kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 13 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2021 Podbijam przedmówcę, Control dosyć szybko pokazuje, czym jest, i poza standardowymi dla gier zmianami w gameplay'u idącymi w parze z progresem (nowe bronie, umiejętności, obszary) to raczej niczym Cię już nie przekona. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 O i takie coś lubie. Jak gra nie podejdzie w godzine to nie ma co się męczyć, a nie te mityczne "po 57.5h końcówka się rozkręci, cisnij dalej". Kiedys muszę odpalić w koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 933 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Nie wiem jak to wygląda godzinowo, odkryć jakąkolwiek inną broń niż beznadziejna pierwsza, dasha który jest przecież jakąś tam podstawą dynamicznych szczelanek i jak w tej kombinacji nie sprawia frajdy to wywalić z dysku. Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 671 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 No w sumie dash jest lekkim gamechangerem i frajda ze śmigania po planszach i siania rozwałki rośnie (a jak dochodzi lewitacja, to już w ogóle jest elegancko, ale to jakieś 2/3 gry, jak nie dalej), ogólnie gra od momentu zyskania "mocy" zyskuje, ale nie jest to przełom w stylu np. uzyskania dostępu do otwartego świata po wyjściu z Krypty w F3 czy po prologu Automaty. Co do pierwszej broni to przeleciałem na niej (w połączeniu ze "snajperką") chyba 90% gry xD. Dla mnie top i idealne wyważenie między celnością, szybkostrzelnością i siłą. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 334 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Same here, dopakowana podstawowa broń była używana przez całą grę, do tego snajperka, sporadycznie "granatnik", a cała reszta w tym "shotgun" to gówno. Mnie gra kupiła mechaniką już od samego początku, dash i lewitacja tylko dodały więcej możliwości. Jak nie pykło to nie pykło, nie ma co na siłę. Mnie np. Wiesiek 3 odrzucił i cóż zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Też najczęściej strzelałem podstawowym pistolecikiem, ale fun był z rzucaniem przedmiotami. Cytuj Odnośnik do komentarza
estel 806 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Ta, ja wlasnie gralem ze headshoty odnawiaja energie, szybsze przejmowanie przeciwnikow i chyba wiecej energii albo mniejszy koszt uzycia mocy. Przy takim polaczeniu strzelalem troche, a tak to non stop telekineza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 14 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2021 Też sporo używałem pistoletu, reszta broni bardziej jako dodatek. Mniegra kupiła z miejsca gameplayem i tajemnicą. Te wszystkie notatki to dla mnie był strzał w dziesiątkę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2021 Dopiero wlazlem do windy - wczesniej chodzilem i zwiedzalem pietro czytajac przy tym notatki. Wszystko jak narazie w jak najlepszym porzadku. Lubie takie tajemnicze korytarzyki. Bede miotal do rana cos czuje Reedycja. Pinkna ta destrukcja otoczenia. Robi robote jak w morde strzelil. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 22 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2021 Druga platyna tym razem w edycji z PS+https://twitter.com/Zeyomad/status/1418232890215776262?s=20 Ed. Dla mnie to jest najlepsza gra poprzedniej generacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Mam problem z poruszaniem sie po mapie. Ten budynek jest olbrzymi. Ciezko dotrzec do celu. Teraz szukam sektora zamknietego, technicznegogdzie ma byc wylacznik. No porazka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 612 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Tabliczki na ścianach lepiej prowadzą niż mapa xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Taa, na początku też miałem z tym problem. Lepiej korzystać z tabliczek, a mapa jedynie jako ogólny obraz. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Polskie napisy tez wolaja o poprawe. Nawet ja nie robie takich bledow ortograficznych - ale poza tym sie wciagnalem Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Ja tam nie pamiętam za dużo błędów, jedynie "trop" zamiast "ołowiu" mocno mi się rzuciło. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Błędów może wiele nie ma ale te nazwy broni brzmią komicznie. Kolejny tytuł, który utwierdza mnie w przekonaniu żeby nie tykać PL. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Widac malo raportow czytales, a one maja cos w sobie i fajnie sie je czyta. Wkurza ten ocenzurowany text tylko. Czasem wychodzi ze tylko 3 linijki sa do przeczytania. Także kompletnie niezrozumiale Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Czy ja wiem, Obrót i inne pasuje idealnie. Mevek, przecież to właśnie czyni te dokumenty bardziej autentycznymi i daje o wiele lepszy klimat. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Czytałem całkiem sporo, gra traci swój sens bez tekstów. Preferuję zdecydowanie angielską wersję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 24 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2021 Zgodze sie z tym ze fajne to jest podane. Nawet te raporty. Tylko ta ciekawosc.. ciezko ja zaspokoic, a z drugiej strony trzyma nas to w szystko w napieciu i popycha do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 247 Opublikowano 25 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2021 Te raporty w polskiej wersji to dramat, pełno błędów i poprzestawiane szyki zdań często sprawiają wrażenie że ktoś to wrzucał do translatora, nie mówiąc o tym że w angielskiej wersji spokojnie można się domyśleć co zostało ocenzurowane, a w polskiej już niekoniecznie z uwagi na tłumaczenie. Angielska wersja dużo lepsza. Cytuj Odnośnik do komentarza
LukeSpidey 928 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 Może trochę kontrowersyjnie, ale dla mnie w każdej grze ANGIELSKI >>>>> POLSKI. Cytuj Odnośnik do komentarza
giger_andrus 3 079 Opublikowano 29 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2021 4 godziny temu, LukeSpidey napisał: Może trochę kontrowersyjnie, ale dla mnie w każdej grze ANGIELSKI >>>>> POLSKI. Dla mnie zero kontrowersji. Tylko Wiedźmina ograłem w ojczystym języku. Cytuj Odnośnik do komentarza
baniek 246 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 Dla mnie też, zazwyczaj dubbing angielski w grach jest lepiej dopracowany choć oczywiście są gry gdzie na głosy położono sporo szmalu jak wyżej wymieniony Wiedźmin. Są też takie kwiatki: https://youtu.be/AEYGC868HSw Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 501 Opublikowano 30 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2021 No ja też grałem po angielsku, zawsze wybieram oryginalną ścieżkę dźwiękową (Ghost of Tsushima to wyjątek gdzie leciałem po JAP), ale same teksty w grze miałem PL i ogólnie było to bardzo dobrze zrobione. Wróciłem ostatnio do gry i przeszedłem dodatek AWE. Bardzo fajnie wykorzystany motyw ze światłem jak to było w AW, a tak to więcej tego co w podstawce. Poziom trudności chyba był trochę wyższy niż w głównym wątku, bo kilka razy zginąłem (albo po prostu wyszedłem z wprawy), gdzie w normalnej grze jedyne śmierci to miałem na początku gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi