Skocz do zawartości

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 8,1 tys.
  • Wyświetleń 738,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

I wskaznik stolca. Jak zbiera mu sie na srake to szybciej biega.

Opublikowano

Wczoraj skończyłem.... co by tu napisać, pustka nastała bo jedna z najlepszych przygód w świecie elektronicznej rozrywki dobiegła końca. Gra kompletna, fabularnie, graficznie, dźwiękowo, wszystko tu zagrało i niczego bym nie zmienił, niczego nie zabrakło. Zazdroszczę tym którzy mają ją jeszcze przed sobą.

Opublikowano

jestem w polowie, wiec bedziesz mi zazdroscil do konca zycia.

Opublikowano

myślicie że za 20 lat będzie warte 15 razy tyle? 

trochę kusi żeby zainwestować :obama: 

Opublikowano

Teraz to lekko z 10 lat :kaz: a jak jakieś ludzkie odpady będą grać w to zyebane multi to może to i z 15 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Singiel zaliczony. Bardzo dobrze to poprowadzili, od poczatku, po sam koniec. Odczulem male dejavuz przez pryzmat jedyneczki, ale tutaj to bylo konieczne. Swietny epilog.

Teraz lece zwiedzac N.Austin :we_need_to_go_deeper: 

Edytowane przez MEVEK

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Nieźle, dam znać kumplowi co ogrywa wszystko na pc, będzie zadowolony z niusa. A w Game na plejstację cztery już po 15-cie funa można używańca kupić.

Opublikowano

I fajnie, już chcę zobaczyć to w najwyższych ustawieniach graficznych <3

Opublikowano

Oby tylko rockstar nie pajacowalo z modowaniem. Jest potencjał na niesamowite dopakowanie graficzne, już z gta v ludzie cuda wyczyniaja

Opublikowano

Ależ to będzie kosa ten cały RDR2 na PC. Czaicie wgrać moda na responsywne ruchy Arthura, a nie jak gunwowóz z węglem na garbie, albo bieganie po obozie. Milion modów i urozmaicanie rozgrywki.

Edytowane przez Faka

Opublikowano
40 minut temu, Ukukuki napisał:

Aż kupię drugi raz, ciekawe jakie mody będą. 

NAKED ARTUR MORGAN, PENISES AND VAGINAS IN THE GAME, 100 SADIE HENTAI OUTFITS

Opublikowano

Na Ps4 skończone , teraz kończe prawie wersje xone a tutaj taka bomba . Jakoś miesiąc temu wymieniłem procesor na i9-9900k i grafike 2080ti a i tak dam sobie głowe uciąć że Rockstar nie ogarnie tematu z optymalizacją. Na konsolach się znają ale mój topowy pc nie trzyma 60 klatek w gtav 1440p bo trawa zabija 30 klatek.

Opublikowano

ale jaja, a co z jedynką? 

rockstar niedawno rozdawał gta sa za free w swoim launcherze, pewnie gra będzie na wylacznosc w tym ich programiku

Opublikowano

No nie będzie. Już zapowiedziano, że również na Epic Store i Stadii w listopadzie, na Steamie w grudniu.

Opublikowano

jedynka wyszla 9 lat temu, ktos jeszcze w to nie gral? jako remaster byloby fajne ale chyba nigdy nie widzialem remastera od rockstar

Opublikowano

LA Noire dostało remaster. 

Opublikowano

o, i znowu mialem racje.

pupek, i gdzie te twoje dlc do singla na ktore czekasz?

apropo modow, ciekawe ile minut od premiery minie by podmienic modele i jezdzic jeleniem na koniu XD 

Edytowane przez Najtmer

Opublikowano
W dniu 4.10.2019 o 19:34, suteq napisał:

LA Noire dostało remaster. 

Ale to nie gerka rockstar :potter: