Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Zawsze możesz poprosić jakiegoś dorosłego, żeby ci na głos czytał.

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 599,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Już wcześniej było, ale imo warto przypomnieć, premiera w ten piątek. 

Opublikowano

Ragnarok - pierwsze trzy odcinki dosyć średnie, później trochę lepiej i jak się rozkręciło to się skończył :pawel:  potencjał jest,

No i musiałem oglądać z lektorem bo jednak skandynawskie języki męczą ucho.

Opublikowano

Nowy serial od twórcy The End of the F***ing World i prodcentów Stranger Things :ohboy:

Premiera 26 lutego

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Za wiele trailer nie pokazuje, ale wyczuwam luźną fabułę, fajną scenerię i klimat dorastania. Bierę.

Opublikowano

Czy oni teraz robią coś nowego poza young-adult :notbad:

Opublikowano

Ja po Wiedźminie skończyłem subskrypcję Netflixa.

I z tego co słyszałem, że ma wyjść ciekawią mnie jedynie sequele - Stranger 2, Kingdom 2, Dark 3 i Stranger Things 4.

Zwłaszcza ten pierwszy, którego sequel potwierdzono w zeszłym roku, ale nie wiem czy wejdzie do Netflixa.

Opublikowano

A jednak jest coś z konkretną datą co sprawi że znów wezmę netflixa :D

Pierwsze sezony bardzo dobre.

Opublikowano

W moim przypadku często wrzuca usunięty serial z powrotem od pierwszego odcinka. Mogliby jak na Amazonie, tam można z poziomu aplikacji usuwać z listy.

Opublikowano

Właśnie obejrzałem i śmiało mogę polecić. Bardzo dobry i kolejny udany film Netflixa. Świetnie zagrany, nie tylko Sandler pokazał klasę, intensywny, trzymający widza w napięciu do samego końca. Fabularnie również dobrze, no i moje odkrycie, Julia Fox. Kto jeszcze nie widział, śmiało może szykować się na kawał porządnego kina.

Edytowane przez YETI

Opublikowano
12 godzin temu, YETI napisał:

Właśnie obejrzałem i śmiało mogę polecić. Bardzo dobry i kolejny udany film Netflixa. Świetnie zagrany, nie tylko Sandler pokazał klasę, intensywny, trzymający widza w napięciu do samego końca. Fabularnie również dobrze, no i moje odkrycie, Julia Fox. Kto jeszcze nie widział, śmiało może szykować się na kawał porządnego kina.

A ja mam mieszane uczucia. Film jest strasznie chaotyczny, szybki i pędzi jak oszalały, autentycznie się zmęczyłem po obejrzeniu. Jest raptem kilka chwil wytchnienia a tak to Sandler biega, krzyczy, biega, krzyczy, biją go, on bije, biega, krzyczy.

Kreacja faktycznie bardzo dobra, bo gość jest uosobieniem Człowieka Sku.rw.iela i życiowego nieudacznika, który wpadł w nałóg i ma cały świat w du.pie byleby dostał co chce. 

Do tego Nowy Jork z drugiej, tej mało pokazywanej strony. No i ta nowa laska Fox :obama:

Fajnie, że pojawia się coś takiego na Netflixie, ale żeby Mesjasz? Niee. 

Opublikowano

Żaden mesjasz, ale bardzo dobry film, taki na 8/10. Fakt, jest głośno i chaotycznie, ale mi to nie przeszkadzało. Niektóre sceny, zwłaszcza te u jubilera są bardzo fajnie nakręcone. Mała powierzchnia, na której znajduje się kilka postaci, które ciągle się przekrzykują i wyma(pipi)ą rękami. 

Opublikowano

skończyłem dziś 1. sezon Sex Education i nawet fajny serialik :notbad: 

ale jeśli chodzi o young-adult to do Skins nawet nie ma podjazdu :lapka: 

Opublikowano
W dniu 4.02.2020 o 18:02, chris85 napisał:

:mog:

A propos odkrywania różnych rzeczy - ja 2 tygodnie temu zorientowałem się że przy wyłączonym TV naciskając przycisk NETFLIX/Amazon na pilocie TV się odpali od razu przechodząc do apki.