Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Prosiłbym o podesłanie leaków. Już trochę przed oczami mi przeleciało, więc chcę zobaczyć całość.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l 2 minuty temu, Wiolku napisał: Sprawdziłem te leaki i jestem zaintrygowany, naprawdę. Ja nie sprawdzałem, ale chyba się domyślam. I powiem szczerze, że jeszcze bardziej się nakręciłem na grę.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Wstawi ktoś w spoiler te leaki polityczne bez tych fabularnych? (Tj. Bez tego np. kto ginie i jak przebiega historia, tylko te gdzie sa te kontrowersyjne tresci sjw wcisniete)
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Homofobiczni kultyści i polujące na osoby, jedna z protagonistek to najprawdopodobniej trans, ma znaczący wpływ na fabułę, ZNACZĄCY. Edytowane 28 kwietnia 20204 l przez Rozi
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l 50 minut temu, Pupcio napisał: nie będzie Multi Ale bedzie multikulti
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Bardziej chodzi jaki to ma wpływ na fabułę, a ma wielki XDDD Edytowane 28 kwietnia 20204 l przez Rozi
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Jeśli serio te leaki się potwierdzą, co Rozi zapodał w spoilerze, to ha tfu na fabułę XD Pokusa była zbyt silna, żeby w końcu zobaczyć, o co ten cały szum. Edytowane 28 kwietnia 20204 l przez Faka
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Jeszcze co do prowadzenia fabuły, to podane zdarzenia są mocne, zaskakujące i dobrze umotywowane mogły by być naprawdę czymś ciekawym. Ale jeśli będzie to wszystko umoczone w wątkach seksualności, lgbt srete te, no to lipa. Oby się nie przerzuciło to na innych i w God Of War 2 dowiemy się że Kratos lubił czasem posiorbac jakiemuś satyrowi
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Haha jak to co przeczytałem od roziego to prawda to dickman niech sobie idzie robić seriale do Netflixa a nie zabiera się za gierki.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Jak to ktoś napisał na reseterze: You know, Ellie, we really are the sUbVeRtEd ExPeCtAtIoNs. Wymyślili fabułę i zwroty, których nikt się nie spodziewał albo nie chciał żeby się spełniły. A jak ktoś chce wiedzieć o co chodzi, to na Reseterze jest konkretny spoiler thread ze screenami.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Widzę że niezła wojna w komentarzach, faktycznie polecieli po bandzie. Jeśli na poważnie poruszyli jakieś tabu, to czapki z głów za odwagę.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l 2 godziny temu, Observer napisał: Wbiłem się na spoiler w komentarzach na fb ultimy. Ale był tak durny że mało wiarygodny. Nie ma (pipi)a żeby przez dwa miesiące sie nie wbić w spojlery, chyba ze sie zrezygnuje z neta. Myśle, że jak się nie będzie wchodzić w komentarze na wszelkich portalach społecznościowych to się jest raczej bezpiecznym. Tam najwięcej jest tego ścierwa.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l youtube.com/watch?v=YmAyRbDOSSc To uczucie gdy "twist fabularny" weźmie cię w obroty tak, że będziesz oszołomiony i nie będziesz umiał nawet utrzymać kontaktu wzrokowego
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l No cóż, ogra się tego fabularnego crapa w plusie. Pozostaje mieć nadzieję że reżim sjw nie wymusi zmiany drugiej wyczekiwanej gry na Gay Of Tsushima.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Zapewne Dickmann świetnie dogaduje się z ekipą Dice. Jak ich dopadnie bezrobocie będą sobie mogli ponarzekać w kącie na homofobię graczy. Z drugiej strony gra powinna dostać ogromne wsparcie środowisk LGBT i sprzedać się w milionach.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Spoiler Po przejrzeniu spoilerów - dla mnie seria nie żyje. 1 część przeszedłem jakieś łacznie ok. 10 razy, ale to jest jakiś żart i wcale nie chodzi tu o samą politykę i SJW. Jako gracze spędziliśmy 15-20h z Joelem i Ellie. Teraz na samym początku gry jakiś no-name psychopata zabija jednego z głównych bohaterów i spędzamy kolejne pół gry próbując się zemścić i nagle w połowie gry mamy się przełączyć na w/w psychopatę, żeby ubić drugą główną bohaterkę? Jaka ma być motywacja ze strony gracza, żeby faktycznie pociągnąć to dalej? Pomijając już to, że nie widzę jak gracze mają się wcielić w postać psychopaty, dla którego zabicie niewinnej kobiety w ciąży nie stanowi żadnego problemu, cała fabuła jest mega płytka - "ty zabiłeś mojego człowieka to ja zabiję ciebie" i tak w kółko jakieś 3 razy. Fabuła 1. części była 10 razy ciekawsza. Jeśli chodzi o samo politykowanie to też nie widzę tu za bardzo sensu. Sam nie zgadzam się z poglądami współczesnych ekstremalnych lewicowców, ale nie wydaje mi się, żeby spodobał im się pomysł pierwszej (IIRC) dużej roli postaci transseksualnej jako stereotypowego transa (absurdalnie napakowana kobieta z jednoznacznie męską budową ciała), który brutalnie zabija wszystkich, którzy nadepną mu na odcisk. Najbardziej mi szkoda tych setek ludzi, którzy przez lata rujnowali sobie psychikę pracując w nieludzkich warunkach nad tym gunwem. Rockstarowi się upiekło, bo RDR2 było arcydziełem, ale mam nadzieję, że w ND za to odpowiedzą. Kupiłbym chyba tylko po to, żeby dojść do 2. połówki i mieć rozrywkę z zabijania Abby.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Czyli ta cała Ellie ma Spoiler ma fjuta w końcu czy nie ma? Czy chodzi o inna postać? Już całkowicie zgłupiałem tym całym sjw w grze. Edytowane 28 kwietnia 20204 l przez Faka
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l 6 minut temu, Faka napisał: Czyli ta cała Ellie ma Pokaż ukrytą zawartość ma fjuta w końcu czy nie ma? Czy chodzi o inna postać? Już całkowicie zgłupiałem tym całym sjw w grze. Spoiler Nie wiem czy złapałem przynętę, ale nie, nie ma. Nowa postać przedstawiana jako kobieta może mieć, ale chyba też to nie jest w 100% potwierdzone.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l @tata_arek Żaden bait, chciałem się upewnić czy to cały czas o nią chodziło.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l 2 godziny temu, Hendrix napisał: Przecież dokładnie ze względów światopoglądowych część osób nie kupi właśnie kolejnej części TLoU. I ma do tego prawo. Cutscenki można skipować przecież. No chyba że ktoś traktuje gre w kategorii deklaracji politycznej, to raczej jednostki.
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Powiedz mi jak można grać w grę fabularną i pomijać cutscenki? Ja tego nie ogarniam...
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l Teraz, Shago napisał: Powiedz mi jak można grać w grę fabularną i pomijać cutscenki? Ja tego nie ogarniam... Wiedźmin 3, pozdrawiam
Opublikowano 28 kwietnia 20204 l 2 minuty temu, aph napisał: Cutscenki można skipować przecież. No chyba że ktoś traktuje gre w kategorii deklaracji politycznej, to raczej jednostki. TLoU nie broni się samym gameplayem. Bez historii gra jest jak najbardziej dobra, ale gameplay nie był powodem, dla którego 10/10 sypały się z rękawa.