiście spodziewałem się więcej smaczków.

Opublikowano

Chyba , że mamy do czynienia z przeciwnikami którzy wysysają duszę/organizm/chuk wie co i niemowlaki to rodzaj dealu za przeżycie. Takie dodatkowe HP/bariera xD. Ok chyba popłynąłem.

Opublikowano
4 godziny temu, mugen napisał:

Obstawiam, że ten gówniak to hodowanie w kółko siebie do grania po zgonie.

To w sumie miałoby sens.

Opublikowano
W dniu 12.12.2017 o 01:37, Nemesis napisał:

Tylko żeby sami nie pogubili się w scenariuszu. Tam jest tyle dziwnych rzeczy...

a propos tego, ostatnio przy odswiezaniu sobie phantom paina, probowalem poskladac cala fabule serii mgs do kupy - nie da sie. kojima ja tak rozpie rdo lil, ze jest pozbawiona calkowicie sensu. poziom mody na sukces over 9000

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Póki co nie wierzę w ani jedno jego słowo. Przez takie pomysły czas produkcji tylko się wydłuży i znowu za 5 lat wszyscy będziemy narzekać, że nie tak miało być.

Opublikowano

Ciekawe z jakich filmów tym razem ukradł pomysły i wsadził je w grę. Trailer niezły, ale ujęcie w przełyku z dzieciakiem to już typowy wieśniacki japana humor. Wygląda na mocną grę tak jak MGS3 wyglądało do czasu jak jakiś pajac wskoczył na most i zaczął piorunami z palców walić a potem człowiek pszczoła mu pomógł XD To tylko pozory, że ten tytuł wygląda poważnie, w pełniaku na pewno wsadzi gdzieś gumowe kaczki na drzewach, kartony i słabe AI.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

E tam, ja nie wierzę ani w 2020, ani w PS5 - w najgorszym razie cross-gen. :) Myślę, że w razie nadmiernego ociągania się, pan Kojima zostanie przykładnie przyciśnięty i opamiętany przez Sony. Mam tylko nadzieję, że w takim wypadku gra nie skończy pocięta na odcinki, o czym K. kiedyś tam rozmyślał w jednym z wywiadów.

Opublikowano

Boze, obejrzałem to wczoraj co za pretensjonalne (pipi)olo na tym trailerze. Kojima znów pomylił medium. 

• 3 tygodnie później...