Opublikowano 18 maja 20177 l O oprawe artystyczną nie ma co sie lękać. To pewne. Sapkowski jedynie może im przypomnieć który to był miecz na potwory a który na ludzi. Więc chuy z nim. Oba były na potwory, niestety tego nawet w grach nie ogarnęli.
Opublikowano 18 maja 20177 l niezle musi byc sapek obrazony, bo jak do tej pory, w zadnym zagranicznym newsie na temat serialu nie znalazlem zadnej wzmianki o grach jedynie pierdzenie w stylu "witcher, the very famous book franchise" xd chociaz licze na to, ze netflix sapka wy chu ja i beda wspolpracowac z cdp jak ja tym typem gardze, jako czlowiekiem Edytowane 18 maja 20177 l przez Andżej
Opublikowano 18 maja 20177 l Pierwsza postać obstawiona Vesemir Edytowane 18 maja 20177 l przez SG1-ZIELU
Opublikowano 18 maja 20177 l CDPR nie bierze udziału w produkcji. Nie wiem czy to dobra wiadomość, ale skoro nie mają praw w sprawie kina to można się było spodziewać. Andrzej, wszystko na twoich barkach.
Opublikowano 18 maja 20177 l Andrzej, wszystko na twoich barkach. W barku to on ma pochowane eliksiry.
Opublikowano 18 maja 20177 l jakis czas temu na konwencie we wrocku byl pod ich wplywem xd Próby traw to on ma przed każdym konwentem :P
Opublikowano 18 maja 20177 l Nie zdziwię się, jeżeli Geralta zagra Dwayne Johnson. Mam nadzieję, że w końcu powstanie dobra ekranizacja książki Sapkowskiego. Wciąż w pamięci mam ten polski "kaszalot". Edytowane 18 maja 20177 l przez Solderowy123
Opublikowano 18 maja 20177 l CDPR nie bierze udziału w produkcji. Nie wiem czy to dobra wiadomość, ale skoro nie mają praw w sprawie kina to można się było spodziewać. Andrzej, wszystko na twoich barkach. Kurde, co za nius, też go już widziałem na kilku portalach. Ciekawe kto jeszcze nie bierze udziału w produkcji serialu, autor komiksu, gry fabularnej, audiobooka? W sumie dawno nie widziałem takiej fali hajpu. ;)
Opublikowano 19 maja 20177 l Widzę, że Bagiński ostro ciśnie w dziwne projekty - wygląda na to, że jest reżyserem live-action na podstawie Saint Seiya xDDDDD
Opublikowano 19 maja 20177 l No film "Wiedźmy cośtam" sprzed 5 lat był ciągnięty przez... hm, Cage'owatą rolę Cage'a. :zdjęciejeszczesmutniejszegoSapka: Edytowane 19 maja 20177 l przez ogqozo
Opublikowano 19 maja 20177 l Taka prawda. Sapkowski może zaklinać rzeczywistość ile chce, ale bez trylogii Wieśka od CDP, ten serial nigdy by nie powstał.
Opublikowano 19 maja 20177 l Taka prawda. Sapkowski może zaklinać rzeczywistość ile chce, ale bez trylogii Wieśka od CDP, ten serial nigdy by nie powstał. Ano racja. To gra rozpromowała książki. Zyebauli z tłumaczeniem na zachód i marketingiem. Do czasu premiery drugiej części gry mieli w USA opublikowane "Ostatnie życzenie" i "Krew Elfów" z pominięciem "Miecza przeznaczenia". Później pojawiła się druga część gry i dopiero wtedy tłumaczenie ruszyło z kopyta, ale już z grafikami z gry na okładkach. Jak dureń nie potrafi myśleć gdy jest trzeźwy to ma sytuację na jaką sobie zasłużył.
Opublikowano 19 maja 20177 l AS ma po prostu mega-epicki ból doopy i tyle. Miliony przeszły mu koło nosa i nie wytrzymał więc zaczął hejtował CDP i w końcu przesadził gdy wyzwał graczy od debili. Teraz jest konsultantem kreatywnym bo widzi kasę i większy prestiż. Wśród graczy będzie spalony na zawsze.