Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

W co byś sobie zagrał/zagrała?

Featured Replies

Opublikowano

Zawsze zostaje granie w chmurze bez kupna konsoli jeśli tylko ten jeden tytuł tak do Ciebie trafia.

• Odpowiedzi 492
  • Wyświetleń 65,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie mam tak, w 99% przypadków jak gra nie podoba mi się na trailerze/gameplayu to nawet przez myśl mi nie przechodzi ją sprawdzać.

• Kazdy ma miejsce na crt w salonie ale nie kazdy ma stara ktora mu pier.doli zeby zeby to pochowal.

• Ale bym to pre-orderował... 

Opublikowano

Granie w chmurze jest bez duszy.  Trochę  jak robienie laski w gumie.

Opublikowano
8 godzin temu, SebaSan1981 napisał:

Ale dla jednej gierki nie ma sensu kupować

Kierwa to ja też bym sobie zagrał w Zelde czy Metroid Dread (no i może cosik jeszcze) ale też nie wiem czy to nie zbyt mało i sprzęt by leżał. 

A przede wszystkim czy znajdę czas, bo nawet kilka gier mam jeszcze do ogrania na dużej konsoli 

Opublikowano

Jadąc dzisiaj z pracy i patrząc jak liście spadają z drzew do tego ostre słońce przypomniała mi się Forza horizon 1.
Włączyłem soundtrack i zacząłem łamać przepisy prędkości.

Opublikowano

Doskonale Cię rozumiem :lapka:

:whistling:"Sun is shining everyday" :whistling:

1739911419_ForzaHorizon(3).thumb.png.ba850cdd5924cc29a7e61943ff4cd52e.png

Cudowna gierka :wub:

Opublikowano

No ciekawe, co to jest. Obstawiam Crash Team Racing z PSX.

Tym bardziej, że to temat "W co byś sobie zagrał/zagrała", a nie "Wrzuć skrina", więc może lepiej idź sprawdź czy w ameryczce ktoś nie powiedział czegoś centrystycznego zamiast się przypierdalać jak łeb

Opublikowano

Dopadła go figaroza.

Opublikowano

Forza to niby co roku to samo, ale bez trudu idzie rozpoznać Forze Godrizon 1 po tym pomarańczowym filtrze i cudownym klimacie jesiennego Kolorado.

Opublikowano

A bym se w Devil May Cry VI piznął łajesu :fsg:

Opublikowano

To jeszcze z 7 lat czekania i marzenia się spełnią.

:sadkek:

Opublikowano
12 godzin temu, Figaro napisał:

a może, kurwa, po 17 podstronach, nauczysz się podawać tytuł gry? 

Agresywny lewak? Stare, znałem :sir:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Kurczę, zagrałbym w cokolwiek, byleby przyciągnęło na dłużej niż pięć minut.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Odpicowany do dzisiejszych standardów Total Overdose :banderas:Miałem sobie kupić oryginał, ale strasznie się zestarzała.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Zagrałbym sobie w jakieś fajne rpg mobilne (gba, nds, 3ds), takie proste jak final fantasy 3/4 z ndsa, gdzie łatwo się expi i nie ma zbędnego gadania. Włączyłem przed chwila radiant historia to klepią klepią i klepią Nom stop. Wkurzają mnie te gadki i tutoriale

Opublikowano

Test drive. Nie wiem czemu, ale mam przeczucie, ze zagrywalbym sie w ta scigalke (a nie jestem fanem racerów).

Opublikowano
  • Autor

Może bym nie zagrał "w", ale bym pograł "na" nowym handheldzie od Sony gdzie mógłbym pograć w aktualne wersje gierek tylko na przenośniaka. Wiadomo jest switch, ale dla mnie nawet lite jest zbyt duży, ale lite też bym nie chciał wiedząc, że jest pełnoprawna wersja konsoli z odłączanymi kontrolerami. Steam deck za to poza zasięgiem finansowym. No i konsola musiałaby być powiązana z kontem psn, a to tylko od Sony. Myślę nad vitą, ale nic nowego na nią przecież nie wychodzi, a w bibliotece szału jakiegoś nie ma. Na nowego handhelda od sony nie ma co liczyć bo jest remote play przecież, a sony też ładuje teraz hajs w vr a nie nowe niepewne przenośniaki.

Opublikowano
11 godzin temu, Plugawy napisał:

Może bym nie zagrał "w", ale bym pograł "na" nowym handheldzie od Sony gdzie mógłbym pograć w aktualne wersje gierek tylko na przenośniaka. Wiadomo jest switch, ale dla mnie nawet lite jest zbyt duży, ale lite też bym nie chciał wiedząc, że jest pełnoprawna wersja konsoli z odłączanymi kontrolerami. Steam deck za to poza zasięgiem finansowym. No i konsola musiałaby być powiązana z kontem psn, a to tylko od Sony. Myślę nad vitą, ale nic nowego na nią przecież nie wychodzi, a w bibliotece szału jakiegoś nie ma. Na nowego handhelda od sony nie ma co liczyć bo jest remote play przecież, a sony też ładuje teraz hajs w vr a nie nowe niepewne przenośniaki.

Od dłuższego czasu chodzi za mną dokładnie ta sama myśl. Zarówno PSP jak i PSV to były cudowne konsole w moich oczach. Do PSP mam ogromny sentyment, zaś PSV używam do dziś, bo i tak mam backlog. Choć i na PSP się znajdą jeszcze gry do przejścia, kiedyś. Obie konsolki fajne, przemyślane, świetnie leżą w dłoniach. Szkoda, że o PSV szybko zapomniało nawet Sony...

Mimo tego chciałbym swego rodzaju następcę. Nie żadną maszynkę do chmury. Najlepiej coś w stylu Xbox Series S w formie przenośnej - tj. sprzęcik, który będzie miał wsteczne wsparcie dla starych platform (PSX, PSP, PS2, PS3) i ewentualnie wybiórczo odpalałby nowsze gry (PS4) w jakiejś ułomnej wersji, jak Switch... ;) No i opcjonalnie możliwość podłączenia do TV, jak PSTV. Myślę, że byłaby to też fajna opcja dla utrzymania przy życiu starych gier w formie cyfrowej, które obecnie są dostępne wyłącznie na te "martwe" platformy.

Testowałem swego czasu Remote Play z PS4 na PSV, ale był to bardziej bajer, niż coś praktycznego. Nie wspominając o tym, że połowa gier i tak mi nie działała, a konsole trzeba uruchamiać obie.

Marzenie ściętej głowy, wiem. Sony teraz idzie w inne technologie, a poza Switchem i Deckiem wszelkie przenośniaki nie dość, że stale zwiększają swe rozmiary, to bardziej celują w granie w chmurze, albo inny streaming. Nawet wczoraj przed snem pograłem chwilę na PSV i naprawdę rozmiar tej konsolki jest świetny do niektórych gierek, podczas gdy wspomniane Switch i SD to już cegły. A ja mimo wszystko lubię te małe sprzęty. Nie wszystko przecież musi być 8k na 85", żeby sprawiać frajdę.