Opublikowano 30 maja 20195 l 16 minut temu, aux napisał: Drabina, spuszczanie się ze skałek i widoczki na plus. Wszyscy kupimy to na premierę, ale nie liczę na GOTY. Co najwyżej mocne 8/10. Brakuje mi w tym wszystkim jakiegoś Wow! Podejrzewam, że niektórzy mieli wielkie oczekiwania do DS, tylko ich problem polega na tym, że sami nie wiedzą czego oczekiwali. Oprawa - efekt wow klimat - jw fabuła i jej tajemniczość - jw rozgrywka - do oceny gdy płyta zakręci sie w naszym napędzie. Myślę, że większość sie ze mną zgodzi. Edytowane 30 maja 20195 l przez Kron997
Opublikowano 30 maja 20195 l 2 godziny temu, YETI napisał: Nie kojarzylem jej wcześniej. Ona będzie taką samą ikoną tej gry jak Stephanie Joosten (odgrywająca Quiet) dla MGSV. Hideo po raz kolejny stosuje podobną strategię z wyszukiwaniem fajnej dziewczęcej dupeczki co poprzednio
Opublikowano 30 maja 20195 l No to jak na PC to juz wiadomo czego się spodziewac po 3 dniach. DEATH STRANDING 2B FROM NIER NUDE WALKTHROUGH DEATH STRANDING FRAGILE NUDE WALKTHROUGH DEATH STRANDING THOMAS TRAIN WALKTHROUGH trzeba będzie się spieszyć
Opublikowano 30 maja 20195 l ta walka wyglada mocno srednio ale na pewno gra bedzie robic fabularnie to wychodzi na pc?? bardzo dobrze nie trzeba bedzie sie meczyc z 30 klatkami na komsoli
Opublikowano 30 maja 20195 l Żadna tajemnica już przy ogłoszeniu współpracy Kojima & Sony, było czarno na białym, że chodzi o konsolowe ekskluzywny. Pewnie wyjdzie pół roku po premierze, albo w tym sama czasie co wersja na PS5, czyli gdzieś rok po premierze. 1 godzinę temu, SebaSan1981 napisał: Ona będzie taką samą ikoną tej gry jak Stephanie Joosten (odgrywająca Quiet) dla MGSV. Hideo po raz kolejny stosuje podobną strategię z wyszukiwaniem fajnej dziewczęcej dupeczki co poprzednio Ale super dupeczka w tej grze już jest. <333333
Opublikowano 30 maja 20195 l 2 godziny temu, grzybiarz napisał: Nie podoba mi się, że sterujemy gościem z Walking Dead Co to za durny pomysł? Ja sobie mowie, ze sterujemy gosciem z Boondock Saints 2 godziny temu, milan napisał: hm? Uff.
Opublikowano 30 maja 20195 l 10 minut temu, cotek napisał: MAMA > Fragile Ej, weź to skasuj. Niech mi ktoś powie, że ta gra nie wyhebie skali na meta.
Opublikowano 30 maja 20195 l 1 minutę temu, milan napisał: To może obstawiamy 8.9 A jak mniej kasujesz konto?
Opublikowano 30 maja 20195 l Tutaj nie mam pewności, takie gnioty jak days gone od razu było widac z czym się je.
Opublikowano 30 maja 20195 l 33 minuty temu, YETI napisał: Żadna tajemnica już przy ogłoszeniu współpracy Kojima & Sony, było czarno na białym, że chodzi o konsolowe ekskluzywny. Pewnie wyjdzie pół roku po premierze, albo w tym sama czasie co wersja na PS5, czyli gdzieś rok po premierze. Ale super dupeczka w tej grze już jest. <333333 Fajny spuchnięty ziemniaczek xd. 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał: Ona będzie taką samą ikoną tej gry jak Stephanie Joosten (odgrywająca Quiet) dla MGSV. Hideo po raz kolejny stosuje podobną strategię z wyszukiwaniem fajnej dziewczęcej dupeczki co poprzednio Z tą różnicą, że wtedy faktycznie była fajna. Co do gry i całej dyskusji, to niektórzy tutaj trochę mocno popłynęli z tymi lamentami na "dzisiejszych graczy", w temacie praktycznie nie było mocnych słów krytyki, no ale wiadomo, mamy się jarać. Wątpliwości są uzasadnione, Bluber słusznie zwracił uwagę na to, że zespół jest inny i nie ma co przekładać jakości gameplay'u z Phantom Pain na DS, ten moment uderzenia walizką czy co to tam było pachnie drewnianą włócznią z Horizona na kilometr, ja rozumiem, że ma się liczyć fabuła, tajemnica itd., ale nie czarujmy się, Hideo wyczerpał kredyt zaufania w tym temacie w okolicach 2004. MGS4 to momentami mocna grafomania i gdyby nie fan service co krok, to na pewno nie zbierałby takich ocen, Peace Walker przemilczę, a zagranie jak na skrzypcach w piątce to już klasyk.
Opublikowano 30 maja 20195 l MGS V miał 93 i co z tego wynika? Trzeba było Pana Kojime pocieszyć i dać mu order z ziemniaka za całokształt kariery.
Opublikowano 30 maja 20195 l Czy tylko mi świat DS pokazany do tej pory przypomina FF The Spirits Within?
Opublikowano 30 maja 20195 l Jest analiza, ponad 1h, az tak obecnie mi się nie nudzi, ale jak ktoś obejrzy to niech podzieli się co tam chińczyk wymyślił.
Opublikowano 30 maja 20195 l Czyli z niczym dobrym Wam się nie kojarzy...To o czym będzie ta gra? Kurier przyszłości w ferworze dostarczania paczek będzie unikał demonów przeszłości? Edytowane 30 maja 20195 l przez da$io
Opublikowano 30 maja 20195 l Tak to może wyglądać. Kurier + główkowanie jak przejść przez górę, na górę, pod gore i nie dać się zabić. Mnie się podoba :]
Opublikowano 30 maja 20195 l Albo masa dużo fetch questów. Połączenie z innymi obozami poprzez dostarczanie im materiałów Tragedia by była.
Opublikowano 30 maja 20195 l 7 godzin temu, grzybiarz napisał: Nie podoba mi się, że sterujemy gościem z Walking Dead Co to za durny pomysł? Jakos sobie nie moge przez to wyobrazic polskiej wersji.